Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#507621 _pda_ Előzmény: #507618

ha már v-fék, akkor a gepida, a ktm-et nem piszkálnám, semmi sincs benne a matricán kívül

#507620 _pda_ Előzmény: #507618

nézd, ezek egy kaptafa bringák, mindenki variálgat a rákerülő cuccokkal, h jobbnak adja el mint a másik

ha rátesz egy jobb váltót, tesz mellé egy gyengébb féket, stb...., h beleférjen a keretbe

a tárcsaféknek nem az a lényege, h trendi, hanem műszakilag nagyobb innováció mint egy v fék, ráadásul ha szétcsapod a felnidet 88-asra, féked sincs v esetében

mitől sz@rna be rendkívül gyorsan, h azonnal alkatrész kelljen hozzá?

mire elkopna a fékbetéted, ami 3k, addigra meg megunod a bringázást :))

shimano ügyben meg itt nézz körül

http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp

pl, váltók:Altus -Acera- Alivio- Deore.....----->

#507618 KawaBazsy Előzmény: #507617

Mi a baj a V fékkel? Más azt tanácsolta, h nem kell nekem a tárcsafék, csak drága hozzá az alkatrész..

Már tök össze vagyok zavarodva, mert nem tom eldönteni, h melyik alkatrész (főleg a márkáson, pl Shimanon belül) a jobb. Találtam egy ilyen üzletet, itt olcsóbb a KTM, s tán mind van, amit linkeltem:

http://www.bicyclewebshop.com/?1682,ktm-life-one-2012

#507617 _pda_ Előzmény: #507614

felszereltségben a kellys a legjobb de kevésbé "menő" mint a másik kettő

mondjuk a gepida is jó cuccokból van összerakva, talán a v fék miatt hagynám

kellys-gepida-merida

bergussonban lehet kicsit reszelni a számokból

Re: törölve

#507227 KawaBazsy Előzmény: #505841

Mi az a kötelező felszerelés, ami kell a közúti forgalomban? Lámpa oké, de pl tükör vagy sárvédő?

#505921 pepe01 Előzmény: #505858

Ne hozd zavarba :D

Nem is kell tudnia.

Köszi, csak érdeklődtem, nekem is megvannak a forrásaim.

Ez a KTM váz is kínai katalógus váz, legalább a festése szép.

#505858 kissat Előzmény: #505846

intersportban lehet újban nézegetni ha van vmi akció (honlapjukon fenn szokott lenni).

100ért fogsz kapni. ha a magasságodhoz súlyod is van, csak kazettás aggyal szereltet végy (24 sebisek újban)

#505856 kissat Előzmény: #505845

nem én vok a kereskedő, egy szomszédos faluban van egy nagykerféle. már több bicajt is vettem ott. priviben elküldöm a számot ha érdekel.

#505846 KawaBazsy Előzmény: #505843

Nekem a KTM alap Life One-ja is teljesen megfelelne, de az is anno 100 körül volt, most 128E. (100 pénzt adnék bringáért kb) S arra is kell lámpa meg sárvédő.. Az agydinamó nem nagyon izgat, de elfér, ha van. :-) Én csak közlekednék vele itt a pest melletti agglomerációban, meg fejlődhetne akkor az a combizom is, mert futással állítólag a másik 3 erősödik meg, s most ez a gondom.

#505843 kissat Előzmény: #505838

kis vázat ne vegyél, mert túlfejlődik a belső combizmod.

leader fox újak pl. elég jók, keszthelyi cég, postáz is. akkor ugye válogathatsz a méretben ...

agydinamó csak ha rendszeres városi strapára kell.

ennél a típusnál szerényebb felszereltséggel egy megfelelő méret hálásabb, mint egy jobb bicaj ha kicsi. vagy ha nagy.

ha jársz zalaegerszeg környékén, tudok egy jó forrást, kb 25 % a bolti árakhoz képest.

Re: törölve

#505841 pepe01 Előzmény: #505075

Látom még nem érzeted át az általam felvetett figyelmeztetés miben létét.

A sünök mostanában több bringás haveromat megbüntették különböző felszerelések hiánya miatt.

Amik egy átlag mtb-on nem alaptartozékok illetve az országútis edzős bringákon sem igen szoktak lenni.

#505839 pepe01 Előzmény: #505810

Gúd bördzsin :D

Előttem szóló kollégát ismételve, méret megfelelőség esetén érdemes.