Több ezer embert smsben értesítesz az hány forint???? Hívogatni meg csak nem fogsz. Kicsit matekozzál már mielőtt a logikát nem érted.
Azt írtam, hogy normális cégnél... Egyébként nem Én állítom, hanem a piac... Az látszik, hogy miket hiszel, de továbbra se értem, hogy az általad ismer mondjuk 100 céggel szemben, ami szerintem jó indulat miért vitatkozol a teljes piacról? Leírom, hogy a legnagyobb szolgáltatónál dolgozom, látom a trendet és a megrendeléseket, illetve a kért szolgáltatásokat. Ausztriában is mi vagyunk a legnagyobbak, de mivel továbbra is kis cégben dolgozol, így már ismered azt a piacot is...
Ez a szabadtéri munkairányítás pedig vicces hasonlat... 3 ember különböző helyen, wow. Arra még a füstjel is jó, mert indiánoknak is sikerült.
Az meg a másik, hogy a tarifákat se sejted, hogy egy cég mennyiért kap pl egy percet vagy milyen szerződés minták vannak.
Telefon juttatás, az egyik legjobb a cégek számára... Matekozz már egy kicsit, leírhatja teljesen költségbe, munkavállalónak fizetése emiatt lehet kevesebb stbstb.. Ráadásul, mint írtam előírhatja a totális elérhetőséget. Látszik, hogy nyugodt körülmények között élsz valszeg kistelepülésen, de a világban a trendek mások.... Ma már elvárás a munkavállalóktól és a munkáltatóktól is...
http://munkaszitu.hu/article/egyre_fontosabb_a_munkavallaloknak_a_mobileszkozok_hasznalata
ezt remélem már csak elfogadod.
Fenntartom, hogy egy normális cégben dolgozóknál ez elvárás