Regisztráció Elfelejtett jelszó

Samsung

Re: nincs cím

#515086 Zotya32 Előzmény: #515016

ami nem tetszik, hogy az akksi nem cserélhető... viszont a ház egy fokkal jobb minőségű, mint a samsungé. A galayx-ról meg azt írják, "gagyi" a borítása, viszont cserélhető az akksi, ha netán útközben lemerült, és nincs lehetőség tölteni...

azt nem értem, miért nem képes egyik cég sem normális kütyüt gyártani, miért kell egy aprónak tűnő ponton elqrni??

#512635 Bendeguz Előzmény: #512559

Tipikus legalja Szar indexes újságírás. Honnan tudjam, hogy a 9m az sok-e vagy kevés?

#509970 Coldplay Előzmény: #509968

Bendeguz!

az milyen papir? bocs a suger kerdesert de nem tudom.... raadasul nem lehet a forumban visszalapozni egy evet.. fel oraig kene lapozgatnom vissza.. nemigazan szeretnek....

szoval megvilagitanad?

#509968 Bendeguz Előzmény: #509963

Ha tele vagy szabadidővel nézd meg az RFV topicot tavaly áprilistól. Ott is azt hittük, hogy meglesz 14k, 17k meg 20k. Most 2K körül rostokol... :( Szóval a múlt nem garantál semmit se a jövőben! Szent Stop Loss :)

egyebkent, h a temanal m…

#509963 Coldplay

egyebkent, h a temanal maradjunk most eppen csokken a samsung ara tehat ergo lehet most erdemes lesz beszalni mert szvsz nemsokaig fog csokkeno trendet mutatni...szerintetek? ti mit gondoltok?

#509961 Coldplay Előzmény: #508982

mondd mar meg pls h mert lenne egy modernebb telefon elhulyito??? nemigazan ertem.... azert mert modernebb? mert tobbmindenre hasznalhatod mint egy regebbi esetleg 3 eves modellt?

az az erzesem h egyesekbol ellenerzest valt ki az h 3 havonta jelennek meg uj modellek....

nem kell oket megvenni.. ennyi.. de nehogy mar elhulyitsen egy ilyen modern keszulek....

bocs ha nem jol gondolom de ezek szerint akinek ilyen van az mind hulye vagy el fog hulyulni?!

nem hinnem..... :D

egyszeruen csak hiper sebessegre kapcsolt ez a szegmens ennyi....

#509048 Előzmény: #509021

Hát ha tudtam volna, hogy te a "cégvezetőnek több szabadsága van" alatt azt érted, hogy akár ki is kapcsolhatja a hétvégén vagy este a számítógépét mint kommunikációs eszközt, akkor tényleg nem sokat vitatkoztam volna veled ez ügyben, csak nem erről vitatkoztunk, hanem arról, hogy ki dolgozik többet. Ezek szerint a helyes témafelvetés a "mikor dolgozik a cégvezető" lett volna, és a "time management" alatt ezek szerint te azt értetted, hogy egy cégvezető meg tudja szervezni, hogy mikor NE dolgozzon, ellentétben egy alkalmazottal. Ez igaz. De nem erről volt szó eredetileg ;)

#508990 Előzmény: #508985

Nem is azt mondtam, hogy a telefontól hülye a gyerek (attól is), hanem attól. hogy a szülőknek egyre inkább mosódik össze a munka és az alvás a köztes idő eltűnése miatt, ennek következtében pedig egyre kevesebb idő jut a gyerekre, sőt egyre inkább úgy gondolják, gondlhatják, hogy addig is elfoglalja magát a számítógéppel. Mondtam, hogy ez egy trend, és ebből következően természetes, hogy KÜLÖN-KÜLÖN minden eszköz ártalmatlan, adott esetben hasznos is lehet, de ez csak akkor igaz, ha nem vagy hajlandó a trendet és az elérendő célt nézni. Ha azt nézed, akkor a rendszer már kegyetlenül világos.

Egyebekben én meg úgy vagyok ezzel, hogy ha telefont akarok venni, akkor telefont veszek és nem telefonnak árult elhülyítőfont, csak azért, mert rá van írva, hogy "és ezzel még telefonálni is lehet" és nem fogom magam évekre elkötelezni csak azért, hogy ingyenmutogatósom lehessen.

#508985 Kissherceg Előzmény: #508982

Na akkor meg láthatod, hogy ha a szülő gyökér, akkor meg azért hülye a gyerek. Nem a telefontól.. Ide visszavezetve. Egyébként meg Én is kamatmentesen veszek eszközt, minek fizessem ki egyben. Már csak pénzügyi okok miatt is... Pl lekötöm vagy veszek belőle samsung részvényt :)

#508982 Előzmény: #508977

Ez kezd egyre viccesebb lenni :) Annak idején valakinek azt mondtam, nálunk azért van annyi új auto, mert az embereknek nincs pénze használtat venni. Ez azóta már kezd közhellyé válni a bedőlt hitelek láttán, de ennek ellenére csodálkozom, hogy ha nem éppen autorol van szó, akkor megint kezdhetjük újra. Tehát, ha ma valaki NEM okos, NEM függő telefont akar, annak kell mélyebben a pénztárcába nyúlnia, mert az elhülyítőfont pont utánadobják a szolgáltatók.

Most, hogy ne menjek messzebbre, fellapoztam a téged alkalmazó társaságot, oszt nézzed mi is van az első oldalon:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1204_akcios_HTC_telefonok

"Honlapunkon 100% kedvezménnyel: 0 Ft"

Nawazz, aki sz*rul áll anyagilag az pont ezt a sz*rt fogja megvenni, mert ez "ingyen van".

Ezzel szemben az, aki nem megy bele ebbe a marhaságba, azon csórónak rögtön ilyen árakat adnak a TELEFONkészülékekre:

"Emporia

Emporia Elegance plus 1490 Ft 2

kezdőrészlet

+ 9×1490 Ft

részlet 14 900 Ft 19 990 Ft 25 990 Ft 6

Emporia Talk Comfort 790 Ft2

kezdőrészlet

+ 9×790 Ft

részlet 7900 Ft 9900 Ft 16 990 Ft 6"

ha meg még független is akarsz lenni, akkor még többért adják őket.

Hogy mik vannak a házad táján? :) Nem működik az e-mail, meg az értesítő, hogy aki sz*rul áll anyagilag, arra azt sózzuk rá, amire többet fizethet? Ez olyan nagyon hmmm... - maradjunk a trendi kifejezésnél, hogy ne a sértőt használjam - szóval trendi szöveg, hogy annak nincs, akinek nincs pénze.

Akinek van pénze, az pont megengedheti magának azt, hogy telefonja legyen.

Csak az érdekesség kedvéért ;)

A fenti kontextusban említettem már, hogy nekem nem hálózatfüggő nem elhülyítőfonom van? :)

#508977 Kissherceg Előzmény: #508973

aki szarul áll anyagilag, nincs okos telefonja... Főleg nem a gyereknek is...

Azért ment ki, mert infran kommunikált, amit csak célzottan lehetettt használni. Ma meg wifin...

Ha meg van okos telo mindenkinek, akkor már régen jól keresnek...