Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: gf

#505242 Hathor Előzmény: #505238

Kicsit elszomorít, hogy pont szerdán egész nap balatonon leszek hagyatéki ügyben, meg egyéb ügyeket intézni, pénteken meg egy temetésre kell mennem délelőtt.

Utána hétfő kedd szünnap. Elég gáz így felvenni pozit ebben az egy hétben hosszabbra, pedig vannak terveim.

#505238 Talasz Előzmény: #505227

....:)......megpróbálom: holnap újabb mélypont, 26-án emelkedés, 27-én alj visszateszt, majd emelkedés május 8.-ig.....

#505232 Waszeitung Előzmény: #505216

Üdv a topikban!

Ha olvasgatsz bennünket régóta akkor vszeg feltűnt hogy az alaphangulat shortos itten :D De ugye itt a buxban sok minden történhet és történik is amióta ez a félkegyelmű matolcsi garázdálkodik az országban.

#505230 Waszeitung Előzmény: #505226

Volt ilyen szerencsejátékban részem amikor pár éve beverték buxit pénteken kb 1000 ponttal,full világvége hangulat mindenhol,erre hétvégén uniós csúcson megmentették a világot és 800 ponttal feljebb nyitottunk a péntek esti zárónál..én meg szép nagy shortban épp amit nem zártam,így kb 0 ban szálltam ki,nem voltam annyira pipa,csak mint az állat..de ha zárok akkor gondolom nem lett volna bejelentés! :D

#505228 BigRabbit Előzmény: #505216

Udv Neked :D en nem reg vagyok itt, de hasonlo erzesekkel tortem be en is a topicba. Egyebkent igazad van, necces, felek is full longban, de ugy gondolom, hogy egy szep felhuzas benne lehet egy jo hirre, ugyanis van olyan, hogy a piac mar szomjazza a jo hirt, es most nincs bearazva a hitel. Persze lattunk mar hirre adni opciot is :D

#505216 Dioshaz Előzmény: #505209

Kezdő fórumozó lévén üdvözlök mindenkit. Régóta olvasgatlan Titeket, és már számomra mindenki régi kedves ismerős. Meglepetéssel olvasom, hogy mindenki az IMF megállapodásra vár, bízik az érdemi tárgyalási időpont kitűzésében. Még a jobboldali közgazdászok sem bíznak az IMF megállapodás nyár vége előtti, de még inkább év vége előtti létrejöttében. Már azt is kezdik rebesgetni, hogy egyáltalán nem lesz szükség a hitelmegállapodásra. Szerintem óvatosan kezeljétek a pozitív híreket.

A felét lezártam kb brut…

#505211 Fornit

A felét lezártam kb brutto500 pontnál, persze pöts mennyiségű pakkról van szó nagy nyerő nem volt dehát every little helps :))

gf

#505209 Waszeitung

Szerdán lesz a bejelentés Baroso részéről? Némileg kockázatos lesz az az időszak mert gondolom seperc alatt megyünk vmelyik irányba legalább 500 pontot..

Re: nincs cím

#505203 BigRabbit Előzmény: #505190

Szerintem az uj elnok a franciaknal eleg szuk savban ingadozhat majd. Persze, ha mar buszkesegnel tartunk, a francia buszkesegnel nagyobbat nehezen lehet elkepzelni :DDDDD

Re: IMF

#505202 sbbacsi Előzmény: #505178

Szerintem ha ez alapján nézzük akkor még messze vagyunk a vip beszállótól. 300 alatt az eur. Még feszíthetik a húrt. (Legalábbis szerintük, szerintem már rég nem.)

#505200 BigRabbit Előzmény: #505178

En tartom a longjaimat. En is igy gondolom. A tartas egy dolog, de ugye mar lattunk olyat, hogy 180 fokot fordult a kocka (lasd leminosites elotti napok :D), az addig utalatos IMF hirtelen kellett, majd mostansag mar az IMF a barat, az EU az ellenseg, lehet kedden mar ok is baratok lesznek. Felfele 20000 a megallo, kisebb oldalazassal 18700 kornyeken, ha bejon a hir, ha nem, akkor, hat nem is tudom. Ami magyar, azt adjak majd.

#505193 Waszeitung Előzmény: #505178

Nem állítottam hogy az tárgyalási fogalom...de ezek a nemecsekernők más faxával verik a csalánt.

Re: nincs cím

#505190 Euroman Előzmény: #505155

dax-nak jöttek rossz német makrok....meg fosnak Sarko miatt, mi lesz a Merkel_Sárközy tengellyel....Hollande-t még bemutatkozó látogatásra sem fogadták, bizots megjegyezte...

#505178 Ibiza Előzmény: #505099

büszkeség az nem tárgyalási fogalom..felejtsd el..ez médiabohóc kifejezés ezzel összefüggésben..

néha a pillanatnyi veszteség hosszútávú nyereséget hozhat..

nálam tény: lesz megállapodás...akkor elszabadulnak a papírok.. mire hír kijön már lemaradtál..sztem ez a leszúrás pont a vip beszálló.. de kiderül.