Előjátéknak a padon ülés. Petting helyett.....
Előjátéknak a padon ülés. Petting helyett.....
...ha a családalapításon "törik a fejüket" (és ezen ténykednek)...akkor hogy ülhetnének ott a padon? Egy időben két térben...? :-)
A fiatalság alatt a 30-50 év közötti korosztályra szerettem volna utalni. (nem azt írom, hogy az 50 feletti már öreg)
Ez a korosztály az aki valószínűleg befejezte a tanulmányait és jó eséllyel a családalapításon töri a fejét. Ők azért ott ülhetnének a padon a képen, de nem teszik.
Valsagban altalanos tendencia a szelsosegek (radikalisok) ternyerese. Valsagbol kilepve majd csokken a tamogatottsaguk, addig mindenki ugy probalja meg kordaban tartani oket, ahogy tudja (Orban pl ezekkel a kettos beszedeivel).
A fiatalkoruak tamogatottsaga megoszlik a FIdesz es Jobbik kozott, sot, a Jobbik teret nyer. Ez talan a legszomorubb dolog, sokan nem latjak, hogy a felelotlenul nagyokat mondanak, mert kis partkent ugysem terheli oket felelosseg.
Koszhely, de eroszak, eroszakot szul. En meg mindig azt mondom, hogy ha kell valasztani, akkor valahol kozeprol halasszunk, mint szelrol.
"Az, hogy a fiatalság nem adja az arcát Magyarország második legnagyobb pártjához, annak azért van üzenete."
Van bizony. Még 2 éve olvastam egy közvélemény-kutatást, amiben a pártok szavazóit korcsoportokra bontották le. A szocikat akkor a 35-45 közötti korosztály 7-8%-a támogatta, míg a legnagyobb támogatottság a 65+ korosztályban volt.
Én továbbra is tartom, hogy ebből az egészből Vonáék fognak a legjobban kijönni.
Közbiztonság lassan zéró, kisebbség lopkodja el a házakat már Bács megyében is, rendőrség nem tesz semmit, munkanélküliség nő, vidéki dolgozók fizuja drasztikusan csökkent az adójóváírás kivezetése + sok cégnél a cafeteria csökkentése vagy teljes eltörlése miatt. Mindeközben egyre több bőrt nyúznak le az emberekről.
Sőt! Július 1-től jön az új Mtv, amivel tovább szívatják az alacsony keresetűeket, de igazából mindenkit, aki dolgozik, ki lesznek még jobban szolgáltatva a dolgozók.
Ettől fog majd beindulni a gazdaság? Kötve hiszem...
Az idő most nem a Fidesznek dolgozik. Egy dologgal tudnak nagyot húzni és előre menekülni, egy előrehozott választással. Most még meglenne a többség nekik szerintem, de ha így folytatja a volt MSZMP-s kancsal kommunista az ámokfutását, 2 év múlva már nem tartom valószínűnek.
A fiatalság leszarja a politikát, épp magával és jó esetben a másik nemmel van elfoglalva (mert május van!), közben ő is épp a szakdoliját próbálja összegereblyézni valahogy, valahonnan, nézegeti a külországi lehetőségeket, mert meg kellene élnie majd valamiből, azt meg itthon majd nem tud, de sokuk azt se tudja, ki az a Gyurcsány, Szanyiról már mondjuk nem is beszélve. A nyugdíjas a kemény szavazótábor ebben az országban. A fiatalnak is juttatnak még ókor-ókor némi zsebpénzt a vastag nyugdíjból. Csekélyke jövedelem, de vajon meddig biztos...?
Köszönet az alábbi linkekért "feketemelós"-nak!
http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_1_resz
http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz
a második rész vége felé jön a csattanó (hidegzuhany)! Ami ott elhangzik TB-ügyben, azt tényleg jól álcázta eddig a kerályi agit-prop masinéria.
Szerk. Felnottunk. :(
Tudom. Nem is feltétlen ezért raktam be. Meglepett a dolog egyébként. Az, hogy a fiatalság nem adja az arcát Magyarország második legnagyobb pártjához, annak azért van üzenete. De lehet, hogy csak nekem.
A másik 2 pártról is csináltam volna, ha lettek volna.
Ez már nem az a május 1 amin Én felnőttem. Rendszer ide, rendszer oda, azt gyerekfejjel szerettem. Most az enyémeken csak az unalmat látom.
Nem írtam sehol, hogy másokén agyaltam volna.
Én is láttam Jobbik rajongókat. Köztük sem volt sok Nobel-díjas.
Amúgy buta dolog embereket koruk és öltözködésük alapján megítélni. Csalót talál öltönyös fiatalok között is.
Amúgy a saját szavazati joga a magánügye, de másokén ne nagyon agyaljon.
.
A jó időnek köszönhetően kimentem ma a helyi "majális"-ra. Nem bírtam megállni, hogy ne készítsek egy képet az MSZP szavazótáboráról.
Íme:
http://kepfeltoltes.hu/view/120501/IMG_20120501_112254_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mivel relatíve korán volt, így a képen látható kemény mag később megduplázódott, de az átlag életkor, így sem bírt lejönni 65 év alá.
Tudom én is meg fogok öregedni, de remélem marad majdan annyi ítélőképességem, hogy lemondjak a szavazati jogomról.
"Egy igazi gyurci fant tisztelhetünk benned :)"
Nem kellene más beírót minősíteni. Különben sem lehet mindenki nyelvtövig a kerályi ülepben.
Nyugi, május van, szép az idő, nyílik a gyöngyvirág, szépek a lányok. Ki nem sz*rja le Gyurcsány szakdogáját, amit valószínűleg pofátlanul lopott.
ááááááááááhhááááááááááá, vágom ám, plagiferi bukása miatt vagy ilyen durcis. Egy igazi gyurci fant tisztelhetünk benned :) Ne félj a baloldal géniusza urrá lesz a nehéz napokon, és a lejárató kampány nem érheti el a célját , "no passaran" :)
Kosz ezt a linket, ahogy egyik haverom mondta, "Be kell a seggnek sz@rni" :D Nagyonnagy!
Végül is ez az ember legyőzte az orbánt, nem politizált hiába.
Bajnai már csomagol a kampányra. :)
Nem hiszem, hogy ez most derült volna ki.
Figyelemelterelés, addig se a Széll Kálmán 2.0-ról beszélnek az emberek, amivel megint az alacsony fizetésűek járnak rosszul, ahogy a 2010-es siker utáni "egyszeri, nagyarányú adócsökkentéssel".
Ez az egész a Bajnainak és a Szanyi Tibinek jött jól. A fidesznek kontra produktív. Egy Kaya Ibrahim és egy Josif Tot szerződés után nem keresne papírokat egy komoly erő...
Az emberek már a bőrükön érzik a brutális megszorítások okozta távolodást a létszükségleti minimum eszközöktől. Igaz a nagy pofon majd akkor jön amikor beindul egy komolyabb élénkülés a világban és nekünk először a begyűröző infláció jut csak egy 1000 forintos benzin formájában.