Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

a hiradoban

#507942 Coldplay

agyon szajkozzak h milyen ****a a forint meg a cds felar milyen jo.....

istenem.....

ezek ugy "stabilizaljak" a gazdasagot h a koznepet nyuzzak.... hat remelem egy egy rosszabb autobalesetbe kifordul a beluk......

kulonben velemenyem szerint 260 ft is lesz az euro.. hurraoptimizmus es a valasztasok miatt is.. valahogy csepegtetni kell a nepnek h lassak milyen fa...ak vagyunk most is csokkent az allamadossag es nezzek milyen szepen erosodik a forint.....

de h milyen aron?!

Re: nincs cím

#507935 Euroman Előzmény: #507933

azon is gondolkodtam, hogy usd-be, gbp-be megyek át, de sajnos az eur most mindegyikhez képest gyenge...

#507933 Euroman Előzmény: #507928

Én nem hiszem, hogy rá merek higítani...a teljes pénzem 30 %-a van benne 290-ről....még 30 %-ot nem merek beletenni még 275-nél sem, mert a végén képes 260-ig lemenni.

#507930 Euroman Előzmény: #507921

á, sajnos nem értek a kocsikhoz...46 éves vagyok, és csak 4 autóm volt a mostanival együtt...26 éves korom óta van autóm, mind a négyet hazai márkakereskedésben vettem újonnan...kettőt jó áron adtam el, a harmadikat nem, de családi betegség miatt kellett egy olyan, amibe befér a német gyártmányú összecsukható kerekesszék...a mostani nyáron lesz 6 éves, de kevés km van benne, úgyhogy még évekig marad nálunk.

#507929 Kissherceg Előzmény: #507917

nem mondok új célárakat, csak amiket korábban megfogalmaztam. :) Alatta minden Forint ajándék :)

#507921 Kriszti@n Előzmény: #507919

ne idegesítsd magad, attól nem lesz jobb.ha bankban van ez is ugyanannyit kamatozik, max. az árfolyam nyereséget később realizálod. én is benne ülök még éppen eléggel,de azt nézegetem,hogy olcsón mit lehet kint venni , ami itthon eladható..hozz egy jóárasított kocsit pl :)

Ha jól látom, ma USD és …

#507757 TrendMan

Ha jól látom, ma USD és HUF versenyt erősödnek EUR rovására.

#507624 TrendMan Előzmény: #507613

Állítólag 285-ön volt egy nagy ellenállás, tehát ez már nem lehet leszúrás.

Tipikus, hogy hazai ünnepnapon hajtják meg.