pont ez a problémám nekem is...de hát ami elment az elment....kis pakkal meg nehéz indítani.
talán tartható a short...meglátjuk USA mit művel.
pont ez a problémám nekem is...de hát ami elment az elment....kis pakkal meg nehéz indítani.
talán tartható a short...meglátjuk USA mit művel.
ov fizetését is lehetene firtatni...meg azt, hogy miből lopott ekkora vagyonra valót össze?
Mi volt ez a beletépés otiba? Ft is 297 alá került..
nem vagyok nyugodt,multkor rossz ütemben zártam a shortot,ha akkor nem akarom túloptimalizálni a kereskedésemet akkor még mindig futna a full pakk,csak a stoppja lenne lejjebb,ehelyett belenyulkáltam..... azóta egyik irányban sem tudok rendesen beállni,hogy kellő távolságból "biztonságosabban"szemlélhessem a menetet
különben már az is szép eredmény ilyen költségek mellett ha a kötési jutalékot ki tudja termelni az ember...gratula...
igazad lehet,fordultam,long zárva kis nyerőben,de szinte említésre sem méltó,inkább csak a kez költség fedezésére elég,és az első pakk short megnyilt
az OTP -ben meg fél percig tartott ki az a 27.000 -darabos támasz 3400 -on. ez nem longos szerintem...
200db-ról indult az a 179 a kamattartás hírére jött 14.00kor
- Magyarország nem enged a jegybankelnöki fizetés és eskü ügyében
- az EU a jegybanktörvény kapcsán egyes kérdéseket a bíróság elé vihet
- Magyarországnak el kell fogadni a törvénymódosításokat az IMF tárgyalások megkezdéséhez
- az EB holnap dönt a folyamatban lévő kötelezettségszegési eljárások ügyében"
A miniszterelnök a túlzott deficit eljárásról szólva elmondta, hogy közel az áttörés, ez napokat, legfeljebb heteket vehet igénybe megfogalmazása szerint.
Ezeket mondta viktor úgy hogy optimistán nyilatkozott.
remélem a 17950en jelenlévő közel 300kontis vevő belső infóra kezdi a vásárlásait,mindenesetre eddig tartja a szintet,és ha megkapta az adagot ujrapakolgatja a vételeit,ki tudja mit jelent ez :)
Orbán Viktor nem fax, hanem félnek tőle az EU -ban...mikor az EU azt firtatja hogy mennyi a magyar jegybankelnök fizetése, még az lesz a vége hogy másnap Orbán Viktor visszavág azzal hogy Barroso éves fizetése megy 131 Millió Forint, plusz a juttatások...
az a baj hogy nem látjuk át nagyvonalakban, hogy mire megy ki a játék.
recsegnek -ropognak a támaszok...bár a nagy esések után jönni szokott egy kis felfele korrigálás...lehet hogy ezzel ez meg is volt. ?
azért egy közös sajtótájékoztatóra nem futotta....ilyen f*sszal nem ülnek le nagy közönség előtt egy asztalhoz....
piciny szerencsével és a rizikóvállalás visszatérésével akár pár kellemes longos nap is jöhet,én bővítettem a pakkot
Ez az ember mondta hogy két hónapja ülnek az asztalnál és várják az ájemefet? :D
Várjuk meg a másik felet is..mert viki azért még kicsit makacskodik..