Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Párttá alakult a 4K!

#508310 Netmaster Előzmény: #508302

Milyen egyszerű a te életed, ott a vezér, megmondja hogyan állj a dolgokhoz, neked még gondolkodni sem kell, az úgyis megerőltető, és még az egységes bégetést is rombolnád vele. Minden birka álma. :)

#508309 Előzmény: #508307

Egyebekben ha óhajtod, nyilván meg tudod azt is magyarázni, hogy mitől lenne valami baloldali azért, mert annak kívánja magát definiálni, illetve, hogy mitől lenne a baloldaliság feltétele, vagy értéke az, hogy ők nem a Fidesz. Sőt mi több, vajon hogyan vezethető le az, hogy egyszercsak feláll egy társaság, amely közli, hogy eddig valójában nem is volt baloldal, de most, hogy ők már vannak, így már van baloldal és aki a baloldalra akar szavazni, az már tud kire szavazni, mert ők már megmondták, hogy a többiek nem bal oldalon vannak, és csak ők a baloldal.

Ha te ezt a gondolatmenetet a liberálbolsevikokon kívül máshol is láttad, kancsal vagy :)

#508308 nemértem Előzmény: #508307

A Fidesz alkalmazza a bolsevizmus eszközeit, épelméjű ember ezt rég nem vitatja.

#508307 Előzmény: #508303

Nem áll szándékomban, de ha igen,érteni akarod, akkor gondolkozz el azon, hogy mit épített valaha liberálbolsevik a világban.

#508302 Előzmény: #508290

Öröm látni, ahogy a fene nagy individualizmusban a liberálbolsevik oldal szépen belülről szétmarja és felszalámizza saját magát.

Olyan jó látni a gyakorlatban a valódi énjüket, a kompromisszumra, és úgy általában összefogásra való KÉPTELENSÉGÜKET, azt, ahogy a külön kis klikkesedő galerik a saját érdekeikben mindent szétrombolnak, adott esetben a saját szemétdombjukat is. Individualizmus mindenek előtt, lerombolni a közösséget, ha nincs az egyeduralom a kezükben és nincs másra mód, akkor legalább a sajátjukat rombolják, hogy ne jöjjenek ki a gyakorlatból.

Látod, ez például engem már nem zavar, ezt örömmel látom :)

Re: nincs cím

#508271 Csusza Előzmény: #508270

Ez lenne a magyarázat a Jobbik "nem demokratikus" mivoltára?

Lehet, bennem van a hiba, de én ezt nem értem. Vagy rosszul értem, amit mond Vona?

#508260 Sumér harcos Előzmény: #507944

igy is van,hogyne...

csak tudnám mit keres még magyar ,judapesten az országgyűlésben?

sőt egyáltalán huzzanak a magyarok végre erről a területről,menjünk tovább ne xarakodjunk...

#508112 Csusza Előzmény: #507944

Tudnám, mit keresnek olyanok az országgyűlésben, akik nem értik, mit keres ott a Székely Himnusz!

Gyurcsány "szakdolgozat"

#507966 prospero

Nem érdekel annyira a téma, de ezen jót röhögtem:

"A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát, 61 évvel ezelőtt. Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta: „ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller, aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni, mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”. „Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes.""

#507962 Netmaster Előzmény: #507941

Amúgy nem tartom jó ötletnek az ilyen leegyszerűsítő kategorizálást, ugyanúgy csak az igazság részleteinek elfedésére irányul, mint pl. a Jobbik-féle cigánybűnözőzés. Amikor a DK-tól hallok ilyet, felröhögök. :)

Pont több párbeszéd az, amire szükség lenne, amiben minél többen részt vesznek, persze kulturált formában. Remélem a Jobbik is az emberek és vélemények sokszínűségében hisz. :)