Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ?

#508515 Hathor Előzmény: #508509

OTP:

C.pontom csak 3850alá mutat.

MOL: Az igen, ronda sajnos, én sem longolnám. Kiesett az emelkedő csatiból, azt visszatesztelte és megy le. Nem látok vételt én sem benne egyelőre.

16800as aljig bízhatsz csak benne kb.

Olaj ára is esik, ez sem jó neki szerintem.

Olaj esés többnyire piaci esés a népi megfigyelésem szerint ,-)

Re: fd

#508511 Frontin Előzmény: #508502

Sziasztok! Azt nem tudom mi lesz a bux-al, de ha a Mol-ra nézek akkor nem biztos, hogy erőltetném a longot. Én egyértelműen lejjebb várom még, ez pedig az indexet is lejjebb húzhatja, hacsak az Otp nem lódul meg fölfelé.

#508509 BigRabbit Előzmény: #508500

Gondolom. MOL-t csunyan beneztem ma, 300 ponttal jobban szallhattam volna vissza, ezen bosszankodom most, meg a hulyesegemen. Hati, OTP jol tartja magat a korulmenyekhez kepest. Ez a het nem epp a longrol szolt. Nekem az a tippem OTP-vel kapcsolatosan, hogy azok a bankok, akik kiszortak az OTP reszvenyeket, most veszik vissza es negativ hangulat miatt szep pakkokat tudnak bezsebelni eszrevetlenul. Ha igazam van, akkor a C. pontod magasra visz majd. Kozben persze az is kellene, hogy Orban ne mondjon hulyesegeket a sargacsekkadoval kapcsolatosan, kulonben bajok lehetnek.

MOL-t nem ertem, nincs baj a ceggel, fundamentakkal, igazabol az egyik legstabilabb vallalat, es esik, szakadatlanul. Hatha most a 17000 megallitja, nem szivesen latnek mar nagyobb melysegeket, legfokepp mert nem indokolt.

Re: fd

#508506 Euroman Előzmény: #508502

közben fax usa majdnem a ápr 23-24-i szintre visszaesett....kár,hogy a szopógép huf nem esett oda vissza....

fd

#508502 Waszeitung

6800 as daxli esett 200 pontot,3x nagyobb értékű bux szintén 200 pontot...nem megy a matek!

Molly támaszközelben,bux támaszon közben,Oti nem tud esni,Rg semmire nem való..mindent értek! :D

#508497 BudFox Előzmény: #508492

jah. sok a munka....azért kicsi pénz is bejön...a tőzsde meg viszi :D

ON

SP nagyon esik...

#508492 Euroman Előzmény: #508484

na de meg is gazdagszol....én melóhelyen csak 40-et (se néha)....otthoni, házkörüli munkát nem számítom, mert azzal csak spórolok, de nem keresek vele....

Re: nincs cím

#508486 BudFox Előzmény: #508485

Kíváncsi vagyok azért hogy megpróbálják -e estig megvenni a nagyobb eséseket ? felrángatni záróra az indexeket ?

Egon jósolta hogy akik "irányítják" a tőzsdét a Facebook kibocsátásáig még megpróbálják magasan tartani az indexeket.

Re: nincs cím

#508485 Hathor Előzmény: #508470

Megnéztem napos indexeket kint.

Konyulgatnak le, sanszosak dupla topok, fej-vállak

DAX naposon kinéz egy ferde nyakvonalú duplázódott jobb váll

S&P Batman gyanús

#508481 Fornit Előzmény: #508474

Én sem csinálok semmit az eddigi napok kimaradtak a héten, csak ma délben csatlakoztam be.

Hétfőn jó shortbeszálló lett volna, de inkább a balatonba szálltam be aznap :))