Regisztráció Elfelejtett jelszó

Samsung

Re: nincs cím

#508638 rbbj11 Előzmény: #508631

hol tették kötelezővé??? Na ne már...

cikket elolvastam, érdekes, de ebből nekem annyi jött le, h. a sok éretlen friss diplomás szeretne többet facebookozni munkaidőben... :) És az, h. ezt támogatnia kell amunkaadónak, mert ez nagyon erős igény :)

Szóval igen, a munkavállaló részéről elvárás, de ebben nem is kételkedtem ;)

#508636 rbbj11 Előzmény: #508629

hát, kinek mi a normális cég.... az igaz, h. nekem nehogy normális, hanem teljesen abnormális az a cég, ahol elvárják a totális és állandó elérhetőséget.

Nem ismerem a 100 fő feletti cégek tarifamintáit, de miért kéne ismernem???

Azt se értem, miért olyan jó a telefon juttatás. Matekkal pláne nem. Pl. épp a telefondíj olyan tétele, ami nem írható le teljesen költségként. Ezért olyat sem hallotam, hogy vki elvállal kevesebb bérért melót, de persze el tudom képzelni, nem mondtam, h. nem lehet ilyen. Azt sem vágom, azon mi a költség, ha 0 Ft-ért megkapja a készülékeket..,

Hogy mik a világban a trendek, én azzal sem vitatkoztam. Azt állítom csak továbbra is, hogy egy komoly cégnél sem ELVÁRÁS a dolgozók TÖBBSÉGÉVEL szemben, h. okostelefonja legyen. Pl. mo-i Audi összes dolgozójának szerinted hány %-tól elvárás ez? Én nem értek hozzá, de te igen, és ők nagyon nagy szereplők itthon alkalmazottak számával. Tehát kb. hány %-uknak elengedhetetlen az okostelefon?

#508629 Kissherceg Előzmény: #508623

Több ezer embert smsben értesítesz az hány forint???? Hívogatni meg csak nem fogsz. Kicsit matekozzál már mielőtt a logikát nem érted.

Azt írtam, hogy normális cégnél... Egyébként nem Én állítom, hanem a piac... Az látszik, hogy miket hiszel, de továbbra se értem, hogy az általad ismer mondjuk 100 céggel szemben, ami szerintem jó indulat miért vitatkozol a teljes piacról? Leírom, hogy a legnagyobb szolgáltatónál dolgozom, látom a trendet és a megrendeléseket, illetve a kért szolgáltatásokat. Ausztriában is mi vagyunk a legnagyobbak, de mivel továbbra is kis cégben dolgozol, így már ismered azt a piacot is...

Ez a szabadtéri munkairányítás pedig vicces hasonlat... 3 ember különböző helyen, wow. Arra még a füstjel is jó, mert indiánoknak is sikerült.

Az meg a másik, hogy a tarifákat se sejted, hogy egy cég mennyiért kap pl egy percet vagy milyen szerződés minták vannak.

Telefon juttatás, az egyik legjobb a cégek számára... Matekozz már egy kicsit, leírhatja teljesen költségbe, munkavállalónak fizetése emiatt lehet kevesebb stbstb.. Ráadásul, mint írtam előírhatja a totális elérhetőséget. Látszik, hogy nyugodt körülmények között élsz valszeg kistelepülésen, de a világban a trendek mások.... Ma már elvárás a munkavállalóktól és a munkáltatóktól is...

http://munkaszitu.hu/article/egyre_fontosabb_a_munkavallaloknak_a_mobileszkozok_hasznalata

ezt remélem már csak elfogadod.

Fenntartom, hogy egy normális cégben dolgozóknál ez elvárás

#508628 rbbj11 Előzmény: #508624

jo lesz a fogadtatása, a rv-k pedig szállnak majd tovább.

Nekem ebben a szektorban a Samsung a favoritom. Apple előtt is. Sztem le fogja nyomni Samsung minden téren.

#508627 rbbj11 Előzmény: #508623

autókra visszatérve: Porsche-t gyártani is baromi nagy, sok milliárdos és jó üzlet volt és még az is, mégsincs Porsche-ra semmi szükség...és rengetegen vették és veszik, akik aránytalanul nagy anyagi áldozatot vállaltak érte vagyoni helyzetükhöz képest.

jajj gyerekek,nagyon elm…

#508624 Coldplay

jajj gyerekek,nagyon elmentetek mar... :)

sztetek milyen lesz az uj telo fogadtatasa? es milyen hatasa lesz a rvnyekre?

#508623 rbbj11 Előzmény: #508618

ne értetlenkedj már, elhiszem, h. osztogatnak!

Az elvárás részen akadtam fenn, de többször nem ismétlem.

Ha szabadban dolgozol, miért kell e-mail, miért nem jó sms vagy hívás?????

Magam is irányítok néhány embert, kül. településeken dolgoznak, gyakran hármon egy nap alatt, de még sose merült fel az e-mail igénye. Nem is értem, az miért jobb?

No persze a magyar elmebeteg tel.költségek mellett megértem...Ausztriában 300 perc roamingért fizetünk 25 eurot havonta. És az roaming, legtöbb cégnek nincs szüksége roamingra.

p.s: fenntartod, h. a magyar alkalmazottak többségénél elvárás, h. okostelefon funkcióit használja?? Kötve hiszem, h. olyan cégeknél vannak külső munkán annyian, aki az összes dolgozónak akár csak negyedét is kitenné...

Re: Samsung

#508620 rbbj11 Előzmény: #508614

á, nem lehet semmivel rávenni, hogy hosszabb időre luxuskocsit próbálgassak.

