Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#507052 Borska Előzmény: #507051

jogos,nagyon igaz,bár a befektetők nem igazán a majálisos körhintás hintésekre ugranak, amúgy meg usa menete abszolúte nem shortos ,már ahogy én látom

#507051 Euroman Előzmény: #507049

az usa grafikon az egy dolog, de mi lesz, ha megint jön valami bejelentés a 4 napban....nem lesz fityesz majális, ahol lehet valami nagyot mondani?

#507050 Borska Előzmény: #507048

mit szólnál egy 18k alázáráshoz ? :) simogatná az egódat mi? :) dax meg 6550 alá ,nahh ennyi lenne mára a kívánságom

#507049 BudFox Előzmény: #507029

jaajj annyira gyönyörűséges ez az USA grafikon....ilyenkor mindig jó kedvem támad...pláne ha shortolok :-)

#507048 BudFox Előzmény: #507029

már minuszban vannak..én viszem át a shortokat a jövő hétre.... anélkül túl unalmas lenne.

#507029 Borska Előzmény: #507021

azért olyan magas neeeeem :) max pár tized százalék,én olyan 0,15% pluszra tippelnék,onnan egy gyors leszúrás,és utánna jön a lutri :)

#507021 BudFox Előzmény: #507014

USA -ban magas nyitás lesz a xar adatokra aztán majd meglátjuk...és még 2 fontos adat jön ma...nyitás után...

#507020 Borska Előzmény: #507017

úgy legyen, tetszene nekem is ez a forgatókönyv,de ahhoz azért kéne valami velőtrázó dolog

#507019 BigRabbit Előzmény: #507014

;) A legszebb ebben a topicban hogy milyen szepen megfer egymas mellett shortos, longos, jo hangulatban :D Esos nyitas lesz az USA-ban. A kerdes inkabb hogy elindulnak e majd felfele, zarasunk elott.

#507017 Euroman Előzmény: #507014

snp-ben a 2010-es és 2011-es mélypontot összekötöm,akkor még az idén 1200-1250-re visszaesik....nyár erre pont jó

#507014 Borska Előzmény: #507011

:) szerintem nem fogják , szerintem ismét egy pár nap csökkenés jöhet ,olyan oldalazás jelleggel, vissza 135x ig, és majd ott kiderül,de ez pusztán magánvélemény :) érdekes nyitás lesz usában

#507012 Borska Előzmény: #507009

ami hati shortnak jó lehet az a kormány kétszínűsége,ami azért elgondolkodtat befektetőket ,plusz itt van az első elvesztett otp per,ami ha precedens értékűvé növi ki magát.....,okozhat kellemetlenséhet a banknak és közvetve a buxnak is

nahh itt is van 2,2 impo…

#507006 Borska

nahh itt is van 2,2 impozás de a várt alatti,megint 2dolog lehet :) feldolgozzák az adatot és elkezdik dollárba vinni a lét ,eurusd esni kezd,rv-k szintúgy,vagy elkezdenek reménykedni a következő monetáris enyhítésbe és vesznek mindent ész nélkül,kiderül melyik lesz

#507005 BigRabbit Előzmény: #507003

Elmondom en mi bantja leginkabb a franciakat, ismered a viccet Euroman, ami igy vegzodik: "Hallod Dumbo, hogy duborgunk?" Az elefant, aki viszi hatan az EU-t Nemetorszag, mig a hangya Franciaorszag. A francia buszke nep, faj ez nekik, de hat el lehet donteni, le lehet szallni az elefant hatarol, es megprobalni szembe uszni a csapasirannyal, de tudjuk mi a vege, sikerbol majd kimaradnak, meg jol bele is fulladnak amit kifoztek. Ezert is gondolom, hogy a nagyszajusag es a dontestudatossag sokszor megfer egymas mellett. Na, reszemrol tema lezarva, mielott kidobnak a forumrol.

#507004 Borska Előzmény: #506999

ugye az a baj hogy USA a pénznyomdán keresztül az adóság elinflálását választja az esetek 90%ban, a QEx-ek célja pedig a gazdaság beindítása,ami a javuló makrók fényében sikeresnek tűnik,vagyis az eddigi ingyenpénzek vitték a hátukon a tözsdéket,emellett az inflációt is leküzdeni rv-t választanak az alapkezelők,simán mehet ez még annak ellenére hogy EU bukdácsol,mindenesetre most a GDP rövidre irányt fog adni, rv piacoknak és dollár indexnek is