Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#508346 BigRabbit Előzmény: #508344

Meg a MOLnak illene megtartani a 17500-at, ha nem akkor 17000ig lemehetunk, ami mar megint nem tetszene, de benne van. Es akkor hati is megy le, eddig tul nagyot nem ugrott a MOL, szoval necces, hogy meg megy le. Reggeli vetelem spekulativ jellegu bator probalkozas.

#508344 BigRabbit Előzmény: #508343

El fog ez dolni egyebkent. Ma jo lenne promptban 18000 fele keveredni es maradni, nem lesz egyszeru, akkor van remeny (longos). Ha nem, akkor mehet hati lentebb. Nem tetszene ez a verzio, de benne van.

#508323 BudFox Előzmény: #508194

hát egyelőre nem lett rés...sőt az OTP pluszban kezdett...elképesztő ez a lelkesedés .-)

Re: jk

#508304 Borska Előzmény: #508278

én nem tudok forint elleni spekulációról ami Soros nevéhez fűződne,legfőképp nem kormányzsarolásról,ez kicsit meredeknek is tűnne

ami pedig a deviza ügyleteit illeti,tisztában van a fundával,és csak az olyan devizát lehet megtámadni ahol valami nem stimmel,túlértékelt,a funda alapok recsegnek,mesterségesen támasztott,manipulált,ha valami rendben van és értékén kezelik akkor azt b@szhatja a rosszindulat abban a pillanatban ahogy nekiáll hogy kikezdje elsöpri a piac,ennyi

ha pedig a Te befektetett pénzed kezelné Te is elvárnád hogy a maximális hozamot hozza ki a dologból,mindennek két oldala van..........

Re: jk

#508278 Ibiza Előzmény: #508107

azért ha valaki spekulál a forint ellen..zsarolja a magyar kormányt ..beszakítja otp-t..sokezer kisbefektetőt tesz tönkre ..azért az egy szemét ember.. még ha visszaoszt ebből valamit..más kérdés miért teszi..ne tőlem tudd meg..

sziasztok, régen jártam …

#508242 Csilla76

sziasztok, régen jártam itt, és nem jött most fel az eur/huf topik, szerintetek hol lehet most a legjobban eurot váltani? váci cucca? (Főnöktől kokit kapok biztosan)

Móricon 284,6 volt ma az eladás. tudtok jobbat? előre is köszi.

#508194 Frontin Előzmény: #508179

Nincs előttem grafi, nem látom pontosan hol van Oti rése, de már nem lehet messzire. Az lenne brutál, ha holnap reggel réssel esnénk és hagynánk benne egy szigetet, bár ezt egyelőre nem nagyon hiszem hogy bekövetkezik az eu/imf tárgyalások keltette optimizmus miatt, ahhoz már v.mi armageddon kellene. Pedig az vinné magával az indexet is szépen.

#508179 BudFox Előzmény: #508169

határidő a 18.650 -es támasz alatt..

meg kéne nézni Egon hova várja...jó hírre adják...mondjuk lehet hogy zárás tán USA -t nagyon fel fogják húzni...nem lehet tudni

#508169 BigRabbit Előzmény: #508166

Na, csak visszaneztem. OTP pakkom kistoppolodott 0-an. Legalabb nem bukoban, es bealltam savosan venni lentebbre. MTEL kikukazva. MOL pakk megmaradt, hati long megvan, de nem tetszik amit latok.

#508166 BudFox Előzmény: #508138

most jön a következő borítás...bár űrlap ki van/volt töltve a short lezáráshoz...azthiszem viszek mindent át...erő jele sehol nincsen most a piacon.