Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#506292 BigRabbit Előzmény: #506281

Buddal 90%-ban az ellenkezo iranyban allunk, de birom ot. Kitartasat legfokepp. Elozo evben az esest nagyon szepen vegigjatszotta, en meg ugraltam ki be mint a hulyegyerek, es osszevissza nyitottam a longokat majd lottem ki magam stoppokkal, o meg csak ult, es mondta, megy ez meg lejjebb. Meg hogy o majd elmondhatja az unokainak, hogy Bud papa vegignyomta a valsagot, jo iranyban allva :D HEHE NAgy arc :DD

#506289 BigRabbit Előzmény: #506285

Remelem Fellegi belok valami olyat meg, hogy zaroban felhuzzak a kovetkezo tamaszok fele az OTPt es a MOLt. :D

Re: ds

#506284 BigRabbit Előzmény: #506279

En a 4000 pontos emelkedesbol 3000-et vigigtancoltam OTPben es MOLban, anelkul hogy kiszalltam volna egyszer is (jo iranyban) :D Mindig amikor lement, vettem, es vegul szep magasan eladtam :D De, azota hatiban osszjott egy kicsivel tobb mint 500 pontos buko, nagyon magas (en anyagiaimhoz kepest) kontiszammal, ami megette a prompton elert nyerom felet. ELozo ev meg nekem volt csapas, 1500 buko hatiban, szoval ebben az evben, ha minden jol megy, az elozo evek bukoit kitisztazom, es osszeszedek valami kis pluszt (ha ugy nezem, nem is allok rosszul, mert az inflaciot nem is szamoltam :D) es meg messze az evvege, barmi lehet, mostansag itt ezen a piacon, ebben a kornyezetben egy legyfingnak is tornado ereje lehet :D

#506279 Waszeitung Előzmény: #506276

Thx,azért még nem hevertem ki a 4e pontos emelkedést! :(

Nagy lecsapásra én sem várok,de 200 ponttal lejjebb visszavenném meg vennék hozzá longra...azért örvendetes hogy csak promt esett be,kt szépen kitágult.

Kis realizálás hátha összejön itten :D

#506277 BigRabbit Előzmény: #506264

Csak Richter esett be, a tobbiek jol tartjak magukat. A richter ugyis jatszasi szinter, tok mindegy short vagy long van, azt mindig pakoljak az ellentetes iranyba :D

#506276 BigRabbit Előzmény: #506272

Gratulalok! En egyenlore kovetem az emelkedest szep tavolbol, stoppok berakva. Felek tole, ha fordulnek, holnap majd szivnam a fogam. 19000-19100 szerintem csont nelkul benne lehet, meg, ha a dolgok nem valtoznak, akar feljebb is, mielott lefordulnank. Stopjaim majd megteszik a dolgukat, ha kell.

#506275 BigRabbit Előzmény: #506261

Estunk 120 pontot, majd gyorsan meg is vettek, alig tobb mint 70 pont minuszban a napi csucshoz kepest. Nem short jel, az tuti. Ilyen szar adatra bebukozhattunk volna, ha nem tudna mindenki az iranyt :D Apropo, Fellegi is beszel (gondolom elmondja, milyen jol csinalta, majd lemond :DDD na csak viccelek)

#506273 Fornit Előzmény: #506272

Na az szép grat!

Longban egyenlőre hirtelen én sem gondolkozom ilyen nap után.

Tegnap du hagytam itt a parkettet, (bár zárórára visszanéztem) azóta az ótépé több mint 10%-ot ment fel.

#506264 Euroman Előzmény: #506261

hát komám, tényleg nagyon xar adatok jöttek usa-ból, én is csak most vettem észre...

#506261 BudFox Előzmény: #506256

na tessék alig hogy ezt leírtam máris el kellett adni a longokat , mert marha rossz adatok érkeztek USA -ból... most egál..

a mai egál miatti longokat is lehet el kell adni és shortba lépni...ezt utálom...5 percig nem lehet egy irányba állni..pff

#506256 BudFox Előzmény: #506250

valaki zár longot nap vége felé ? szerintetek megy -e még tovább, vagy holnaptól megint lefele ?

én lehet hogy viszem át a longot...ha ne, lesz visszaesés zárásra.

#506251 BudFox Előzmény: #506245

eddig e -szerint megyünk...most már csak az a kérdés hogy a következő Elliot eső elliot lesz -e vagy emelkedő elliot. ez a nagy kérdés.