Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

.

#509049 BigRabbit

http://index.hu/gazdasag/vilag/2012/05/07/merkel_nem_enged_a_paktumbol_hollande-nak/

Nem is tudom, hogy gondoltak a franciak egyebkent. Ami ala lett irva, az kesz, ezert vannak a szerzodesek, melyeknek epp az a celja, hogy ha elmulik a nagy baratsag, a szerzodo felek akkor is a benne foglaltaknak megfeleloen jarjanak el.

Apropo, kivancsi lennek hogy zajlik majd a latogatas:

Hollande: Szia Merkel.

Merkel: Szia.

Hollande: Mi lenne ha megvaltoztatnank a paktumot, amit Sarkozy irt ala?

Merkel: Varj, hagy gondolkozzam. Hmmm, NEM.

Ez is csak politikai szavazatszerzesre volt jo, meg hogy a gorogok mellett legyen megegy ok a "panikra".

Na kivancsi leszek a zarora, meg a holnapi nyitasra.

Re: nincs cím

#508956 BudFox Előzmény: #508867

megint megpróbálják nap végére megvenni a nagy eséseket ?

hmm...szerintem ha kinyit USA elgondolkozik a nagy Japán esésen, meg a sok Európain is...

ha minden jól megy maradok még shortban.

nyomtam egy kis shortot.…

#508944 Ibiza

nyomtam egy kis shortot..függetlenül attól ma pluszos usát várok..de csak zárásuk elött megy fel..nkünk figuráz majd.

Re: Az esés után nem hiszem, hogy ebből visszaállás lesz ma már

#508921 Ricsi Előzmény: #508914

Jók ezek az oldalak, de ez nem a PF, itt mindenkinek van realja.

#508914 ang3lt Előzmény: #508910

ahogy érzitek csak szóltam =)

#508910 Ibiza Előzmény: #508904

jó oldal nincs vele gond.. ki van írva minden..akinek kell használja..

#508904 ang3lt Előzmény: #508897

ezt szerintem ne reklámozd. Elég sok rajta a "rosszindulatú cucc" viruskergetők szerint. ráadásul ez a realtime hati nem az a real time hati

#508879 Hathor Előzmény: #508878

Azt már lezártuk pluszban. Ma OTP shortban vagyok 3687, 3678ról.

Zászlót majd megnézzük. Hivatalosan a lobogó hosszabb. Amíg nem tör le a csatorna alja, addig csak rajz nálam.

#508869 Talasz Előzmény: #508840

szerintem próbáljuk megkeresni az általad felrakott medve zászló célárát.....lehet,hogy vérfagyasztó értékek jönnek ki?.......

#508867 Fornit Előzmény: #508859

1212-ben biztos nincs, itt egy rést töltöttünk vissza kb 250-300 között.

Promptot nem tudom, Egon chartját mindjárt megnézem.

#508847 Frontin Előzmény: #508830

Sziasztok! Szigetet én emlegettem múlt héten, bár nem ez volt az elsődleges verzióm, nem is nagyon foglalkoztat, bár shortban ülve nem lenne ellenemre. :-)

Nálam tech alapon 16K-16,5K közé simán lemehet a bux ebben a körben, szvsz ott dőlhet el hosszabb távra a sorsa. Shortok egyelőre tartva részemről, jó lenne végre normálisan kifuttatni egy pozit.

#508840 Hathor Előzmény: #508830

Sziegetes verzió nem az enyém volt.

Most sziget nélkül hetes chartomat nézegetem megint:

http://postimage.org/image/yf9sa4ton/full/

Ismét csak azt látom amit múlt héten. Rozsdáskilincs mondta változhat a hetes gyertya még ettől, sajnos nem változott.

Még mindig fentvan a zászlószerű mozgás feketével. Ebben a zászlóban felraktam egy elliottot. ötös szerkezet le, hármas korrekció fel.

Elliottban nem világos nekem, de szerintem másnak sem, hogy merre lehetünk supersycle, sycle, primaryben vagyunk, ehhez nekem méllyebb elliott ismeret kell.

Itt akár lehetne most keretes négyes korrekció is, de lehet 1,2,3as korrekció után újabb esés indulása.

Amennyiben chartot nézek saját szemmel, csökkenő trend korrekciója zajlott. Fölöttünk vannak a hetes mozgók, 20hetes mozgó szép setupot adott mindig. Mellette MACD beadott lent vételt, fent most eladást jelez. A két éves oldalazást is jelezte középvonal körül.

17200as fibot letörve, korrekciós emelkedő csatit letörve, újabb csökkenő trendbe léphetnénk. Utána háttérben egy kettős aljra figyelnék, ha az is törik, akkor kuka.

Felfele elég nagy az ellenállási zóna. Mozgóátlagok, 20Ks ellenállás.