Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: .

#506888 BudFox Előzmény: #506883

igen...már túl sok ember van tisztában a TA -val..ezért van ez a csapkodás meglehet... a nagyoknak más trükköket kell bevetni hogy ők keressenek a legtöbbet, és ennek a levét mi isszuk meg - kicsik.

Re: ds

#506887 BigRabbit Előzmény: #506884

En tartom a longokat. Itt most nagyobb a ter felfele mint lefele. Ez tudom nem a legtudomanyosabb strategia, de hosszabb tavon kifizetodik. Igazabol ha jol megy, itt junius kornyeken lesz egy IMF (vagy vegen), szoval agyatlanul mar nem adjak be a piacot, senki nem ellensege a sajat penzenek.

#506884 Ibiza Előzmény: #506861

ma már az ovisok is görbék alapján kereskednek..ezért ta alapon megy a szivatás.. általában kiveszika stopokat..vagy ott tömnek..

#506882 BudFox Előzmény: #506879

ne is mond...én meg majdnem hülyét kaptam hogy igy felrángatták..meg USA is az egekbe indult zárás után...pff biztos voltam benne hogy ma 19.000 felett nyitunk..erre tessék...180 fokos fordualt...

én mondom szivatnak itt mindenkit....150-250 pont nyerőt már igen mélyre el kéne tenni a zsebbe mindig.

#506881 BudFox Előzmény: #506876

most ott nyitottunk ahová tegnap a lefele korrekciókor benéztünk, innen mentünk fel 18.840 -re tegnap délután...

szivatnak itt shortost-longost egyaránt...nek kicsit...

mindenesetre..shortomon már van 110 pont nyerő

szerk : már 160 :-)

#506879 Fornit Előzmény: #506877

Kár hogy nem teljesültem tegnap záróban. Pár mp-el lefújás előtt még 920 volt az indi...

#506877 BudFox Előzmény: #506863

a spanyol leminősítés meg nekem kedvez...

áh...megint a politika vezeti a gazdaságot..és ez nincs igy jól

#506876 BigRabbit Előzmény: #506869

Hat igen, a vaksag nem nagy elony :) Koszi, a szemelyes profilban kerestem ... (Ez persze gyenge kifogas, en is erzem :D)

#506861 BigRabbit Előzmény: #506841

A franc allna belejuk, hogy tonkreteszik a mai "biztos" napomat. :) Ez benne volt mar a levegoben, mar par napot estunk a spanyolok miatt, szerintem egy reszet bearaztak. Sebaj, gondolom esunk a nap elejen, aztan ha nem esunk tovabb, majd sok beragadt shortos minel kisebb bukoban probal zarni, lehetoleg tamaszok felett, es a nap vegere felcuppanunk. Mai napra kisebb minuszra, vagy oldalazasra szamitok ezek alapjan. Aztan a 4 nap utan johet a rock&roll;. (Egyebkent kiraly az avatarod :D)

#506758 BigRabbit Előzmény: #506744

Minden tamasz felett. Nem rossz a 2 elmult nap utan. Es kivetelesen nem a Richterrel sikerult, szoval kesobb mint Jolly-Joker felhasznalhatjak.

#506744 BudFox Előzmény: #506735

jól felrángattak azért mindent....nemtudom..ilyen kis piacon be kéne szüntetni a záró szakaszt....lehessen még kötni fél óráig a záró áron, és kész...de ne igy...

Bohóckodnak itt.... beál…

#506743 Fornit

Bohóckodnak itt.... beálltam adni 900hoz, oszt nem kötötték fölé..

#506729 BigRabbit Előzmény: #506726

Ja, varjuk meg a zarast, de nekem az a velemenyem, ha ket ilyen nap utan, kozel 0-ban zarunk, az nem short jel. Persze, sok bank, aki kiszorta a reszvenyeit lenn (muhahahahahahaaaa, bocsanat) szeretne jobb beszallot, es emiatt indul a kommunikacio, de hat azert nem nagyon akar ez esni, mig emelkedni sem, de 2 ilyen nap utan azert ez ertheto.