Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#506504 Euroman Előzmény: #506487

a qrva anyját ennek a rohadt huf-nak, tovább erősödik....usa is ilyen xar makrokra....

#506487 Euroman Előzmény: #506486

én a görög helyzet fokozódásában, Sarko bukása körüli viharban és Lézer-Kósa-OV_Akárki forradalmi szájában bízok....Orbán nem változik, nem is tud, nem is akar, azt hisz, jól becsapta az EU-t, aztán megint jön a régi szövegével...

#506486 hosszhuszár Előzmény: #506452

Szerintem az egy külön meccs lesz még...készenléti hitel, vagy hitel....ebben sem lesz egyszerű megállapodni.

aztán ez a kormány, ahogy szinte napok alatt ráforgott a kérdésre, ugyan olyan gyorsan le is foroghat róla....

Ez a forint erősödés most jól jött nekik, ami szerintem nem a belpolitikai helyzet miatt volt, inkább csak jól időzítették, régóta az euróval együtt mozog a huf.

Aztán majd meglátjuk, de én úgy gondolom, gyors visszapattanás lesz ebből.

A kötelezettség szegési eljárásban is csak a jegybank témában szűnt meg, a többit viszik bíróság elé...

no, majd kiderül...))

#506468 Euroman Előzmény: #506452

majd kötvény alappal kompenzálom az eur bukót, mert 310 alatt nem eladó, akkor sem ha 272 lesz. mert ilyen huf-ra elszállna a kötvényalap, bár ma már úgyis ath-ra ment, úgyhogy azt pl. holnap el is adom.

#506452 Kissherceg Előzmény: #506451

Pedig oda várom, ha megállapodunk akkor 272-274 köré legalább, de előtte már árazva lesz.

#506444 Kissherceg Előzmény: #506443

leírtam otpben :) sorry, de ott offoltam Sőt még a cégem is pozit nyitott eszerint :)))

280 alá várom, ott váltom majd vissza eurora a pénzem egy részét.

#506443 TrendMan Előzmény: #506227

Hallo Herceg!

Most nem fogsz engem szeretni, de ha ez ilyen egyértelműen leirható volt Elliot-tal, akkor egy megjegyzés erejéig leirhattad volna itt a topikban:-)

További véleményem, hogy ha valóban leírható Elliot-tal, akkor hátra van még legalább egy erősödési hullám, és 278 HUF/EUR egy reális célár lehet. (???)

Kiegészítő észrevétel:

Úgy tünik, ha valami valahová letapad, akkor jóval nagyobb eséllyel indul el az ellenkező irányba, mintsem hogy áttörjön.

Ezt most majd jól le tudjuk tesztelni az aranyon, amely szintén igen erősen letapadt az 1620 -1650 sávban és ugyanúgy szemez az alsó támasszal, mint a forint szemezett a felső ellenállással.

(Ennek alighanem feltétele, hogy a letapadás egy kellően szűk sávban történjen, amelyet mint tudjuk mindig nagyobb elmozdulás követ. Kérdés az arany esetében ez most fenn áll-e már?)

#506238 Euroman Előzmény: #506233

hétfőn rövid ideig pár fillérrel volt 300 fölött....amilyen volt a hangulat, ha snp-be jött volna még 25-30 pont esés, biztosan 300 fölé ment volna

#506233 Kriszti@n Előzmény: #506227

short-long, fizikai vagy certi mindig keverem :) arra alapoztam , hogy más negatív bejelentés lesz , akkor átvitte volna a 300at...ez is benne volt, nem is sírok, csak nem esik jól :) egy olyan országban, ahol minden attól függ , hogy mikor ki nyitja ki a pofáját, minden megtörténhet... akár fülesscsésze is lehetett volna...

#506231 kelvin Előzmény: #506229

ha megérkezik a zsm akár 250 is lehet az eur, de megállhatna már a hétre. :) Ennyi már elég lesz. Tovább meg akkor mehet mikor aláírták a hitelt.

#506228 Euroman Előzmény: #506218

280-ért nekem nem kell...talán 250-nél leátlagolom....hisz most úgyis minden olyan rózsaszín, lehet május 15-re 250 lesz....

#506227 Kissherceg Előzmény: #506224

elliott hullámmal leírható volt a folyamata. 13Ft nem, csak az, hogy felesleges HUF-t shortolni 300 körül...

#506226 Euroman Előzmény: #506220

eddig fél guriga bukta....reméljük a májusi tőzsdei eséssel a huf is gyengülni fog

#506224 Kriszti@n Előzmény: #506218

szerintem is kiszámítható :D gondolom full shortban vagy 300 alól :D már 3x ment neki, ok hogy lapattant, de 13 Ft 2 nap alatt nem kiszámtható....