Csepelen is virágzik az eltérő kultúra - a rendőrség nem tesz semmit
Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!
Mivel a "magyar" média nem foglalkozott az üggyel, ezért írok most ide. Kisütött a nap, és Csepelt ellepték a cigányok. Csepel egyik legforgalmasabb sétálóutcáján (Karácsony Sándor utca) nem lehet úgy végigsétálni, hogy ne kötnének bele az emberbe, ne löknék meg, ne köpnének felé, ne ordítanának utána, hogy büdös magyar ****.
Az utca két oldalán kb. 10-12 pad található, ezeken általában 10-12 fős cigány társaság tanyázik. Április 29-én megelégeltem a lökdösődést, ordibálást, "pakoljál ki, mert baj lesz" kezdetű mondatokat, és bátorkodtam kihívni a rendőrséget. A rendőrség ki sem jött a helyszínre(!), a diszpécser, akinél a bejelentést tettem, közölte, hogy menjek vissza a 8-10 tagú csoporthoz, és várjam velük a járőröket, majd mikor közöltem vele, hogy ezek cigányok, és bármikor leszúrhatnak, ha visszamegyek, rám vágta a telefont.
Ugyanezen utca végén üzemel a Forrás Borozó, ahol a vendégek 99,9%-a cigány. A helyet állítólag már négy éve próbálják bezáratni, de eddig még nem sikerült... Vajon miért? Sem a rendőrség, sem a jegyző, sem a polgármester nem tesz ez ellen a helyzet ellen semmit. Tegnap éjjel 4-5-kor 15-20 fős csoport ordibált, üvegeket tört ez előtt a "borozó" előtt. Büntetlenül.
http://kuruc.info/r/20/95526/