Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein

#507539 nemértem Előzmény: #507535

Lehet utálni az embert, de az biztos, nem ostoba . Nem fogja elveszíteni ezt a mecset, ha el tudnák kapni, nem lenne ennyire magabiztos. / ha mégis, akkor idióta/

A kommandó meg majd ezt a megszívott kísérletét is beírja a többi közé.

Szerves része a taktikának, nem érdekes , hogy az igazságot mond, csak az a fontos, hogy sokszor sokszor sokszor sokszor mond, hogy az agyakba beivódjon.

Papagáj kommandó.

#507538 Arsene Lupin Előzmény: #507517

Gondolja, hogy pont velem kezdi a perek sorozatát? Több ezer IP-címet kellene feljelentenie.

A helyzet az, hogy Gyurcsány azt sem tudja elmondani, hogy mi volt a dolgozatban, milyen szakanyagra támaszkodott, milyen könyvtárakban járt, ki volt a konzulense, stb.

Én évtizedekig vissza tudok emlékezni minden kazánra, amit kovácsoltam.

#507535 Arsene Lupin Előzmény: #507531

Egy mélyebbre süllyed Gyurcsány a sz*rmocsárban. Olyan nincs, hogy a sógornak és neki teljesen véletlenül azonos című szakdogája volt. Ha nem másolt, akkor pedig rögtön azzal kellett volna kezdenie, hogy a sógor szakdogájának a témája inspirálta őt. Vagy hazudik vagy hülye.

Abban igaza van, hogy a kerályi kommandó le akarja vadászni. De ahhoz nem kellene hülye nyilatkozatokkal kitűznie magára a céltáblát. És nem biztos, hogy neki kellett volna az elsők között a nyálát vernie Pali ügyében.

#507534 zeeh_ Előzmény: #507530

Nézd, mindenkinek 1 élete van. Nagyon nem mindegy, hogy ezt az egyet nettó 70-90 ezres fizu mellett éli le valaki egy tolvaj politikai elit mellett vagy kimegy külföldre és jóval többől, kényelmesen, az itthon ért stressz töredéke mellett (!) vígan elél élete végéig.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy hol lesz az embereknél az a pont, amikor utcára mennek tüntetni.

Az adójóváírás kivezetése + cafeteria csökkentése/megszüntetése ehhez kevés volt, pedig sokaknál ez együtt 15-30k körüli mínusz nettóban.

Ha a Mtv. júlis 1-től érvényes változásait is némán lenyelik, akkor meg is érdemlik, hogy ezek a vörös és narancsos ügynök komcsik élősködnek egymást fedezve a népen már több, mint 20 éve.

#507530 Wall street Előzmény: #507522

Szerintem az közel sem megoldás, hogy ki mész külföldre családostul, mert ennyi erővel mindenki kimehetne..... a problémákat meg kell oldani.... nem menekülni a bajok elől !

Sajnos egyre többen vannak akiket éhbérért dolgoztatnak és sajnos vannak olyan munkáltatók akik ezt is sokallják..... ! De az a helyzet, és ezzel most nem mondok újat, hogy nagyon sok munkanélküli és pályakezdő van, akik alig várják, hogy legyen végre munkájuk, akár még egy kisebb pénzösszegért is elvállalnak akármit csak legyen valami, és örülnek ha nem kapnak visszautasításokat.... Ahol meg nagyon kell a pénz vagy pályakezdő, nem teheti meg h nem vállal el kis pénzért munkát nincs akkora helyzetben h válogasson bár Magyarországra az eddig sem volt jellemző, h válogatni lehetett munkák közt..... örült h van azt cső :)

Egyébként meg Orbán alatt szűnt meg csomó munkahely , leépítések, csökkenő életszínvonal ! Nem védem az MSZP-t szerintem mindkettő egyformán szar !

#507527 taresz Előzmény: #507520

Szépen összejött az mszp-s majális és a szex kombó. :)))

Re: nincs cím

#507524 nemértem Előzmény: #507515

Nem vitának szántam, csak a " nosztalgiáról " az jutott eszembe, hogy nagyon is jogos érzés.

#507522 zeeh_ Előzmény: #507516

És te ennek örülsz, hogy emberek százezrei még jobban ki lesznek zsigerelve, miközben minimálbér körüli fizut kapnak?

