18500 bux megakasztotta az emelkedést,kinn is lefordultak múltkori csúcsról..
18500 bux megakasztotta az emelkedést,kinn is lefordultak múltkori csúcsról..
pedig akkor lehetne sokat keresni ha mindkét irányban türelmesek vagyunk..de hát nem megy ez nekem...sajna.
19000 felett zarjon, es akkor jo lesz. Ricsinek egyebkent igaza van, en ugyanilyen vagyok shortban, ha nem megy minden nap lefele legalabb 200 pontot, elbizonytalanodok, de longban ulva akar 7-800 pontot is kivarok, hogy majd felmegy. Mindenkinek van egy iranya amit szeret. No, tenyleg megyek.
Te sose longolj, komolyan mondom. Abban egyszerűen kényelmetlenül érzed magad. Ha nyitsz shortot, és felmegy 200-300 pontot, nem zavar, ha longban vagy, és esik 100 pontot, megesz az ideg. Tudom, én is ilyen vagyok :D
indítottam longot..most meg nekiáll esni ? ez mindig igy van..
Szoval ha 19000 felett tudnank ma maradni, MOLban meg 18000 felett, akkor meg johet par oromkodos nap. OTPben meg jo lenne 3900-4000 kozott, 4000 felett meg repulnek az oromtol. Ma durva napom lesz, este tudok csak visszanezni, vagy delben, addig tartsatok ::D Szep napot es sikeres kereskedest mara mindenkinek.
Szeva, en nagyon gondolkodom, hogy varok egy kis felpattanast, es osztalek elott kivagom, de a te mennyisegedhez kepest ennekem nagyon kis pakkom van, csak szorakozasbol nyitottam.
Azt nem tudom telekomjaimat kidobjam-e, vagy megtartsam osztalékra. Holnap utolsó nap...a többség 570-580 közöttről van, szóval jelenleg is bőven mínuszos...Te mit gondolsz erről?
Nem fognak, holnap USA-ra kioromkodjuk magunkat. Es nap vegen szepen fentebb emelem a stopjaimat. Ez a terv.
Nagyon durva :D Most neztem, ha holnapig ezt tartja vidam felfele ugros napunk lesz.
holnapra meg rossz adatokat várnak, legalábbis a forexfactory szerint....akkor mi lesz? beesnek?
elég a Forintot nézni.
Most meg sztem te orulsz, hogy nem vagyunk nyitva. USA kilott a jo adatokra.
Japp, ment uzenet privatban.
Meg az az igazsag, van egy kis elvonasi tunetem, hogy megnyitom a tozsdes oldalat, s azt latom mint par napja. Hrrr
Egyébként ma miért nincsenek nyitva a boltok ? mert ünnep van ? pff.. .. a munka ünnepét éppen munkával kéne megünnepelni...
tegnap USA nyitva volt, ma is nyitva van, JApánok is nyitva voltak,
Csak minálunk 4 napos ünnep :D mert tudjátok Magyarország olyan gazdag ország hogy még dolgozni sem kell :-))))))))))))))))
Nem baj ha esnek, amig mi zarva vagyunk :D Essek ki magukat, es amikor kinyitnak, a korrekciojuk hatan es a forint erossegenek koszonhetoen kilovunk :D (Ne mondd hogy almodom, tudom, de olyan szep elkepzeles szamomra :D)
Oké főnök .-))
Most meg Japán esett egy óriásit...
Nemtudom nekünk miért kell zárva lenni két napot...mondjuk mi dolgozunk ma is.. munkával kell a munka ünnepét megünnepelni....igy stílusos .-)
Forint viszont erősödött egy szép nagyot.. Ne a másik műsort nézd :)
szerk: estére begyengült mégis, de akkor se usat nézd...
Azthiszem mégiscsak jó ötlet volt shortban maradni a hosszú hétvégére :D
masszívan esnek USA -ban..bár a forgalom alacsony.... majd holnap kiderül mekkora erő van benne lefelé...ha nincs erő esni, akkor készülhetünk a következő rallyra itthon.