hát most meg csak ide-oda rángatózunk...ettől lehet megőrülni....
hát most meg csak ide-oda rángatózunk...ettől lehet megőrülni....
Van logika abban amit mondasz, de ettol meg lehet egy felfele trend (rovid-kozep tavon), perse lehet hogy ennyi volt a nyar, es majd megyunk le, en elobbiben, te utobbiban bizol. Es a vilag egyensulya ujbol helyreallt :D
Én most mást mondok : Azért esnek most kinnt, vagy legalábbis azért nincsen rally mert a munkanélküliség már megint a 400.000 -hez közelít, ami ugye a hivatalos recessziót jelenti megint..Az hogy 4 % -al több lakás fogyott most el az csak azért lehet mert tavasz van, és volt egy cikk a héten hogy nagyon régóta nem voltak már ilyen olcsók a lakások...tehát a házépítők nem tudják áron eladni, csak ára alatt, mert megint kopogtat a recesszió..
ezért van most ez a helyzet.
Az. Sebaj, meglatjuk milyen lesz a zaras, a magyar piacon ez mindenfelfajta lehet :D
ahhoz képest viszont még elég punnyadt a hangulat...mindenhol..
Idezem CSuszat az OTP topicbol:
"Jujj, usa lakásadat túl jó lett, indul kint a tépés szvsz.
Visszavettem a felét... "
Itt volt az ideje. Most varjuk meg a lakasadatot. Az meg adhat ma iranyt, maskulonben meg a velemenyem, hogy menjunk fel. ;)
18e promt visszateszt megtörtént...csak hati nem akart összenyomódni.
Hati seperc alatt 200 pontot pattant...
Én nem olvasom őt, minek :)
Egon meg azt írja hogyha 18.200 alatt zár a bux az negatív, ami a 200 napos mozgó átlag.
kis visszatesztet ő is írt...
meg azt is írta hogy a 18.900 -19.000 -es határidős célárat elértük.
szóval...a felpattanást kell figyelni.
18500 visszateszt, majd 19k fölé...
nekem sincs lövésem se az iránnyal kapcsolatban...akár lehet fölfele innen, vagy le a aszakadékba...passz...űrlap ki van töltve már.
A tegnap nem a legjobb helyen nyitott shortom beért :D
De hogy zárni vagy tartani kell arról lövésem sincs...Otiban is szép forgalom,tegnap ennek duplája volt ha jól emlékszem?
megvárom még a lakásadatokat is...résen kell lenni, mert jó adatra felhúzhatják az egész világot.
addig is short.
Ertem. En meg varok, az adat azert rossz, mert par hete felulmodositottak. De ettol meg rossz. Ma kis minusz is belefer szerintem. De lehet hogy neked lesz igazad, en meg bizom par felfele korben. (Bar a citisek elemzese nem ezt mondja, gondolom lemaradtak a ralirol :D)
kiszálltam al ongból, mert xar lett a munkanélküliségi adat.... lesz ez még most lejjebb is...azthiszem.
gyenge munkanélküliségi adat jött...