jól látod
jól látod
Az elozo napok emelkedesehez kepest nincs korrekcio, csak megallas. Egyenlore. Ez tobb mint pozitiv, tobb mint long jel :D Ha holnap ugrunk egyet, vagy azutani nap, en akkor is boldog leszek. Igazabol mar most is boldog vagyok ;)
én már hiányolom a mai rally -t remélem a munkanélküliségi adatokra megindulunk.
Elég jól izmozunk..visszatesztnek sem nevezném.
hatim nincs, mert azt raiff-nál nem is lehet kötni....részvényem van, még sokkal magasabbról, de az otp-n kívül a többi nem megy, nem hoz...igen, 3x annyiért van eurom, mint részvényem...
Az en bajom az, hogy megagigapakkot nyitottam 18700-on, es nem zartam, pedig lement 17800-ig. Annak idejen rosszul jott ki a fordulas, es utana mar hiaba nyitottam longokat, nagyon nem sikerult lenyomnom az atlagot, szoval gyakorlatilag a nagy pakkom 18700-tol van. Jelzem, nagyon nem bankodom, mert eleg szar volt vegigulni a majnem 1000 pontos bukot, es vegulis visszajott a penzem 2 nap alatt, szoval, es innen meg van felfele, a reszvenyeimet meg szepen bovitettem, ahogy mentunk lefele. Valahogy az az en bajom, hogy ugyanazt nem merem megcsinalni a hatival, mint a reszvenyeimmel, nem vagyok itt olyan bator mint ott, pedig reszvenyekkel nagy bukom meg nem volt. aHatinal meg tobbszor beremegett mar a kezem. Na tekintsunk elore. Lehet a nap elejen lesz valami kis realizalas, de ha minden jol megy, meg par napig mehetunk fel, en legalabbis remelem, es tisztes tavolbol kovetem a stoppokkal. Ez a terv.
Ha 2012-re meglesz, akkor az OTP szepen felmegy 4000 fele. Az pedig neked jo. Hatid is van nem? Az is jo ha emelkedik neked. Vagy tobb penzed vagy HUF gyengulesere lottel be tobb penzt, es azert nem orulsz?
mivel tegnap nem kelt el a long záróban..igy full longban vagyok még mindig, 18810 óta .-))
Ezért kérdés mi van előbb. Hírt csinálnak a rajzhoz, vagy hír után rajzolunk.
Jelen esetben hír előtt rajzolt dupla aljat, annak célára a hírrel teljesült.
Ha nincs hír, akkor is teljesül, csak lassabban, mert nyugat is ment fel.
A rajz megvan előre évekre, csak a fonalat kell megtalálni, ehhez nálam is nagyobb szakértelem kell, hogy felfedezzem, super ciklus melyik alhullámjának, melyik alhullámában vagyunk. Láttam EUR/HUFod mínuszba került, de még OTP sem érte el bekert.
A két irány ellentétes volt. EUR/HUF gyengülésre játszottál, mellette OTP erősödésre.
Törvényszerű, hogy valamelyik mínuszba kerül
Ugyanaz az eset amit a többiek csinálnak. OTP long, Hati short.
Nekem ez is ellentétes. Közel nulla az eredmény.
Ehhez a stratégiához még fel kell nőnöm.
a rajz jó, csak ha Brüsszelben nem ezt mondják, akkor letörés és további esés, vagy a nyugati emelkedésre max. oldalazás
Yo reggelt!
Tegnap nem voltam egész nap, most is el kell mennem.
Teljesült ez a dupla aljas képem, amit két napja reggel raktam be
http://postimage.org/image/njdchhmyt/full/
mivel ma sem leszek, így nem vizsgálom tovább az árfolyamokat.
4napos ünnep jön, előtte rengeteg dolog.
Jövőhét szerdáig nem vagyok.
Üdv.
Bud,
te javíthatatlan vagy. :)))
Full shortra full longot tolsz, majd ezt még extra full-full longgal tetőzöd..
Holnap ki is próbálom én is, hogy működik a váltóban...
1-2-3-4-5-6 és van rajta egy R betű is.. :DD
Gondolom az a raketa...
Bud,
te javíthatatlan vagy. :)))
Full shortra full longot tolsz, majd ezt még extra full-full longgal tetőzöd..
Holnap ki is próbálom én is, hogy működik a váltóban...
1-2-3-4-5-6 és van rajta egy R betű is.. :DD
Gondolom az a raketa...
"kézzelfogható haladást érjen el a költségvetési hiányra és szerkezeti reformokra vonatkozó céljainak elérésében"
MAV atalakitas, vonatjaratok levagasa, MALEV csod, allam nem segiti ki, felsooktatas atalakitas, nyugdijrendszer atalakitas vizsgalata, e-utdij (tervezett), telefondij, iden sokadik kiigazitas, jovore 600 mrdos vagas, AFA emeles (haho, mi vagyunk a legnagyobbak az EUban a 27%-unkkal) - tobbnyire EUnak is hiteles konvergencia program, basszus, nem olvasnak ezek ujsagot, ha mar nem elemzik az orszagot normalisan?
Miert nem mondjak azt, sracok, par nagy befektetonk meg shortban ul, szoval amig csak lehet, nem lesz itt szintemeles. Ime egy hely, ahol lefele konnyebb menni, mint felfele.
bekattant a stopom..többet vettem mint shortoltam..longba keveredtem..