Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#508839 Euroman Előzmény: #508830

utólagos igazolás szvsz.....francia eredmény várható volt, és a görög is, annak ismeretében, hogy hogyan fogadták az eddigi megszorításokat....ha ilyen színvonalon kellene élnie, mint pl. nekünk, már rég az egész országot a tengerbe robbantották volna....

#508830 Waszeitung Előzmény: #508823

Jóreggelit!

Meglesz akkor a szigetes verziód,daxli -2,5% magasságában...addig molyoltunk itt a 17800 promtnál hogy átesünk rajta emberesen,pénteki Opété vevő szomorú lesz.

#508691 Hathor Előzmény: #508590

Igen ezt jócskán elhagyta.

Kettős csúcsot feltételezett a tetőn, valamint leszorító megfogását, de ezeket felülírta egyelőre.

Még esetleg tripla tető lehet belőle!

Harmadik csúcsnál kell figyelni, elhagyjuk-e a másik kettőt fel, vagy letörünk és megjön-e hozzá a forgalom szvsz.

Re: fd

#508551 Borska Előzmény: #508540

nem idénre gondoltam :) szerintem ez 2-3hónapon bellül meglesz

az ország keletre történő nyitása egyre magabiztosabbá teszi a főnökséget,most már SZaud,Kina,után képbe van Kazahsztán is,nem lepődnék meg ha lassan jönnének olyan nyilatkozatok hogy tulajdonképp mi teszünk majd szivességet az IMF-nek,vagy ha belecsapnának a devizás állampappírkibocsájtásokba,szerintem addig nem lesz itt megállapodás amig azt a piac ki nem kényszeríti,az EUs zöld út végén könnyen belefuthatunk egy IMFes stopp táblába,hisz érdemi változás nem történt,én nem olvastam,hallottam a hírekben arról hogy jegybankügyben olyanbeterjesztések,lépések történtek volna amit elvárnak tőlünk

ha ehhez a légkörhöz hozzácsapjuk a nemzetközi szentimentromlást hétfőn simán meglehet a szigetforduló a hatiban,én komolyan gondolom a 15400as környéket,és durva rángatózásokat várok,és hogy utánna mint shogy,majd kialakul

#508543 BigRabbit Előzmény: #508518

Az volt a baj, hogy esik, sot szakad az olajar. A tobbi olajceg is bukozott. Nem baj, jon a nyar. Dragul az olaj, emelkedik a MOL (Es csak hogy gonoszkodjak, vele egyutt a hati is). :D no, szep hetveget ti shortos ordogok! :D

#508540 BudFox Előzmény: #508531

15.400 ? vágyaim netovábbja lenne idénre :DD onnan meg full long 19.000 -ig novemberig :DD

#508533 BigRabbit Előzmény: #508531

Te Borska meg BudFox, ne csinaljatok ilyen "szep" terveket. Nem tetszenek. Az IMF hir bejelenteset koveto ralit kiveve tobb hete esunk, ezen a heten is. Unom. Itt lenne az ideje latni valami szep zold emelkedest. No, jovo heten akkor. :D

#508531 Borska Előzmény: #508530

huncutok ezek a longosok

....nahhh ,minden adott jövő hétre egy otp sziget kialakulásához,hétfő nyitás 3591 és onnan szabadesés :):) MOL csúzda 14200ig,hatiban pedig cél a 15400 és környéke,csak figyuzd

#508521 Waszeitung Előzmény: #508514

Mollynak 16800 körül lehet első körben az alja,Oti meg nem esik...én zártam a shortot,7végére 0 pozi.

a MOL-ról pedig annyi is…

#508518 Borska

a MOL-ról pedig annyi is elég hogy belevásárolta magát a kormány........

na gondold el,a kinti befektetők ,akik ismerik OV-t,plussz látják a gazdasági paradoxonokat nálunk,bele vesznek-e egy befektetésre nem ajánlott ország MOL pakettjébe

...én magasról sz.-nék a MOL-ra az ő helyükben

Orbán mondatai fenyegeté…

#508516 Borska

Orbán mondatai fenyegetést jelentenek az OTP-nek és a bankoknak

2012.05.04 15:45

Hiába felezi meg jövőre a kormány a bankok által fizetett különadót, a miniszterelnök szavai alapján egy ennél még nagyobb terhet kaphatnak a nyakukba. Bár a Széll Kálmán Terv 2.0 még nem erről beszélt, most mégis úgy tűnik, hogy velük fizettetnék meg a banki tranzakciós adót. Ugyan az elképzelések még képlékenyek, kiszámítottuk: ha így lenne, az az OTP eredményét akár harmadával is rontaná jövőre az elemzők által várthoz képest, a külföldi tulajdonú bankok jó részének pedig akár ismét anyabanki tőkeemelésért kellene folyamodnia. Kérdés, utóbbiak türelme mindezek után ehhez megmaradna-e.