Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: hati2012

#505666 BudFox Előzmény: #505661

Most olvasgatom én is Egon -t....egyik időtávon nagy emelkedést ír - egyik hullámra hivatkozva, másik időtávon meg mindenhol nagy esést vetít előre.

fölfelé19.000 -ről beszél...én most nem longolom be....múltkor se jött be neki...plusz 8. hullám lefutása mindig kétséges.

kicsit még elmezgetem én is..

#505661 Hathor Előzmény: #505644

Mire is alapozom a vételemet.

Mint mondtam híreknek köszönhetően rövid chartot vizsgálunk napon belül:

Bux 30perces:

http://postimage.org/image/njdchhmyt/full/

HAsonlít a grafikon egy dupla aljra. Ezt megpróbáljuk megfogni úgy, hogy alj környékén megpróbálunk kapni.

Tegnap ahogy nézem 17órakor záró előtt kialakított egy dojit, majd jött egy lekötés záróban. Amennyiben záró lekötést nem nézem, akkor dupla aljban benne vagyunk.

Dupla aljról akkor beszélünk, ha nyakvonalat elhagyjuk majd, addig csak remény, hogy az lesz mozgásból itélve, na meg hogy háttérben látok egy fej-vállat aminek célára is meglehetett kb ezen a képen. Ezt már fel sem jelölöm, fel sem fibozom, mert ránézérre látom az alakzatot, látom kb a magasságát, annak lejövetelét.

#505644 Hathor Előzmény: #505626

Véleményem szerint most Buxunk 1727xig lecsökkenhetne, majd fel.

17.91xen kaptam próba pakkot vételre

#505626 Hathor Előzmény: #505616

Tudsz nekünk esetleg egy olyan képet felrakni, vagy nekem priviben, hogy rárajzolod arra a DAX képre hogyan haladtunk vele együtt? A napokat, amit leírtál hova esnek a charton amióta egyben áll szerinted? Milyen mozgást mutat? Szívesen megnézném mit hozott együtt a múlt és a jelen.

Örülök, ha hozza a számításaidat.

Köszi.

Re: Hetes BUX

#505617 Hathor Előzmény: #505608

Alapvetően amit mondani lehet, hogy kikaccsintottunk a háromszögből, hetesen, a csatornából, 17500as szint alatt van Buxunk, de egyelőre 17300alatt is.

OTP 3500on nem ment még át.

Hetes grafikonon MACD eladási jelet adott, mozgóátlagok fölöttünk vannak.

Ez nem szép képet vetít előre. Az emelkedő csatorna elé teszem az esés rúdját, azaz a zászló rúdat, szintén egy hatalmas zászlószerű van előttünk, ami momentumot még nem kapott letörés szintjén.

Várjuk meg ezt a pár napot mit hoznak a hazai hírek, a Széll Kálmán terv hatásaival, de megintcsak megsorításról beszélünk ugye.

Szerdán küldfödről is várunk hírt, mint azt írtam többször..

Addig rövid 5-15perces chartokat vizsgálhatunk napon belüli daytradekre.

Pozitív irányba figyelünk erre a szintre megállunk-e az esésben, fibo tart-e, elliott szerint megpattanunk-e innen, csatornában, háromszögben benne maradunk-e.

#505615 wizes Előzmény: #505608

Van hogy 2-3 fibót rajzolok be és kiszedem az átfedéseket akkor az erős szint, pláne ha mozgót érint meg egyéb szintet.

Sok mindenről leszoktam csak pár alakzat, MA - támasz ellenállás- meg kerexám a lényeg nálam.

Elegem lett a sokféle csencsembencsemből.

#505614 wizes Előzmény: #505608

Van hogy 2-3 fibót rajzolok be és kiszedem az átfedéseket akkor az erős szint, pláne ha mozgót érint meg egyéb szintet.

Sok mindenről leszoktam csak pár alakzat, MA - támasz ellenállás- meg kerexám a lényeg nálam.

Elegem lett a sokféle csencsembencsemből.

#505608 Hathor Előzmény: #505587

Igen hasonló a kép, csak a fibonk másra van rakva

a szűkülő háromszög nekem is megvolt, halvány kékkel a csúcsokra húzva nekem is fent van a képemen, csak azt nem emeltem ki.

Lupin Úrnak köszönöm, olvastam OTP topikban is hogy írta.

Alexnak is köszi, meg annak is aki így gondolta, na persze wizesnek is köszi.

Annyit írok, hogy itt most kivárás van, mint azt látjuk is, írtam is, hogy várjuk a heti eseményeket majd, szerda csütörtökre nézve.

Csatorna törés, háromszög törés-vagy onnan pattanásnál állunk.

Akkor ma varhato

#505605 BigRabbit

11:30 Orban-Barroso

14:00 Monetaris tanacs kamatmeghatarozo ules (Valszeg marad minden ahogy volt)

USA:

15:00 Lakasarindex,

16:00 Ujlakas ertekesitesek szama

16:00 Bizalmi index

Szoval szamunkra a nap (meg a het is) kb kora delutan korul dol el, max kis kilenges lehet 15,16 ora kornyeken

#505595 Arsene Lupin Előzmény: #505589

Ugye, ugye, éreztem, hogy elnagyolt volt az az előrejelzés. Gondolom, az időpontok GMT+2 szerint értendők.

Re: gf

#505592 Arsene Lupin Előzmény: #505570

"Nem tetszik neked, ne nézd, ne vedd figyelembe, ugord át."

Nekem sem tetszettek, sokáig át is ugrottam őket "sarlatánságnak" tartva. De a francba is, csak bejöttek azok a tippek.

Azt meg sajnos sokan nem értik meg, hogy lehet érdek nélkül is tippeket adni egy tőzsdei fórumon.