Megtartani pedig pénzügyi őrültség, ellent mond mindannak, amilyen ember vagyok.

Jó dolog egy ilyen gép, de előbb bérlem, amíg szórakozok vele, minthogy megvegyem. Úgyis csak évi pár ezer km-t megy az ember ilyennel, azért megvásárolni tiszta pénzégetés.

a 2 nő-s példa is rossz volt... :) de ennek részleteibe talán privátban sem mennék bele :))

#508618 Kissherceg Előzmény: #508617

a fizikai munkás értékesítő? A mérnök is? Tévedsz... Audi gyártósornál mondjuk azért nem kell, mert ott ha baj van leállítják a gyártósort. Pl 2000 fizikai munkás foglalkoztató cég esetén, akik nem a gyárban meloznak, hanem a szabadban ott ez a riasztás fajta rendkívül költséghatékony...

KKV szektorban vagy jártas, de itthon a már 100 főt foglalkoztató cégek is bőséggel osztogatnak ilyen telefonokat... Elhihetnéd, mert ez a szakmám... :D

#508617 rbbj11 Előzmény: #508610

úgy látszik, Ausztria lemaradt. :) Itt nem elvárás. Magyar viszonyokkal valóban nem vagyok már igazán tisztában, azzal végképp nem, mi van egy multi alkalmazottaival.

Innen http://www.velux.hu/velux_cegcsoport/velux_cegcsoport ismerek néhány alkalmazottat, egyiknek se kell e-mailt küldeni, megoldják céges egy perces hívással, vagy egyszerű kiabálással. :)

De Audis kollégáktól se hallottam, hogy miközben benn van a cégnél, okostelefonnal kéne a gyártósor mellett ökörködni...És az sem, aki irodában gép előtt ül, mert előtte a monitor nettel...

Akikről te beszélsz, azok az értékesítők, pl. Axiálnál, nagyon nagyon kicsi szelete a dolgozó magyar világnak...

#508614 hosszhuszár Előzmény: #508597

Ez kb olyan, míg nem voltál 2 nővel, ááá, felesleges, minek..aztán egyszer....::))

vagy, biztos van egy álom autód, amit szeretnél, de gyorsan lebeszéled róla magad, mert hülyeség, meg, minek, meg úgysem kéne..

Aztán egy szép napon, a zsebedben az álom autó többszöröse, és ott is lesz a garázsodban...

Vannak tényleg felesleges dolgok az életben, de ezek a telefonok, nem azok, hidd el.

mondjuk nekem egy nokia e72-őm van, de csak azért, mert nem tudok vigyázni 1-ik telefonra sem...

Ja, és a luxus autó sem az, csak próbáld ki, de ne 1 körre..

#508612 rbbj11 Előzmény: #508608

ebben is egyetértek. Ahogy már nem lehet kapni 2 soros kijelzőset se, ha akarnék venni, akkor se.

Az más kérdés, hogy a funkciók többségét nem fogom használni, ahogy a mostani teló funkcióinak 80%-át sem használom, ha nem 90%-ot...

#508610 Kissherceg Előzmény: #508603

Nem marhaság, mert a telefonokat úgy kapják az alkalmazottak, hogy email szinkronizáció van beállítva. Ergo, bárhol jársz, akkor is olvasnod kell a céges levelezéseket... Nézd meg Mo 10 legnépszerűbb munkahelyét és ott mindenhol...

Tudod az idő a legdrágább kincs, egy cégnek is. Nem a stílus ereszkedik le, hanem ismeret hiányoddal akarod bizonygatni igazad egy most már 500-1000 milliárd dolláros piac létjogosultságáról, hogy marketing és hülyeség. Ráadásul kívülállóként, no ez a marhaság...

Elárulom neked, hogy a fizikai munkát végzőknek is kötelező már a céges telefon itthon is, mert pl riasztásokat stbstb így kaphatnak a sanyarú körülmények között dolgozók. Emailben... Elment a világ....

#508609 rbbj11 Előzmény: #508605

persze, simán lehet, h. tévedek, és a legtöbb embernek valóban szüksége van rá. Nekem csak szerény tapasztalataim súgják, h. a többség divat miatt és függőség miatt használja. De messze nincs megfelelő stat. mintám az emberiségre, de még kis hazánk apró szegletére sem.

Ezért természetesen igazat adok, h. lehet, h. mindenkinek nagy hasznára van, csak kevseknek nem.

#508608 Coldplay Előzmény: #508603

egyebkent elobb utobb te is attersz...... tudod miert? mert a technologia kikenyszeriti.egyszercsak azt veszed eszre h a kedvenc telodat mar nem kapni.utana meg mar az akksijat sem......tehat rakenyszerusz valtani.es 5 ev mulva szsted milyen telok lesznek?hm?

#508606 rbbj11 Előzmény: #508599

persze, h. juttatják, lassan már nem is lehet mást venni, csak okostelefont, hogyne adnák. Időnként elöregszik a céges telefonpark, csak ennek semmi köze ahhoz, amin én fennakadtam, l. előző hsz-em.

#508605 Coldplay Előzmény: #508597

nekem is van navim egy hp :) igo 8 fut rajta.de a telon is van es sokszor hasznat vettem mar.

nezd, masok vagyunk.kinek ez kell kinek az.ha nem hianyolod biztos nem kell :) de ez csak te vagy.ne vedd sertesnek, de vagyunk vagy 7 milliardan ezen a bolygon.... erted ugye? :)