Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: D

#50644 HungryShark Előzmény: #50636

Most nem tudom kiahsznaljam-e a lekanyart vagy higyek magamban es varjam meg az elkepzelt zuhanast... dilemma...

#50642 HungryShark Előzmény: #50636

Ugye? :) csak mindig van egy olyan erzesem mintha valakik direkt szivatnanak mindenkit... mintha pontos infoik lennenek a konyvrol meg arrol hogy a masik par nagykutya eppen mit csinal-persze hogy tudjak egyutt csinaljak. az az igazi tozsdezes...

#50633 HungryShark Előzmény: #50632

Szertem a hatit de a kt miatt nagyon hazavag idegileg... mai nap mweg lesz meglepetes itt szerintem.. csak nehogy most hirtelen nagyon delnek minduljon...

#50632 Kissherceg Előzmény: #50617

remélem, akkor viszont ideges leszek, ha benyitott hati long és short is bukó :D Lemegy a Kt 400alá, akkor meg agyvérzés:D

#50611 Kissherceg Előzmény: #50603

májusi hati kifut és mégiscsak sokan shortolták, csesszék meg... Mindegy a benyitott longokat dobom záróba, de mérges vagyok....

#50600 Kissherceg Előzmény: #50595

áhhh Én nem adok rá, ha fél2kor tépik mi lesz itt fél5kor? Gondolok van aki sejt vagy mitse sejt :)) viszont csak stoppokért mentek fel és promptot beöntik össze rosom magamat:D

#50595 Waszeitung Előzmény: #50590

Én is nyitottam Oti napit ha menni akar hadd menjen,shortomat nem akarom adni,sőt lehet adok rá,ha lenne másik szlám lehet hatilongot is nyitnék :D

Megyek ebédre,hátha lesz vmi izgi mire visszaérek :D

#50590 Kissherceg Előzmény: #50589

lehet zárás előtt prompt piacot széétépik, Én már mindenhogy fedezem magamat bazzzz.. ez kszé.