:) ez van nalam tervbe de mos itt meg trefalkoznak a hatinal... :)
:) ez van nalam tervbe de mos itt meg trefalkoznak a hatinal... :)
nalam mar megtortent... az leszz poen minuszban zarunk... na akkor az tenyleg nagy poen volna.. :)
ez komolyan szivatás volt, magamalá pisilek... :D
Most nem tudom kiahsznaljam-e a lekanyart vagy higyek magamban es varjam meg az elkepzelt zuhanast... dilemma...
Ugye? :) csak mindig van egy olyan erzesem mintha valakik direkt szivatnanak mindenkit... mintha pontos infoik lennenek a konyvrol meg arrol hogy a masik par nagykutya eppen mit csinal-persze hogy tudjak egyutt csinaljak. az az igazi tozsdezes...
ezekből bármit kinézek, tényleg :D
Szertem a hatit de a kt miatt nagyon hazavag idegileg... mai nap mweg lesz meglepetes itt szerintem.. csak nehogy most hirtelen nagyon delnek minduljon...
remélem, akkor viszont ideges leszek, ha benyitott hati long és short is bukó :D Lemegy a Kt 400alá, akkor meg agyvérzés:D
Akkor ma meg felhuzas lessz viszont hetfon meg kt osszecsuklik, talan...
yepp nekem most sikerult mindkettot egyszerre pedig a mai nap nagyon szepen indult...
májusi hati kifut és mégiscsak sokan shortolták, csesszék meg... Mindegy a benyitott longokat dobom záróba, de mérges vagyok....
vagy szopatas az egesz... Amerika nyit egy halvanyat egyszerreminden hullik mint a csillag
áhhh Én nem adok rá, ha fél2kor tépik mi lesz itt fél5kor? Gondolok van aki sejt vagy mitse sejt :)) viszont csak stoppokért mentek fel és promptot beöntik össze rosom magamat:D
Én is nyitottam Oti napit ha menni akar hadd menjen,shortomat nem akarom adni,sőt lehet adok rá,ha lenne másik szlám lehet hatilongot is nyitnék :D
Megyek ebédre,hátha lesz vmi izgi mire visszaérek :D
lehet zárás előtt prompt piacot széétépik, Én már mindenhogy fedezem magamat bazzzz.. ez kszé.
Hogy ebből mi a péklapátot akarnak kihozni....
wazz majdnem 700 kt...