Én nemrég döbbentem le az egyik autóalkatrész kereskedő céggel kapcsolatban. Bruttó 110-130 ezret keresnek csak a melósok. Napi 9 óra (1 óra ebédidővel) helyett 11-12 órákat nyomnak le, túlórát nem fizetik, s még társadalmi munkában időnként a szabadidejüket (ami szombat délután vagy vasárnap) is fel kell áldozni + ami ott megy, ahhoz képest a Big Brother kutya f@sza se volt.

Tényleg ez a normális??? Éhbérért dolgozni egész héten, hogy csak a vasárnap marad szabad?!

Ha én ilyen helyzetben kerülök, inkább összepakolunk, kiköltözünk külfölre, a kerály meg hágja meg az öreganyját a többi naplopó képviselőtársával együtt politikai hovatartozástól függetlenül.

#507520 lagwagoner Előzmény: #507518

...hát jó...ha valakit az MSZP majálisa indít be...:-) ! Senkit nem kövezek meg eme perverzitása miatt.

#507518 Spade Előzmény: #507514

hát ha látják, de a szoknya alá már csak nem néznek, mer az meg molesztálás lenne :)

#507517 Spade Előzmény: #507489

"Ki nem sz*rja le Gyurcsány szakdogáját, amit valószínűleg pofátlanul lopott."

.

lllyet már ne mondjon mert gyurci beigérte h mindenkit beperel aki lelopósozza, aztán majd nézhet nagyot a böriben :)

#507516 Spade Előzmény: #507506

"Sőt! Július 1-től jön az új Mtv, amivel tovább szívatják az alacsony keresetűeket, de igazából mindenkit, aki dolgozik, ki lesznek még jobban szolgáltatva a dolgozók.

.

Ettől fog majd beindulni a gazdaság? Kötve hiszem..."

.

pedig ettől fog, mert a multiknak az a jó ha szinte korlátlanul túlóráztathatók a munkavállalók ekkor lesz rugalmas számukra a termelés és az itt termeltetés....a HUF leértékelődés pedig olcsóbbá tette a munkabéreket is...ha kívülről nézzük a dolgokat akkor nagyon durva liberál kapitalista fordulat van a gazdaságban, illetve az állami szabályozórednszerekben, még ha ezt el is fedik a mindennapi politikai zajok...

#507514 lagwagoner Előzmény: #507512

Nyilvánosan? Az nem minősül szabálysértésnek? 50 e HUF bírság...? :-)

Re: nincs cím

#507513 nemértem Előzmény: #507511

"Sok idősebb meg nyilván nosztalgiából (fiatalkor, GMK, első autó, lakás stb. nyugodt jó hangulat)

" ezt nagyjából életnek hívják, ami ma van , az meg egy sehova nem vezető undormány.

Adók, csekkek, drákói szigor, idióta bunkó politikusok minden oldalon, 1 000 000 potenciális bűnöző, egymást politikai alapon gyűlölő fél hülye állampolgárok, templomban Fideszt prédikáló zsíros seggnyaló papok, stb. Kimondottan csodás.

Amennyiben a mai srácok elhiszik, hogy az az élet normális menete, akkor régen rossz!!!

#507512 Spade Előzmény: #507509

"ha a családalapításon "törik a fejüket" (és ezen ténykednek)...akkor hogy ülhetnének ott a padon? Egy időben két térben...? :-)"

.

A padon alapítják a családot, nem olyan rossz az :)

Egyébként teljesen "okos…

#507511 lagwagoner

Egyébként teljesen "okosan" közönyösek a magyarok nagy része a politika iránt. Hisz haladunk a fiskális unió felé, így a honi politikusoknak elég kevés önálló szava van/lesz strukturális kérdésekben; hisz majd az EU központ megmondja, hogy legyen. Az EUs zászlót égető, (EU) parlamentben jó fizuért bejáró politikusok meg magukat jellemzik. Persze teljesen érthető az az elkeseredés ami az ő malmaikra hajtja a vizet. Emiatt nem lehet hibáztatni a választókat.

Sok idősebb meg nyilván nosztalgiából (fiatalkor, GMK, első autó, lakás stb. nyugodt jó hangulat) van jelen az MSZPs kispadon, még ha a baloldalisághoz nem sok köze van az MSZP, DK-nak, meg a régi rendszerhez. Illetve nem több mint a FIDESZnek.