Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: kommentár nélkül

#507035 pepe01 Előzmény: #506832

Már vettem egyet, amit a párommal kajálok el.

Amennyiben kifizeted a felét :D (jelzed) veszek még1et és lekajáljuk.

#506978 Sumér harcos Előzmény: #506951

Nem ,ő legendás:)

"Casanova értett a nőkhöz, sőt igyekezett tanulmányozni is őket, anatómiailag és lelkileg is. Mindkettő merőben szokatlan volt a XVIII. században, amikor a nőket minden téren (a szexualitásban is) másodrendűnek tekintették, még az utódlásban betöltött szerepüket sem akarták elismerni. Magát a szerelmet és az élet örömeit is csak ekkor kezdték újból felfedezni az ellenreformáció prűd és bigottan vallásos időszaka után. (Dr. Romics Imre urológus egyetemi tanár szerint Casanova nemcsak a saját korában volt meglepően modern ezzel a törekvésével, hanem még a mai, felvilágosult korban is kitűnne a sok esetben csak saját vágyainak kielégítését szorgalmazó, a nőket csak eszköznek tekintő férfiak közül.) A gáláns kalandor emlékiratainak tanúsága szerint igyekezett úgy közeledni minden meghódítani vágyott nőhöz, hogy az az illető egyéniségének, mentalitásának, élethelyzetének a legjobban megfeleljen. Volt, akit lelki keservében vigasztalt, mást anyagilag támogatott (például akadt, akinek a férjhezmenetelét segítette), megint mást az útján kísért egy ideig, vagy éppen hintót szerzett neki, hogy továbbutazhasson. A flört során akadt, akivel a gasztronómiai örömöket osztotta meg (szerette az ízes, fűszeres ételeket, érett sajtokat, jó borokat), de olyan is, akinek a csábítás során egyéb érdeklődését "használta ki", például üzletről vagy éppen a szerelemről beszélgetett vele. Előfordult persze olyan is, hogy egyik-másik hölgy "leiskolázta": a vártnál nehezebben meghódíthatónak bizonyult. Egy Lia nevezetű hajadon például hűvös nyugalommal hallgatta, amint Casanova - mintegy kísérletezve vele - a szerelemről, a szexuális együttlét módjairól beszélve próbálta tűzbe hozni, sőt ő lepte meg tárgyilagos, józan nyíltságával, amikor az önkielégítés került szóba. Akkor sem veszítette el a fejét, amikor a férfi Aretino érzéki metszeteivel illusztrálta a mondottakat. Kiderült, hogy a szemérmes szűzlány szinte többet tudott ezekről a témákról, mint a csábító kalandor. Azért a szerelmi versengés, a flörtös csatározás végén ez az epizód is ágyban végződött, és hasonlóan a többihez, néhány együttléttel véget is ért."

ez a macskafogó egyébkén…

#506932 Sumér harcos

ez a macskafogó egyébként egy fekete lyuk...:)

mindenki eltűnt.

egyedül matgab csapatát tudom mikor távoztak,eltűnt Former,Ritrivol,Bakiba,Bendeguz...és még sokan mások..

Vincent birta legjobban vele maradtunk:)

#506929 Sumér harcos Előzmény: #506839

na akkor ezért pattintott le egy kiscsaj a macskában engem...pedig még egy gintonicom is bánta:)

argentinában élt,most jött haza....

meséltem neki én is most jöttem haza, Bahamákról:)nem volt elég-ettől nagyobbat kellett volna blöffölnöm...hmm

persze csak laza kötetlen 25perces beszélgetés történt,semmi...

bazi öreg vok......1999-ben egy buliban 5 telefonszámom biztosan volt a végére, a későbbi ráérő napokra:)

#506926 Csusza Előzmény: #506839

Hú basszus, azt hiszem képeznem kell magam, rútul elmaradtam a világtól... :-)

Linket kösz!

#506839 matgab Előzmény: #506833

Csusza, ha ezek a kedvezmények érdekelnek, akkor ezt nézegesd, mert itt az összes ilyen kedvezmény-nyújtó cég ajánlatát látod egyben:

http://hirlevel.mindenkupon.hu/display.php?M=10218&C=f67175aed39e144e416202c032e8e649&S=764&L=2&N=802

Vagy a qponverzum.hu -t, az is jó.

Tényleg van 1-2 jó ajánlat, én voltam múltkor 1,5 órás gyógymasszázson, vagy rendeltem egy karton bort, illetve parfümöket féláron, meg fodrászkodtam...

Meg legalább meg lehet tanulni belőlük a nők nyelvezetét, pl. ha manapság egy diszkóban nem tudsz egy kislánnyal elbeszélgetni a kavitációs vagy a flabélos zsírbontás előnyeiről, vagy a mikrodermatizáló hatásokról, akkor sansztalan vagy -hiába vagy jóképű! :-)