én pedig azért linkeltem a másik hírt, mert az sokkal konkrétabb és hihetőbb volt még sem lett belőle semmi
én pedig azért linkeltem a másik hírt, mert az sokkal konkrétabb és hihetőbb volt még sem lett belőle semmi
B@szogatásnak fogod venni, de lentebb amit linkeltél a szerint hitel VAGY kötvénykibocsátás.
Ha ez még nincs eldöntve akkor miből gondolod, hogy a tárgyalások végén van a folyamat? Ez nekem nem áll össze.
ha nem jön be, akkor nagyobb bukás lesz belőle, mintha csak betolni kellett volna a maradék rv-t. Hát nincs mit tenni, SCS továbbra is pókerezik, valóban szerencselovag, na.
Leirtam, de ha nehez a szovegertesed akkor kivonatolom a 7,5 sorban altalam leirtakat: meg nincs meg a hitel, de a targyalasok nemhogy elkezdodtek, hanem lehet, h mar inkabb a vegehez kozeledhetnek....
Egyebkent az OTP hitelt megkaptak volna, ha akarjak... De -ha jol ertettem- nem akartak reszvenyeket ovadekba adni, gondolom olyasmi felelmek miatt, amit AL mar joregen emleget. + szamithatnak vmi jobb finanszirozasi lehetosegre. Ami vagy bejon vagy nem
dehogy, most ragadnak rám a nők a fórumon. :) Eszem ágában nincs lecserélni, szép vagyok és erotikus. :)
Ez az "állítólag" megbízható forrás, vagy csak városi legenda?
igen, bőven elég heti 1 tartalmas és értelmes kommunikáció. Mindenképp sokkal jobb, mint chat.hu stílusnak megfelelő formában egymást anyázni....
viszont itt van a profit warning amire számítottam még ha nem is a béten lett bejelentve
vajon az említett eladó lengyel lány le van vonva az EETEK ebitda becsléséből?
egyébként pedig auditált mérleg hiányában még Lengyelo-ban sem szokás szvsz hitelt nyújtani, kv-t jegyezni
http://www.e-star.hu/cikk.php?ID_cikk=124
hát ehhez mit szólsz?
ebben nemcsak az van, hogy hitel méghozzá refinanszírozási és az otp adja és összege 9,37 millió Euró, lejárata 2019. december 31., a törlesztés negyedévente, annuitásos alapon történik, sőt a finanszírozási összeg teljes lehívására és az átszervezések teljes lezárására 2011. december 30. napjáig kerül sor.
Állítólag az OTP hitelhez SCS-nek be kellett volna tolnia a maradék részesedését fedezetnek.
ha lenne bármilyen párbeszéd, már rég árazná a részvény... A leghalványabb reményre is. A papír viselkedését kell nézni, nem a grimm meséket olvasni.
AL - igaza van.
Egyébként örülök, ha a vallás klub körbe néz a többi papír területén..
"Ércelődni."
Nem ércelődni, hanem élcelődni.
Igen ez meg nem tuti, DE nekem ugy tunik, h azert nem is lehet olyan tavoli... Megpedig abbol, h eleg konkret szam a "9 millio euro" azaz nem nagysagrendrol van itt szo hanem konkret osszegrol. En inkabb arra tippelnek, h 2 vas van a tuzben.. Es mar inkabb a targyalasok vege fele jarhatnak, mint meg el sem kezdtek, mint ahogy Kisherceg irja...