:DDD (Szerencsere en csak 2700-as atlaggal szivok, de ott sem kellett volna bevasarolni) Derulok a hozzaszolasodon (rossz es jo kozotti kulonbseget most mar tudom, koszi :D)
:DDD (Szerencsere en csak 2700-as atlaggal szivok, de ott sem kellett volna bevasarolni) Derulok a hozzaszolasodon (rossz es jo kozotti kulonbseget most mar tudom, koszi :D)
nehogy kiderüljön, hogy itt már stikában vásárol! :-P
Nem igazság. Napok óta igen visszafogott vagyok. Hagyom a spekiket, hadd dolgozzák fel a hétvégi történéseket.
Egyébként az Ön és pepe hozzászólásait is lehetne generálni.
Kecsegtető feladat.
Herceg, állíts már be egy scriptet légyszi, ami naponta min. 20-szor felteszi Ex és Al helyett ugyanazokat a kérdéseket, kijelentéseket, megkönnyítenéd a dolgukat ;) :)
A jó vállalatoknak van mérlege, ezeknek nem tudni mikor lesz.
Ez egy rossz vállalat, nincs mérlege.
A jó vállalatoknak van mérlege, a rossz vállalatoknak nincs mérlege.
A rossz vállalatoknak nem tudni mikor lesz.
Amelyik vállalatnak nem tudni mikor lesz mérlege, az egy rossz vállalat.
Matgab, töröld majd nyugodtan :)
a jó vállalatoknak van mérlegük?
ezeknek mikor lesz?
vagy a hírzárlat a mérlegre vonazkozik?
ez sajnos így van. Többszöri fedezet mellett se adnak... :S
Tádámm!
Megcsinálták végre a BÉT honlap elcsúszását is, hogy ne kelljen átmennem a jobb oldalra lévő szomszéd irodába ahhoz, hogy az esetleges E-Star híreket el tudjam olvasni :)))
Így van! Megmondtam az irányt, ezért arra megy! :))
Igen, azt is odateszem azért minden hozzászólásomba, hogy gyenge, mint a jég a Hummer alatt :)
és mert Te írod :)
olyan gyenge ez a papír, hogy első fuvallat elfújja a menetelést :(
A 3800-tól tartó zakó korrekciója és a jó globál hangulat..
Szerk: de nagyobb vevők nincsenek sajna, csak a forintozók..
Ma már rég 2500-as szint felett kellene lennünk, mert ez így igencsak f.o.s. lesz..
Az már asszem a vég lenne! Akkor már nagyon nehéz lesz a talpraállás!
Nagyon le kéne már zárni a tavalyi évet! Meg kitalálni, hogy Romániába honnan kéne pénzt keríteni!
Aztán már csak a refinanszírozás és kész is van! :)
De egyébként gyenge, mint a harmat.. 1-2 kamikaze vevő húzta fel ma..
A "nagyok" vszínű a zÓtépé-ben déjjtrédelnek :))
Nagyobb esésre én már csak akkor számítanék, ha kiderülne, hogy a főtulajnak újra be kell áldoznia a pakkjából ahhoz, hogy ne legyenek likviditási problémák.
Új hír nincs, csak annyi, hogy szinte minden zöld! Most ennyi is elég, úgy látszik!
Kérdés, hogy most csak erőt gyűjt az eséshez, vagy már tényleg minden rosszat beáraztak?