Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: jk

#508081 BudFox Előzmény: #508079

ha valami vacak hír jön még ma..szerintem ma is alá fogják erőszakolni .

EKB hír ? USA hír ?

Áh...megint csak xarból építgetjük a világ piramisjátékát...aztán csak csodálkozunk hogy jééé..már megint összeomlott minden. :_)

#508079 BigRabbit Előzmény: #508078

OLyan hirek lattak napvilagot, hogy nyar utan lehet felhagy a svajci jegybank a CHF/EUR arfolyam tartasaval (de ez nem mai hir, regebbi). Es tesztelik, eddig egy tamadas volt a jegybank ellen, akkor par percen melul visszalottek 1.2 fele.

#508078 BudFox Előzmény: #508072

Nézzétek csak az EUR/CHF et.

nagyon venni akarják a Frankot...csak nem azért van ez mert félnek a befektetők egy esetleges Spanyol, vagy másik ország bedőlésétől ?

nemhogy inkább erősődne az Euró...mindinkább az 1,2 -es kötött árfolyam felé akarják erőszakolni..venni.

Az előbb pont 1.2 volt

most egyből feljebb ugrott..tesztelik a Svájciak tartalékát/türelmét.

Hmm.

#508076 BigRabbit Előzmény: #508074

Igen, erdekes, nem nagyon tud bikulni, de en a pihenoben bizom. Bar longoskent igazabol idegesit a helyzet. Amit majd valaki mondjon el nekem, hogy a MOL miert doglodik? Semmi ero benne, tok erdektelen a papir, pedig lenne ter felfele. En nem ertem ezt a piacot. Na, sebaj, estere majdcsak kiderul valami. Lehet hogy meg a feldolgozoipari adatokat, meg az EU GDP elorejelzeseket emesztjuk, vagy csak majus van, es mar adjak az emberek ... Tenyleg lovesem sincs.

#508074 Frontin Előzmény: #508068

Na ja, ilyen forint mellett máskor az Otp-t le se lehet lőni, most meg itt lődörög. Sokan mondják, hogy azért veszik az Otp-t mert a forint mutatja majd neki az utat, ha azonban megfordítjuk a dolgot akkor jogosan tesszük fel a kérdést, hogy ha ilyen forint mellett nem tud "bikulni", akkor mi lesz majd ha a forint is gyengülget és külföld is besz@rik? Persze az is lehet, hogy szimplán csak az emelkedést piheni ki, és tovább törtet felfelé. Hamarosan kiderül.

#508068 BudFox Előzmény: #508040

Én is így vagyok most...talán ebből már nem lesz bukta..

Nyugat viszont nagyon tartja magát...itthon meg erő sincs benne...érdekes.

#508040 Frontin Előzmény: #508031

Részemről kivárás a meglévő shortokkal, esetleges emelkedés kifulladásába meg beleadnék (ez lehetne a jobb váll). Mindenesetre most már annyival jobban érzem magamat a bőrömben, hogy jobb helyre tudom tenni a stopszintemet, bukta talán már nem lesz belőle.;-)

#508031 BudFox Előzmény: #508026

Egon szerint , mivel tegnap a rést betöltöttük lefele az esésben, igy további bull irányultság nincsen most.

lefele 18.650 a támasz, alatta 18.300 a célár.

USA -ban meg a nagyok, akik irányítják a piacokat a Facebook kibocsátásáig még fennt fogják tartani a bika hangulatot, azután mehetünk a mélybe.

Re: fd

#508029 Frontin Előzmény: #508025

Sziasztok! Lassan indulhatna az a tegnap említett jobb váll bux-ban, bár a hatit min. 600-ig levárnám előtte.

#508021 BudFox Előzmény: #507997

Igen, ez igy korrekt lehet....emelkedtünk kicsit..de az első komolyabb ellenállásnál a falba ütköztünk, bevertük a fejünket....most meg kóválygunk mint gólyafos a levegőben :-))) hogy egész pontosak legyünk ? :D

#508016 Rozsdáskilincs Előzmény: #508013

Hozzáteszem a kedvedért (egyelőre)""

Nem az én kedvemért kell. Arra gondoltam hogy már elfelejtetted a múlthéten is beraktál egy ilyen szitus képet és a vége egy giga fehér gyertya lett. Gondoltam igy jobban rögzül hogy egy nyitott gyertya nyitott gyertya. Ha meg rövid akkor könnyen változhat igy nem célszerü komolyabb következtetéseket levonni belőle.