Szerintem fel.
Bux-ot 200-ig vártam ebben a körben, majdnem fel is ment odáig. A baj csak az, hogy a hati ezt a mozgást nem követte le idáig.
Fel vagy lefelé? :D
Olyan érzésem van, hogy lesz ma még zárásig tüzijáték.
Kivi leszek hogy lefelé is beáll-e? :D
Amúgy nem nagyon kap,sőt piszkosul kell a hati ha még fölé is állnak...
Már 962 konti...ilyet se láttam még :D Vajon mi a terv?
Elvileg ez a 18e környéke ellenállás buxiban..
Köszi! Én is arra gyúrok, hogy ez az 550 pontos kt tágulni fog.
Én is lassan shortban gondolkodom, 18.780 -ra kezdő pakkal beállva, hátha lesz egy kis Sc...
Gratula,az550 pontos kt nem annyira korrekt.
Sziasztok! Lehet hogy korán, de én zártam a longokat 590-620 között, és egyelőre kivárok. Shortot még nem merek nyitni, szvsz nem itt lesz az emelkedés vége ha tágul a kt esetleg.
mondjuk lehetett rá számítani, Egon ís írta..csak nem hittem volna hogy ilyen gyors emelkedés lesz
Bux1212 - 60 perces:
Elliott ciklus. A nyolcadik hullám minimálisan az A pont, 18500 fölé emelheti, maximálisan a korábbi szökési rés visszatölthető 19000-nél.
A 17900 már támasz.
jó kérdés,szerintem ma még érdekes dolgok jöhetnek a piacokra,este FED, és a kommentek, az usa makrok javulóban,QE3 távolodóban,usd erösödést kéne hogy indukáljon,EU pedig tápos,amire egy pénznyomtatásos elinflálás lehetne némi orvosság,eurusd csapkodni fog,carry keresztek szintúgy,hatiban lassan jöhet a kijózanodás,és a hosszu rendbe való visszatérés ,ezt picit keserű szájízzel shortbol mondom,szóval óvatosan kezelendő!!! :) VIX növöget,kapkodás,csapkodás jöhet ,az pedig nem igazán longos..... de holnapra többet tudunk