Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#505177 Waszeitung Előzmény: #505159

Ezek a félkegyelműek 5 hónapig makacsak voltak,ez rengeteg pénzbe került az országnak,ha ezután véleményt változtatnak akkor felesleges volt a hősködés és hülyét csinálnak magukból (bár ettől nagyobbat nehéz lesz) ha nem változtatnak akkor pedig megállapodás hiányában jöhet a 325 ft feletti euro..így sztem ebből már nem tudnak jól kijönni,hiába játsszák a makacs kecskét.

Re: nincs cím

#505159 BigRabbit Előzmény: #505155

Szerintem senki nem mer belevenni vagy eladni komolyan. A (mai es) holnapi nap sorsdonto lehet. Valoszinuleg ma sem dontunk forgalom rekordot, bar a penteknel csak izmosabb lehet a mai nap :D

Re: IMF

#505126 BigRabbit Előzmény: #505109

Igen, lenne orom ha lenne idopont, a megkezdesre, de egyenlore nincs, csak a hangulatot probaljak nyugtatni.

#505109 Waszeitung Előzmény: #505099

5 hónapja húzódik az egész..és amit Brüsszel kért Mo-tól no azt sem teljesítettük még,csak magyarázzuk a bizonyítványunkat.

#505094 BigRabbit Előzmény: #505008

Japp. Meg ugyebar a kedvenc a magas rangu nev nelkul nyilatkozo politikus, akinek jobban hisz az atlagember, mint a kormanyszovivonek :D

#504948 Arsene Lupin Előzmény: #504913

A tárgyalási időpont még nem megegyezés. Ennek ellenére a időpont megkapása is indíthat némi longot. De csak mértékkel, mert azért a kerály egy ketyegő bomba.

Ez a hét nagyon bizonytalan lesz. Esetleges örömködés esetén én sávos billegtetésbe kezdek.