sokszor az az ok, hogy jegyzett tőke sajáttőkéhez képest alacsony és névérték alatt kereskednek
akkor érkezik az apport ideiglenesen a cégbe
mivel itt a névérték akacsony nem ez a helyzet E-Starban
sokszor az az ok, hogy jegyzett tőke sajáttőkéhez képest alacsony és névérték alatt kereskednek
akkor érkezik az apport ideiglenesen a cégbe
mivel itt a névérték akacsony nem ez a helyzet E-Starban
ok. Bár a név miatt tényleg célszerűbb ez a topic. De döntsön a közönség.
az biztos, h. egyelőre csak a kiszervezés csíráit látom és a teljes káoszt, ami minden közleményből csak úgy süt....
na, elszállt a gépem...nincs kedvem újra beírni, de a lényge, h. ezeknek a többsége olyan példa, ami sztem nem játszható el E-star esetében.
Ugyanakkor nem értem, h. ez tényleg ennyire könnyen megy? miért van egyáltalán tőzsde? Ez legális pénzrabló gép?
Attól tartok, hogy ezek a balkáni módszerek kilátástalan cégekre esetén éri meg, és ha E-star nem kap hitelt, u.erre a sorsra juthat...
...na ezt megvárjuk. Amennyiben ilyesmi történne az már borítékolna egy magasabb árszintet,majd Halig kiszámolja...)
jó pár 3 napos etető felrántás volt, itt biztosat valóban csak a trendtörés jelentene, folyamatos limites napokkal, napi 100 M-ós forgalmakkal...
RFV topik ismét megnyitotta kapuit. Moderálás szónak nyoma sincs. Mondjuk a cég pár éve nevet váltott, tehát ez hitelesebb.
sajnos máshogy nem lehet. De sztem még mindig jobb és könnyebb kimoderált hsz-ket tovább görgetni, mint ökörségeket olvasni és felbosszantani magunkat.
a cég tevékenységét még pártolhatja a kormány és a politika, de Soóst?? ki?
"a rv-esek alól a céget, akkor miért nem csinálja mindenki ezt? "
rbbj, itt a tőzsdén a cégek 90%-a ezt csinálja. Miért a MOL-ban szerinted mi van? csak ott már akkora számok vannak, meg akkora nyereség, hogy azt mi kívülálló kisbüfik nem láthatjuk ilyen nyilvánvalóan, mint egy kisebb cégben.
Szerinted anno az Enron-nál mi történt? Vagy a Citi-nél, vagy a GM-nél? Vagy Worldcom.
Ezek pedig csak azok a cégek voltak, ahol már túlborult a bili, mert vagy túl mohón loptak, vagy egyszerűen egyszerűbb volt úgy nagyobbat lopni, hogy hivatalosan is csődbe vitték...
A tőzsdék főleg amióta ilyen informatikai lehetőségek vannak azóta -és előtte is, csak nem ennyire nyilvánvalóan- a globális háttérhatalom legalizált rablási formája...
Csak hát én is függő vagyok.
ez itt nem a hívők topicja, hanem értelmes társalgás helyszíne ;)
Jó,de ezek adóforintok,azért nem kár. De otika 1 hónap alatt felez?Aegon is? És egyhangúlag szavaznak a közgyülin? Akkor mi van itt?
Ok Ex,de itt van állami tulaj,otp,aegon,utilico stb... Nem csak kisbüfik.
Robbaj, pl phylaxia a-vet, gyógyszergyártás, Bábolna
econet, Neo FM
humet: 2 db Reanálos ingatlan
Keg: kaposvári ipari park tulajdonrész
2 év alatt nem ez az első alkalom. Olvastam ma valahol hogy az energiaszektorból kivezetendő különadót is valamiféle környezetterhelési adó formájában szednék be immár a fogyasztókon keresztül. Ez érintheti a csillagot? Bár igazából rbbj kérdése jobban izgat.
értem. De ha ennyi módon ki lehet lopni a rv-esek alól a céget, akkor miért nem csinálja mindenki ezt? Egyáltalán hogy létezhet a tőzsde? Mert ha ezt ilyen könnyű legálisan megtenni, akkor mindig új cégeket kell csak létrehozni, és folyamatosan kilopni a tartalmat.