Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#508184 exmnbs1 Előzmény: #508182

elég azt látni hogy phyl topik mennyire pörög bele nézni sem kell

tele van beragadtakkal

Trisz: Tudod aki alapvető közgazdasági kifejezésekkel nincs tisztában, (van hitelezőkkel szembeni tartozása annak akinek nincs bankhitele?) az jobb, ha óvatos az ilyen kategorikus kijelentésekkel.

mi a fenéről beszélsz???

#508182 Trisz Előzmény: #508156

Tudod aki alapvető közgazdasági kifejezésekkel nincs tisztában, (van hitelezőkkel szembeni tartozása annak akinek nincs bankhitele?) az jobb, ha óvatos az ilyen kategorikus kijelentésekkel. Hogy mi tartozik az álmok birodalmába, azt kinek kinek ízlésére bízom. De te sem tudsz pontosabb információt erről mint más. Mindannyian csak találgatunk. Az pedig intelligencia kérdése, hogy az eltérő véleményeket minősítgetéssel próbálod cáfolni, nem pedig érvekkel.

#508180 Zotya32 Előzmény: #508174

ha januárig leesik 6 ft-ig, akkor nagyon-nagyon sokat tudok majd venni 6-ért és utána meg eladni 22-ért.... :)))

nem is tudom minek örülnék jobban.. a 6 ft-nak vagy a 200-nak... ez most amúgy komoly.

#508158 Keg Jenő Előzmény: #508155

Olyan ellentmondás ez mintha egy kispap egész nap a kocsi soron sétálna és próbálná lebeszélni a legényeket a kurvázásról... Végén felvesz ő is egy tűsarkút... .)

#508155 Sly-- Előzmény: #508143

Sajnálom Trisz, én nem tudok ilyen szép kerek mondatokban fogalmazni, én csupán a tényekre hagyatkozom. Az pedig most is az árfolyam és nem látom semmi értelmét azon vitázni, tömés volt-e vagy sem, ki mit hív annak, azt az egyéni fantáziákra bízom.:-))

#508143 Trisz Előzmény: #508131

Hogy megkönnyítsem az ellentmondások észrevételét, ezért fel szoktam rá hívni a figyelmedet. Ott van az ellentmondás, ahol írtam. A felvetésedre reagáltam. Mostanában így szoktál átlépni az ellentmondásokon, hogy az árfolyam ennyi, nagyon okos vagyok fejezzük is be a vitát. Ez egyébként majdnem jó meglátás volt. A bökkenő az benne, hogy te egy tömésről beszéltél, (ami nem volt, hiszen kicsik már nincsenek a papírban ) és ennek eredményeként vártad lefelé az árfolyamot. Valójában a 25-ös tőkeemelés miatt van itt az árfolyam. Ezzel frankózzák be magukat. Nehezen lenne magyarázható, ha 25-ös belső jegyzés közben kilőne az árfolyam. De ha a jövőben csak azt írod, hogy 28 az árfolyam és milyen okos vagy, azzal nem fogok vitatkozni. Viszont ha a hajánál fogva előrántasz magyarázatokat is, hát arra fenntartom a jogot, hogy reagáljak.

#508131 Sly-- Előzmény: #508126

Én nem látok semmi ellentmondásosat abban, hogy nem 33-34 Ft az árfolyam, hanem 27-28.

Mondtam ezt előre is akkor. Minden más felesleges vita, így ne is folytassuk.

#508130 Trisz Előzmény: #508119

A bizalom építésévél kapcsolatban nem fognak kapkodni szvsz. Eloszlathatnák a kételyeket pillanatok alatt, de mi lenne az eredménye? Esetleg elkezdenék venni a kicsik itt 30 környékén? Ezt akarják elérni? Nem hülyék ők. (Más bajunk van velük.) A bizalomra és a jó hírekre majd akkor lesz szükség, amikor eladni akarnak magas áron. Majd amikor tömés lesz! :) Hallunk majd híreket ne félj! Majd akkor kell gondolkodni a kiszállón. Na azért majd azt sem kell elkapkodni.

#508126 Trisz Előzmény: #508109

Hogy miért nem logikus? Lehet, hogy ezt nem fogom tudni elmagyarázni. Annyira tele vagy ellentmondással, hogy nem is érzed mi az ellentmondás!

A biztos megoldás az volt, ha valaki eldöntötte, hogy pl. 28-nál dobja és jegyez. Ekkor nyer 3 ft-ot. Akár van más pénze, akár nincs. Ez így hibátlan megoldás.

Ha valaki viszont előbb jegyez és vár, akkor vagy nyer vagy veszít rajta. Tehát teljesen felesleges lekötni a pénzét a tőzsdére való bevezetésig.

#508119 Zotya32 Előzmény: #508109

Hát én azt várnám, hogy ezek után 50ig kéne húzni és ott stabilizálni az árfolyamot. Bizalom újraépítése, ha ez a cél, másképp nem fog menni csak úgy ha a tőkeemelés után nem le, hanem meglepetésre felfelé indulna végre.

N-generől is lehetne nyilatkozni, van, vagy nincs?

#508116 Sly-- Előzmény: #508106

De az, amit írsz, hogy haverok jegyeztek suttyomban, az nem bizalomnövelő tényező, ahogy az apportos tőkeemelés sem. Nem mondtam, hogy felez, de hogy most nem fölfelé megy megint hónapokig, az nagyon valószínű. :-(

#508109 Sly-- Előzmény: #508103

Bocs, hogy beleszólok, de neked csak az a pénzed van, ami phylaxiában van? Nem tudtál volna plusz pénzből jegyezni és most, hogy látod, hogy mekkora arányban kapsz 25 Ft-osat, eladni a régit? Ez miért nem logikus?

De beszélgethetünk majd erről 2 hónap múlva 25-26 Ft között is.

És csodák csodájára, megint a 28 Ft borult ma és nem a 33-at veszik...

#508106 Zotya32 Előzmény: #508080

Utolsó mondatot érdemes elolvasni.

Ha most ezekután beesik úgy mint anno, akkor vége.

Hudek úr a bizalmat akarja visszaszerezni azt meg úgy nem lehet ha innen felez!