Re: nincs cím
Előzmény: #508977Ez kezd egyre viccesebb lenni :) Annak idején valakinek azt mondtam, nálunk azért van annyi új auto, mert az embereknek nincs pénze használtat venni. Ez azóta már kezd közhellyé válni a bedőlt hitelek láttán, de ennek ellenére csodálkozom, hogy ha nem éppen autorol van szó, akkor megint kezdhetjük újra. Tehát, ha ma valaki NEM okos, NEM függő telefont akar, annak kell mélyebben a pénztárcába nyúlnia, mert az elhülyítőfont pont utánadobják a szolgáltatók.
Most, hogy ne menjek messzebbre, fellapoztam a téged alkalmazó társaságot, oszt nézzed mi is van az első oldalon:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1204_akcios_HTC_telefonok
"Honlapunkon 100% kedvezménnyel: 0 Ft"
Nawazz, aki sz*rul áll anyagilag az pont ezt a sz*rt fogja megvenni, mert ez "ingyen van".
Ezzel szemben az, aki nem megy bele ebbe a marhaságba, azon csórónak rögtön ilyen árakat adnak a TELEFONkészülékekre:
"Emporia
Emporia Elegance plus 1490 Ft 2
kezdőrészlet
+ 9×1490 Ft
részlet 14 900 Ft 19 990 Ft 25 990 Ft 6
Emporia Talk Comfort 790 Ft2
kezdőrészlet
+ 9×790 Ft
részlet 7900 Ft 9900 Ft 16 990 Ft 6"
ha meg még független is akarsz lenni, akkor még többért adják őket.
Hogy mik vannak a házad táján? :) Nem működik az e-mail, meg az értesítő, hogy aki sz*rul áll anyagilag, arra azt sózzuk rá, amire többet fizethet? Ez olyan nagyon hmmm... - maradjunk a trendi kifejezésnél, hogy ne a sértőt használjam - szóval trendi szöveg, hogy annak nincs, akinek nincs pénze.
Akinek van pénze, az pont megengedheti magának azt, hogy telefonja legyen.
Csak az érdekesség kedvéért ;)
A fenti kontextusban említettem már, hogy nekem nem hálózatfüggő nem elhülyítőfonom van? :)