Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: plagiferi

#507247 Spade Előzmény: #507225

"Viszont a DK olyan sz*rul áll, hogy a Gyurcsány elleni támadásból még akár jól is kijöhet, ha nem kerülnek elő azok a szakdogák."

.

Én nem vennék mérget rá h nem kerül elő, ha volt valakinek annyi esze h megsemmisítés helyett eltegye vagy lemásoljon pár oldalt meg az ellopott műből is akkor az ma tízmillákat ér eleve gyanús h már megtalálták az eredetit a sógor munkáját. Ha így van gondolom a választási kampányban fog előkerülni h üssön...és abból a DK nem fog jól kijönni...jól akkor jönnének ki ha lemondatnák plagiferit...

#507242 Arsene Lupin Előzmény: #507238

"Újpest meccsről jövök"

Már otthon? Semmi utcai rendbontás, semmi sörözés? Amúgy a mai 3 pont nagyon kellett a bentmaradáshoz.

#507238 Keg Jenő Előzmény: #507236

Újpest meccsről jövök, a brutális megszorításokról beszélt mindenki. Meg a piacon délelőtt. (Fény utca) S. Pál persze nagyot szólt. Fel gyorsult a világ, után lövés, fidesz kínlódás. Mszpének jön nagyon jól.

#507235 Keg Jenő Előzmény: #507230

Nekem úgy tűnik ez dolgozat dolog a fidesz brutális megszorításáról próbálja elterelni a közbeszédet. Zuhan a támogatottságuk, nő a nyomor az elhibázott gazdaság politikájuk miatt. Senkit nem érdekel, a butus S. Pálnál ezt már kiélvezte a nép. Brutális megszorításokról beszél mindenki.

#507230 birkanyiiroo Előzmény: #507225

"Mindkettőt meg kellene hallgatni."

Az egyikük láthatóan őszinte és felszabadult örömmel emlékszik itt vissza saját zongoraversenyének keletkezési körülményeire. Rozs mester "másik" f-moll alkotása ekkor még nem került képbe:

#507229 nemértem Előzmény: #507225

Ez egy nagyon komoly helyzet! Nálunk a vasárnapi ebéd is elmarad. 8 millió makulátlan honfitársunk szégyenült meg. Szegény sokat szenvedett kis népük , mi lesz Veled?!

#507225 Arsene Lupin Előzmény: #507197

Azért mert a sógora írt egy f-moll zongoraversenyt, még Gyurcsány is írhatott egy másikat. Mindkettőt meg kellene hallgatni.

De valóban, büdös a dolog. Viszont a DK olyan sz*rul áll, hogy a Gyurcsány elleni támadásból még akár jól is kijöhet, ha nem kerülnek elő azok a szakdogák.

plagiferi

#507197 Spade

Miután ez a topic szakosodott plágium ügyekre :)

"A Balaton-felvidék szőlészete és borászata" című szakdolgozat készítéséhez Gyurcsány Ferenc felhasználta a volt sógora ugyanilyen című, négy évvel korábbi szakdolgozatát – adta hírül a Hír Tv péntek esti a Célpont című adásában. A műsor szerint Gyurcsány akkori sógora, Rozs Szabolcs 1980-ban készített és nyújtott be szakdolgozatot a pécsi földrajz-szakon (Gyurcsány szintén Pécsen végzett 1984-ben).

A Hír Tv beszámolója szerint a volt miniszterelnök az első nyilatkozatában azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát. Később úgy pontosított, hogy használta a másik dolgozatot a sajátja elkészítésekor. Rozs Szabolcs azt mondta: nem tudott arról, hogy húgának férje is szőlészeti tárgyú diplomamunkát nyújtott be, és hogy tőle nem kérte el szakdolgozatát sem Gyurcsány, sem annak volt felesége, Rozs Beatrix.

„Ha a Szabolcs annak idején arról írt dolgozatot, és mi ismertük egymást, akkor egészen valószínű, hogy láttam és olvashattam, és ha olvastam, akkor bolond lettem volna, hogy egyáltalán nem használom, persze” – mondta Gyurcsány a Hír Tv-nek."/ Index

.

Gyurci nem f@szolt beadta a sógora dogáját, legagalább fordíttatott volna mint plagibá vagy ollózott volna több helyről, de valszeg a copy pastet meg az ollót nem ismerte, szal a haladó magyar baloldal vezéralakjának erre sem volt ideje meg kedve se. Plagiferi mikor mond le a képviselői mandátumáról ? Lehet találgatni :)

Re: Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein

#506958 Rozsdáskilincs Előzmény: #506944

már a 98-as kapány mögött is az amis szakemberek voltak. A király csapatjátékos. Ezt a tényt igyekeznek a diktátori köntössel elfedni:-)

#506956 Arsene Lupin Előzmény: #506949

Csúnya dolog volt.

Amúgy eddig bejöttek a kerály cselei, bár Irina feltűnően nem akarja benyelni a kamut. Úgyhogy az IMF-fel lesz még birkózás, de az EU-val megtörtént a kiegyezés. Az utóbbi klasszikus diplomáciai kompromisszumnak tűnik, feltűnően jó diplomáciai előkészítés után.

#506918 Rozsdáskilincs Előzmény: #506826

Szóltam, hogy nagy svihák a kerály, lesz itt még néhány fordulat.""

Milyen engedékenyek lettek hirtelen az uniós bohócok:-) Csak nem attól féltek hogy ha sokat lacapacáznak a keletiek a Lengyel-Kinai összeröffenésen még kihagyják őket. A király kinába készül újra. Még aláírna valami kölcsönszerződést. Oszt mi lesz akkor az uniós diktátumokkal:-) Ott a Nabbucós hír is. Magyarország sokkal erősebb mint amit elakarják

hitetni.

Lefele, felfele

#506870 Arsene Lupin

A spanyolok miatt lefele kezdenek a piacok. Aztán, amikor már mindenki, aki akart realizált, kezdődik az emelkedés. Hónap vége van, kellenek a mutatós számok.

Nálunk az elején lehet egy leszórás, de a végén mi is örömködünk egyet.

Kálmán és a kerály

#506032 Arsene Lupin

A kerály természetesen tántoríthatatlan, de a szintén Brüsszelben tartózkodó Széll Kálmán t*könszúrta önmagát és a pógárokat. Ennek örömére elkezdődött egy kis örömködés, ami a nap elején még folytatódhat. Azért csak óvatosan. Nagy svihák a kerály, lesz még néhány fordulat az ügyben. Ez így totális fegyverletételnek tűnik, a kerály meg nem arról híres.

A meglevő pakkokból adogatjuk felfele a sávokat, billegtetünk. Uptrend lesz a következő hetkben, szép kis hullámokkal.