Ez mindenre igaz!
Ha húznak 500pontot persze, hogy változik. Igen még változhat a kép bármikor. 20hetes mozgó múlt hetet is szorította, na meg ezt a hetet is.
Hozzáteszem a kedvedért (egyelőre)
Ez mindenre igaz!
Ha húznak 500pontot persze, hogy változik. Igen még változhat a kép bármikor. 20hetes mozgó múlt hetet is szorította, na meg ezt a hetet is.
Hozzáteszem a kedvedért (egyelőre)
nincs pozim, várok
ha longban vagy, akkor ok, mert én is....csak sokan ma keddet mondanak, mert szokatlan, hogy csütörtök a hét 2. munkanapja....mondjuk el bírnám viselni mindig..
eddig 500 pont a hossza, ha nekigyürkőznek a fiuk 1 óra alatt fehérgyertyát csinálnak egy ilyen picur gyertyából és máris pont ellenkező várakozásokat olvashatunk. Egyébként mindegy, mindenkinek megvan a maga álma.
Miért érzem azt, hogy longban vagy? ,-)
Rajtam ne múljon, vettem most 3801en OTPt :D
Shortot zártam és tettem kis tétet pattincsra..
Hathor
A gyertya zárásáig pont az ellentéte is megeshet, egy nyitott gyertya talán már csütörtök fele érdekes lehet, de ha nem elég hosszú akkor még akkor se.
Bud a csartot nézve, volt egy szép emelkedés, elakadt az első komolyabb ellenállásnál, kijelölt egy szélesebb sávot ebben toporgunk. Ami érthető is egy ilyen emelkedés után. Az erő fitoktatása 550 környékén kell számitani, persze szigorúan szvsz:-)
Sziasztok!
Most ebbe a topikba két hete nem sokat írtam.
Ma berakom a képet, mit figyelek én most.
Napos alatt zajos a kép. Hetes szerintem elég jó.
http://postimage.org/image/3ye6uifs3/full/
Nyíllal jelöltem miket nézek.
Akkor most illene a pattincs oti+molly+hatiban...
forgalmatlanság van :(
Na most aztán lehet gondolkozni rajta :
Van ebben a piacban most erő, vagy nincsen benne erő ?
ez a legnagyobb kérdés.
Hölgyekurak azt hiszem erre mondják hogy vérszagra gyűlik az éjji vad!
Shortoskiugrasztás vagy longelbizonytalanítás? 18500 probléma volt fel,18e necces lehet lefelé,minden lekötve ma,full rossz hírek,ettől függetlenül hambi gyakorlatilag 0 ban,csúcson zárt...
Örülök hogy ennyien vagyunk és mki elmondja a véleményét,és utólag derül ki hogy mi volt jó,de ettől szép egy fórum..én úgy gondolom ha innen még lesz is felfelé,kell egy kis pihenő,lehet ezt láttuk ma.Bár ahogy olvasgatom a híreket,a múlt heti nagy megtépés nem annyira indokolt,mert ájemefhez még nem nagyon kerültünk közelebb,így jelenleg,ebben a melegben a rövidgatyás oldalon állok.
Rozsdáskilincs köszi,így már megvan...vakbáró! :D
reggel voltam csak..beraktam shortot utána kivettem mert már a 170et elhagyta..
Es forint meg sem mozdult. Ha nincs USA, ma szepet zarunk. Shortosok, oruljetek az USA hireknek ;)
mindenki abban hisz amilyen pozíciója van...attól függ hogy USA mit bűvészkedik még estig.