Re: Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein
zeeh_ Előzmény: #507500"Az, hogy a fiatalság nem adja az arcát Magyarország második legnagyobb pártjához, annak azért van üzenete."
Van bizony. Még 2 éve olvastam egy közvélemény-kutatást, amiben a pártok szavazóit korcsoportokra bontották le. A szocikat akkor a 35-45 közötti korosztály 7-8%-a támogatta, míg a legnagyobb támogatottság a 65+ korosztályban volt.
Én továbbra is tartom, hogy ebből az egészből Vonáék fognak a legjobban kijönni.
Közbiztonság lassan zéró, kisebbség lopkodja el a házakat már Bács megyében is, rendőrség nem tesz semmit, munkanélküliség nő, vidéki dolgozók fizuja drasztikusan csökkent az adójóváírás kivezetése + sok cégnél a cafeteria csökkentése vagy teljes eltörlése miatt. Mindeközben egyre több bőrt nyúznak le az emberekről.
Sőt! Július 1-től jön az új Mtv, amivel tovább szívatják az alacsony keresetűeket, de igazából mindenkit, aki dolgozik, ki lesznek még jobban szolgáltatva a dolgozók.
Ettől fog majd beindulni a gazdaság? Kötve hiszem...
Az idő most nem a Fidesznek dolgozik. Egy dologgal tudnak nagyot húzni és előre menekülni, egy előrehozott választással. Most még meglenne a többség nekik szerintem, de ha így folytatja a volt MSZMP-s kancsal kommunista az ámokfutását, 2 év múlva már nem tartom valószínűnek.