Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#505838 KawaBazsy Előzmény: #505824

Izé.. 193 vagyok, ehhez az eggyel nagyobb, 60-as váz kéne, de nem nagyon találtam olyat, ellennék ezzel is.. köszi.

Re: törölve

#505170 anti-qxxl Előzmény: #505075

Ahogy a vasúti "reformokat" elnézem, lehet hogy a következő lépés az lesz, hogy mindenki kap állampolgári jogon egy bringát, aztán leállítják az egész MÁV-ot és BKV-t.

#505075 Bendeguz Előzmény: #505039

A matolcsyzmus legsötétebb napjaiban nem kéne a bicajosoknak felvonulni, mert még kapnak egy különadót. Vagy kötelező rendszámot, műszaki vizsgát, jogosítványt. Volt valaki közülünk a felvonuláson? Sokan voltak? Nekem ma egy barátom újszülött kislányát volt lehetőségem megcsodálni, úgyhogy amellett döntöttem :)

#505039 matgab Előzmény: #504924

Én a Kreszt pl. minden általános iskolában kötelező tananyaggá tenném a sok marhaságot amit tanítanak biztos lehetne csökkenteni, ez meg életeket menthetne...

#504980 _pda_ Előzmény: #504970

válaszd ki a topikot ahol ezt szeretnéd megbeszélni, és ott reagálok rá, bár baromira nem unatkozom, h ezzel foglalkozzak

#504959 _pda_ Előzmény: #504954

visszaolvastál pár hszt legalább?

2-vel lejebb kértem, h fejezzétek be ezt az irányt

mindenkinek van legalább 100 hasonló története kapásból, autós-gyalogos-motoros-kerékpáros témakörből

nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni

menj el a dühibe, v a mo. topikba oszt add elő ott problémádat

köszi

#504954 Koffein Előzmény: #504950

a bringásokkal semmi bajom azon kívül hogy szarnak a gyalogosra, meg a kreszre... talán a kreszre azért mert nem is ismerik...

tegnap pl egy bringás beállt gps -t olvasni a zebrán úgy hogy egyáltalán ne lehessen a zebrán átmenni... mondom neki, ennél jobban nem is tudtál volna beállni, erre elküldött melegebb éghajlatra, mert neki csat ott kel gps -t nézegetni, két méterrel előrébb, vagy hátrább már nem jó... a legjobb, amikor egyénirányú utcában jönnek szembe, hát igen már szabad, de tudják azt is, hogy csak akkor ha a tábla ki van téve, hogy biciklisnek is szabad behajtani?

#504950 _pda_ Előzmény: #504924

nehéz ügy, nem tudom, h más országokban vannak-e ilyen jellegű elvárások :S

#504924 pepe01 Előzmény: #504883

Sokat bringázom, de kresz vizsga nélkül bringást nem engednék be a városi forgalomba.

#504883 _pda_ Előzmény: #504879

egyszer már sikerült leállítani ezt az irányvonalat

légyszi ne folytassátok, mert kimoderálom az összes hasonló jellgű hszt

van bőven a fórumon egy mást b@szogtató topik, ez maradjon meg a bringázásnak

köszi

törölve

#504879 Netmaster Előzmény: #504847

Persze, mert a kényelmetlenkedő autósok közt nincsenek jópár gyökér, aki átvág a piroson, tojik a gyalogosokra a zebrán, össze-vissza bevág a másik elé stb. Hogyan is merészel más is közlekedni a városban...

törölve

#504847 Ibiza

sok gyökérnek nagyon kell a felvonulás..áll a város..mert mi bringások..de nagyon...

inkább ne menj át a piroson..ne centizgesd a gyalogost a zebrán.. ahol van bringaút ott ne taknyoskodj a járdán..ahol nem mehetsz be szembe ott ne menj szembe a forgalommal..utána vonulgathatsz..akkor lenne mire..