Reszemrol MOL, OTP, MTEL, hati es EGIS, E-STAR stop-lossok bepakolva. Lassuk meddig megyunk meg, szepen addig emelgetem, amig egyszer ki nem vag. Termeszetesen longban vagyok, mindegyikben. (E-Start sajnalom csak, ott mas lett volna a helyes irany)
Reszemrol MOL, OTP, MTEL, hati es EGIS, E-STAR stop-lossok bepakolva. Lassuk meddig megyunk meg, szepen addig emelgetem, amig egyszer ki nem vag. Termeszetesen longban vagyok, mindegyikben. (E-Start sajnalom csak, ott mas lett volna a helyes irany)
Megjöttem, mi van itt ma....
Stopp zárt kb 180pont minuszban még reggel.
Részemről én v.mi ilyesmi értelmezést követek most:
http://kepfeltoltes.hu/120425/327914335BUX60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én azért is nyitottam meg az első shortokat már, mert szvsz lehet hozzá találni jó stopszintet. Meglátjuk.
Ja, ja, ugy van :D Persze ha meg szart mondott volna, akkor meg lementunk volna 1000 pontot. Szoval ... (de jo hogy felfogtak mi a tet :D)
kivárás volt...meg persze reménykedés ..
de tegnap nagyon adták az OTP -t..majd teljes fordulat. megint ezek a nagy fordulatok.
Egész addig, amíg valamelyik elvtársfijjú nem mond valami bölcsességet :D
800-on adtam még egy adagot, a többit már csak 19K alatt ha feljön esetleg ma odáig.
így van
En par napon keresztul irtam itt, hogy nincs forgalom, kivaras van. 4000-5000mFtosak voltak a forgalmak, mig ma, 1:15kor, azaz majdnem 4 oraval a zaras elott 16400mFt. Valszeg lesz kis profitrealizalas holnap, de egy az irany.
nem volt az ellenkezője, írtam is neked, hogy megint halált várod... :)
Tegnap pletyka,ma hír...adni kell? :D
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megkapta_magyarorszag_a_zold_jelzest_brusszelbol.166366.html
Mehet az IMF targyalas. :D Ha meg idopontot is kapunk ebben a honapban, akkor mint kes a vajon, ugy megyunk at az ellenallasokon.
Bar igen, gyors az emelkedes.
akkor 19.000 a következő szint ha jól látom....nincs még hír a tárgyalások felől ?
Oks,de tegnap már látni lehetett hogy nem nagyon megy az esés,délután megjött a forgalom is a felfelében,Viktor is beszállt...shortban voltam,de szerencsére még 18e alatt zártam és fordítottam,be is írtam tegnap délután.
Otit limitre húzzák ha ez így megy tovább...
Rozsdáskilincs merre lehet? Vak vagy süketkirályt szokott ilyenkor emlegetni? :D
longot indítottam...ez őrület ami itt megy... de hát ez van...tegnap még ennek ellenkezője volt.
Óráson nézve egy kicsit gyors ez az emelkedés, rsi nagyon túlvett és szalagon kívülre futottunk. Ez azért egy kis korrekciót/pihenést jelez előre, ami azért tényleg nem ártana ebben a nagy rohanásban. Aztán azért azt sem lehet kizárni, hogy az eddigi esés korrekciójának 3. hullámát csináljuk (4/c?), és ezután toább folytatódik az esés.
úgy utálom ezt az állandó forgolódást..hogy nem lehet irányba állni 3 napig....tegnap ilyenkor még kőkeményen adták lefele...őrület...