Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#507003 BigRabbit Előzmény: #506997

Politika. Franciaknak az kell, hogy valaki nagyszaju legyen, nalunk is ez megy. Nem lesz itt valtozas a fo csapasvonalban, max egy ket ide oda szurogatas. Szarban vannak, ez a szitu, nincs mozgaster Franciaorszagban, barki is legyen az elnok, sok dolog nem fog valtozni.

Nomeg biztos vagyok abban is, hogy a diplomacia mar megindult, hogy hogy is gondolkodtok ti errol, ha ti lesztek az uj vezetok (en ha nemet lennek, tuti feltennem ezt a kerdest nekik)?

AMi nem jo hir:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/megbukott_a_roman_kormany.166521.html

IMF, negativ szitu, es magyar partiak voltak. Nem jo ez nekunk, tul nagy volt a baratsag mostansag veluk. Sajnalom.

USA lehet beesik nyitasban, mert szepen fellottek tegnap, de majd egybol elkezdenek visszakapaszkodni. Mostansag ez van.

Persze, en ertem egyebkent, nem egyszeru az iranyt eldonteni.

#506999 Euroman Előzmény: #506997

én sok usa emelkedést nem értek, de a tegnapi és a mait végképp nem....reménykedem benne, hogy sokkal följebb már nem megy, csinál egy duplacsúcsot és aztán elindul lefele....stooq-on nézem 2008 nyarán innen fordult le, időszerű lenne már megint.

#506997 Euroman Előzmény: #506981

az olasz aukciók viszont nagyon gyengék lettek és az usa makrok is...május legtöbbször minuszos hónap...lehet, még a jövő hét kitart...Sárközy bukásakor Ny-EU szerintem csökkenni fog, mert Hollande egy csomó pénzügyi paktumot felül akar vizsgálni

#506994 BigRabbit Előzmény: #506991

Igen, csak 6mrdos forgalom, eddig, 3 oraval a zaras elott, szoval vegjatekkal egyutt kb 10 mrd lesz a vege, ami elmarad az elozo napoktol, de boven felette van az EU dontes elotti napok forgalmanak. Longban ulve ez nekem azt sugallja, emelkedesben volt kraft, csokkenesben nincs, viszont szintek eddig tartva, ugy hogy nagy ralin vagyunk tul. Bar en par napja felvettem a rozsaszin szemuvegemet (bar lehet soha nem is raktam le). Optimizmusom toretlen.

#506991 BudFox Előzmény: #506967

látom....a tőzsde viszont nagyon punnyadt ma...őrületes szenvedés van...a forint meg rallyzik.

#506981 BigRabbit Előzmény: #506967

286 korul a forint, igen, ha igy marad, szep felhuzas lesz a nap vegen. Paniknak eddig nem sok jele, a spanyol kotvenyek kamatjai korrigaltak reggel ota, OTP-t, MOL-t nem adtak be annyira, hogy az feszultte tegyen engem, szoval, optimistan tekintek en is a jovobe. (Mondtam en reggel, hogy a spanyolokat mar bearaztak)

#506969 Talasz Előzmény: #506967

a rézben is nagyjából ezen a szinten dől el,hogy lesz-e emelkedő hullám,vagy ennyi volt......több hónapos , edzett ellenálásról beszélünk.....

#506939 BudFox Előzmény: #506933

szerintem mindenki ezeken dilemmázik..a nagy brókerek is..úgyhogy ha megindul lesz nagy elmozdulás, akár még ma.

#506937 BudFox Előzmény: #506935

igen..én is észrevettem azt a mondatot...viszont az ma akár visszafordulhat is... meg ugye USA is.... bármi lehet.

na délután kiderül szerinte,...fontos GDP adatok érkeznek 3 is azthiszem..lesz móka és kacagás..vagy sírás-rívás..

#506936 Matahary Előzmény: #506933

Próféta szóljon belőled!

Én a méretes betlim miatt nem hiszek a saját szememnek sem, mert annyira reménykedem a déli irányban.

Ekkora melléütésem rég volt már, és ami a legfájóbb, hogy nem is voltam gép közelben aztán, így szépen dagadt a bukó...

#506935 Talasz Előzmény: #506931

van ott /Egon/ egy mondat: "Az MACD friss vételi jelzést adott."....hetes charton nézve: a túlvett zónában vagyunk....nehéz belőni a tetejét,de a felső rések sosem szoktak nyitva maradni hosszú távon.....az alsókat mág ráérünk megbeszélni......

#506933 Frontin Előzmény: #506931

Sziasztok! Kisebb tf-en bux-nál/hatinál v.mi duplatop szerű alakulgat talán, ami lehozhatja szvsz kb. 450-500 közé a hatit. Raktam be ajánlatot shortzárásra először, majd a nagyobb órás/napos ábrákat nézegetve visszavontam, mert ha bejön amire gondolok akkor itt még nagy zakó jöhet. Emelkedés lehetősége is benne van a pakliban de nálam kisebb eshetőséggel. Stoppot mindenesetre berakom, bár nem hinném hogy ma 19K feletti áraktól kéne tartanom. Meglátjuk.

#506931 BudFox Előzmény: #506917

Egon -t olvasgatom....esés lehet ebből ha a BUX 18.200 alatt marad, ha az OTP esésben marad, és ha a határidő is esésben marad...

IMf is azt mondja lassan a testtel...17.500 -ra mehet vissza a bux

#506917 Talasz Előzmény: #506882

vettem hatit 18630-on, 19100-as célárral.........nem tudom mi lesz a mai minimum,de május 8.-ig véleményem szerint tartható a long .... az sp500-ban kialakult flat formáció felmehet 1410-ig....az 1390-re következő visszaesést lehet,hogy kikerüljük,mert zárva leszünk....onnan ők felmehetnek 1440-ig is akár....5. hullám vége....záró akkord lehetne.......meglátjuk

#506895 Ibiza Előzmény: #506893

:) be is jött..elszálltunk mint a toll ..lehet érezni ha zavar van a térben..érzékeny bajusz kérdése..