szerintem nem, mert ha 3k fölül ismét beesne 2k alá, akkor szevasz a papírnak és pusztulás folytatódik
szerintem nem, mert ha 3k fölül ismét beesne 2k alá, akkor szevasz a papírnak és pusztulás folytatódik
De előtte 3100-ig fellőhetnék :)
http://www.kephost.com/images4/2012/4/25/dgk6rxo8mnasdx0q0unt.png
maradhatnátok a topik témájánál, költözzetek inkább össze,
Én továbbra is várom 2k alatt a papírt,hogy leszúrjon, de csak szigorú stoppal veszek bele, illetve ha látom, hogy nem nekem kell tartani a piacot...
OFF
Fábry azt mondta egyszer rá, hogy szebbet hajtogatna drótból! :D
bögyöket nem nálad fogom megszeretni )))
egyébkét is te másztál állandóan a nyakamra pgurukám
re 80% kecsegtetés )))
Látom nagyon a bögyödben vagyok, Én nem szégyellem a befektetéseimet, tehát nyugodtan cikizheted nem hat meg.
Na de a Te nagy Telekom beülésed :D
Mivel semmi belső infóm nincs, ezért számomra az E-starban bármi történhet hipp-hopp.
nem ér maga annyit, hogy olyat írjak, na legyen boldog
ráadásul egy medve képpel kecsegtetne a longra
mint a 3 éves mtelekom taktikával
"Ha véletlenül csődbe menne"
"ha hipp-hopp kiderül"
Milyen papír az, ahol véletlenül meg hipp-hopp történnek dolgok?
Aki befektetési hitelre szorul, annak már kilóg a lába takaró alól.
De hétfőn pihenőnap, nem lesz tőzsde, tehát péntek. Egyébként Formerre utal ezzel. Hol jártál idáig? :)
de ez nem pf hogy kitiltsák, nem értem mire jó
na mind1
jó szorakozást
Maga itt a titkosrendőr, Ferenc? Hát nem egy szórakoztató társaság...
majd JP jól nyakonvágja addig szórakozik itt Istvánkám )))
Rb-nek szoktam írni, ha megfelelő időtávra tervez a befektető, akkor általában nincs gond.
Ha véletlenül csődbe menne, csak akkor van szopacs, egyébként vastag nyerő lesz rajta.
Mint írtam tovább bővítettem a csomagot, szépen csökken a bekerem, egy klasszikust idézve nagyon kecsegtetővé kezd válni.
Mi lesz, ha hipp-hopp kiderül, hogy még sincs probléma a rövidtávú finanszírozással? , akkor rögtön irány 5000 :d
Most még céláram sincs, régen néztem már chártot.
Ui: Igen egy auditált jelentés sem ártana.