2 kötés, 5 db
Az RFV-ben volt. Ez Matgab E-straja. RFV topikban fogadtam meg, hogy nem írok, ez másik.
Abban még nem tardeltem E-Starban, ebben már igen.
Másik, hogy ma már nem érdekel senki véleménye. Mondjuk akkor sem érdekelt, de falra hányt borsó volt ott, amit szövegeltem, azért is hagytam ott. Minek?
Csak vakság mutatkozott a topikban, meg fanatizmus.
Itt még nem fedeztem fel ezt a szindrómát. Talán azért, mert már elég olcsó a papír, és hitet vesztettek az akkori kötekedők.
Igen, egyelőre igen, most nem is nézem, csalódtam kicsit a mai érdektelenségben. Ennek ellenére van egy 2700as céláram, de még OTPben sincs forgalom, mit várok itt?!
30-50 darabos spekák tapossák egymás nyakát a könyvben, hogy a másik elé kerüljenek 1 Ft-tal..:-))))
Ma is ott a kötés nélküli nyitó, 6.5% a spread.
Nem semmi.
mondjuk itt is látok valamit ami bíztató számomra.
majd megosztom mit nézek, ha vettem arra a momentumra
Sziasztok!
2485ös céláram majdnem teljesült tegnap, kár hogy beültettek tegnap a könyv folyamatos lenyomásával.
Nem baj, ismerkedünk a papírral ,-)
Ma CIGre figyelek 466as céláram van benne, ha még pár forinttal feljebb lép a tegnapi záróról.
szerintem a 4521 db-os forgalom annyira nem vészes. legszebb időkben ez 55 millió Ft feletti forgalmat jelentett VOLNA.
ráadásul úgy sikerült a +6,26%, h a többi részvény nem jeleskedett ma.
végre ilyet is láthattunk...
nem bánnám, ha megtalálta volna már az alját...
Majd ha srv-lesz. Elvégre még vehetnek vagy 25edb-ot ha jól emlékszem.
Továbbra is ingerküszöb alatti kisspeki forgalom van. Hírek továbbra sincsenek, bennfentes vételek se látszanak. Vagy ennyire jó a hírzárlat, vagy nincs is semmi a háttérben. Egy auditált jelentés nem volna rossz!
Vagy valami híradás lesz a háztájon (?)
Előtte tankol(gat)ni kell..
Látom van egy kis mocorgás, megjöttek a fősulis vadspekik?
Itt egy 60 perces:
http://www.kephost.com/images4/2012/5/2/vt13f6dom7ko7wdvjgx8.jpg
Nagyon komoly tanulópénz volt.. Volt már egy pár, de ez a legsúlyosabb. Sebaj, valakinek bukni is kell, hogy más nyerjen :)
Na, de mintha kezdenének megjönni az érdeklődők, bár igen óvatosan.
hu wazze
engem econet szopatott meg 60%bukóval még régen