ügynökként eladtad vagy meg is vetted és eladtad?
ügynökként eladtad vagy meg is vetted és eladtad?
nem ártana egy kis belsö infó... jöhet priviben ,)
és telekomnál gyakornokoskodom :) egyelőre ennyi fut párhuzamosan...
Nevetni fogsz, de nekem ilyen is volt már.. nem egyszer
Léptem,
Yo8!
:) láttam a választ csak közben átraktam mert hárklis vagy.
a világban végigszaladt a -40% ez nálunk -50% lesz vsz..
DT? reggel veszel oszt DU eladod?
ingatlan elég lesz jövőre vagy 2011 legkésőbb sztm...
DT-t ott is bepróbálok sztm:D
ezt én is írtam akkor kell venni valamit ha olcsó..
ezért vettem 10ks otpt 2008 októberxx 5.230ért
Eurót 245ért
ingatlannal szemezek de még vsz drága.. mondjuk nekem is monopoliznom kell 3kicsiböl csinálok egy nagyot..
érdekes anno annyival mentek fel ingatlanárak amennyi hitelt kaptak emberek.
jól gondolkozol, helyes. Én is leakarom redukálni a forgalmamat, mert irtózatos havi forgalmat bonyolítok, annyi pénzem lenne, nem is tőzsdéznék :)) Felfogom osztani a tőkét egy állandó pozira és 20%val játék kb. a 80% short persze:))
OTP: van egy bankos vezér haverom, aki állandóan azt mondja..
figyu.. egyszerű a dolog,én akkor veszek, amikor olcsó és akkor adok el amikor drága.
Nem sokat tradel, de nincs mínuszba (sőt), és mindig happy a feje..
Nekem drágák a papírok..
sajnos voltak olcsók is 1300körüli OTP, 460körüli Telcsi, 480FHB, 460körüli Rába, 230-as Fotex. Ezeket ebben az időben írtam is, hogy kegyetlen milyen árak.. nagyon olcsónak éreztem, de nem vettem sajna. Miért, miért nem.. az akkori körülmények másképpen alakultak befektetési ügyben is nálam.. és ahogy tudod az államcsőd parája elvette az eszem.. illetve az, hogy több napig 5%kal ment USA mi meg jöttünk vissza 1500-1600ról megint. Mindegy túl vagyunk rajta. Most másképpen nézem a piacot. nem sűrget semmi.
Most nagyon drágának érzem a papírokat és ezért nem veszek, abszolút nem is hiányzik úgy sem, hogy emelkedik
felhoztam dumcsit ne offoljunk
de az is furcsa,álszent és demagóg,hogy pl usa ugat az atom ellen aki semmilyen megállapodást nem ír alá ezzel kapcsolatosan.. katonákkal és városokkal végeztek emberkisérletet..
agresszív és antiszemita államnak adja át csúcsfegyvereit és biztosít nekik büntetlenséget.
meg akarják mondani kinek lehet atomerömüve kinek nem...
Nem akartam már offolni az OTP-t..
minden esetre szomorú, hogy egy gomnyomás és megsemmisülünk..
Francnak az atom bomba?!
Ma kinn voltunk a tanyába a feleségemmel, a nővérével és a sógorommal! Felmentünk a szőlő sorok közé és mind a négyen fél-fél deci páleszt kiöntöttünk a födre.
Elbúcsúztunk!
Kezdünk megnyugodni!
Ez a helyes hozzá állás.
És máris elnézést kérek azoktól, akik más véleményen vannak. (hová is tünt a vallási rovat?)
Saját nézeteimet írom mindenkor, illetve azokét, akiket követni kívánok.
köszönöm szépen mindenkinek!
A héten sokat sírtunk, de az élet megy tovább!
Jön az új hét és új remények!
Őszinte részvétem.