Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

ha ma az FOMC-re adott v…

#506333 Borska

ha ma az FOMC-re adott válasz is rakéta lesz ,akkor long megerősítve,és fejethajtva a piac elött zárom a short pakkot,de szerintem ugy összességében sehol nem tartanak a gazdaság iránybaállításával,legalább is EUban,igy a Mo rally egyértelműen a király puha pöcsének szól, ideges napok jöhetnek,bármi lehet...

nem lepődnék meg egy esti eurusd beverésen,és index esésen sem, meglátjuk mit és hogy mondják az usában az okosok....

Re: nincs cím

#506318 Euroman Előzmény: #506317

ezektől én nem várok semmit, mert annyit is érnek, ezek is csak sanyargatni tudnak.

#506317 BigRabbit Előzmény: #506316

Ezert vannak benn a stoppjaim. En nem hiszek politikusoknak. Azt viszont hiszem, hogy ez a piac mestersegesen volt lenyomva. (AHogy sokan mondtak, 2 nappal ezelott ugyanaz volt a gazdasagi helyzet, mint ma) +1000 pont a hatiban. A politika a gazdasag marketingje, ugy mint a Persile a TV reklam, ha szar nem veszi meg senki. Talan felfogjak.

#506316 Euroman Előzmény: #506309

én nem vagyok már longos, csak a veszteségeim csökkentése miatt tartom a régen vett papírjaimat....de vigyázz, kutyából nem lesz szalonna, Orbán nem fog soha megváltozni!..

#506309 BigRabbit Előzmény: #506307

Remelem bejon neked, bar szerintem igen, mivel ez nem azert lesz trendfordulo, mert most pattantunk, hanem mert iranyt valtott a politika. Es ha befektetesbarat leszel, EU-hoz huz a szived, es olcsoak, lemaradoak a reszvenyeid es a fizetoeszkozod, akkor jonnek a befektetok. Na, rozsaszin szemuveget feltenni es fenntartani :D ezt uzenem mindenki kulfoldinek, aki ide hozza a penzet , hogy kicsit reszvenyeinkben koltse el.

#506307 BudFox Előzmény: #506300

az SP -n nagyot rántottak, úgyhogy 18810 -es átlaggal nyomtam egy full longot még rá. had szóljon :-))

#506306 BudFox Előzmény: #506300

az SP -n nagyot rántottak, úgyhogy 18810 -es átlaggal nyomtam egy full longot még rá. had szóljon :-))

#506302 BigRabbit Előzmény: #506299

En tudjatok min rohogok :D Hogy az ING es Deutche bank tizezressevel szorta az OTI reszvenyeket egy hete. Remelem eladtak mind, es nem maradt nekik, es most visszavennek :D Remelem ha meglesz az IMF, es kinn leszunk a valsagbol par ev mulva, valakinek eszebe jut majd a Templetonnak ajandekozni egy magyar erdemkeresztet, kb megmentettek a seggunket (az mas kerdes hogy tudatosan, vagy csak bennragadtak, de megmentettek eddig, es ez teny)

#506300 BigRabbit Előzmény: #506297

Na, majd ha hazajutok, en is elmegyek egy ilyen osszeroffenos partitokra. AKkor majd megismerlek benneteket.

Kerdesedre a valasz egyebkent, en beraktam a stoppokat, de nem zartam, mivel szerintem van ter felfele. De megegyszer mondom, nem feltetlen a bizalmam, ezert vannak benn a stopjaim. Ketsegtelen, nagyon meredek az emelkedo, de mint hallottad Waszit lentebb, o arra var, hogy leessen, es megveszi az esest. Sokan lehetnek ezzel igy. Szoval lefele ilyen hirek hallatan korlatosabbnak tunik, mint felfele. Ez az en velemenyem.

#506299 Waszeitung Előzmény: #506297

Akik 17,4 milliárd értékben vásároltak Opétét azok nem szeretnék hogy legyen itt akármilyen megálló is! :D

#506297 BudFox Előzmény: #506292

hátam mögött pletykáltok ? :D

No, ki szavaz arra hogy ez itt nagyjából a teteje, és holnap lesz egy kis visszaesés.

És ki szavaz arra hogy holnap megint megyünk tovább fölfele ?

nem tudom eldönteni hogy mi legyen....