Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504516 Kissherceg Előzmény: #504512

pereljék be egymást, nem érdekel. Írtam, nem tisztem eldönteni.

Egyébként mókás, hogy Te neked is RFV topikkal volt bajod, csináltál egyet és szét moderáltad. Majd megpusztult 2 hét alatt...

Re: nincs cím

#504515 rbbj11 Előzmény: #504511

nálam a mosónő még belefér, egy foglalkozás. És is hívom spade-t többször postásnak, ráragadt még tőzsdefórumon. :)

A mosónőt sose értettem, hogy miért éppen ez ragadt Önre.

De sztem abban nincs semmi büntetendő. A csaló, egy büntetőjogi kategória is, az ordenáré megvetendő. A mosónőt se nem ütközik a törvénnyel, se nem vetem meg a mosónőket, és gondolom mások se. Nálam a kettő nem u.az. a szint.

Re: nincs cím

#504513 exmnbs1 Előzmény: #504510

ennek a vitának az a célja szvsz hogy a fundára vonatkozó megjegyzéseket valamint azt hogy a nagy semmire emelkedett a papír elfloodolja

Re: nincs cím

#504512 rbbj11 Előzmény: #504510

jó, akkor vkit le is kurvázhatok itt? mert az a véleményem pl.

Az ártatlanság vélelme van a jogban is, nem az ellenkezőjét kell bizonyítani, hanem azt, amit állítunk, különben rágalmazás

Re: nincs cím

#504511 Arsene Lupin Előzmény: #504507

Amikor novemberben le lettem mosónőzve, a durvábbakról nem is beszélve, hol volt a véleményével?

Re: nincs cím

#504510 Kissherceg Előzmény: #504504

Tudod bizonyítani ennek ellenkezőjét?

Ezt hívják szabad véleménynyilvánításnak. Nem tisztem eldönteni a kérdést, egyikőjüket se ismerem.

Egyébként az ország második legnagyobb tőzsdefóruma lett, nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne a moderálási és fórum kezelési szokásaim miatt...

Re: nincs cím

#504509 rbbj11

nem értem. Semmit se változtattam sem a véleményemen, sem a stílusomon.

Re: nincs cím

#504507 rbbj11 Előzmény: #504500

én a szellemi toprongyot is moderáltam volna. Ez az egész fórum szvsz nem arról kéne szóljon, h. ki tud a legsértőbben még nyomdai verzióban nyilatkozni. Vagyis nem nyilatkozni, hanem minősíteni.

De lehet, csak én vagyok túl nagy cenzor, nem az én oldalam, nem az én felelősségem, csak a véleményem

Re: nincs cím

#504504 rbbj11 Előzmény: #504498

de most nem arról volt szó, h. ennek is megvan a lehetősége...(mmint saját topic)

Hanem arról, hogy egy nicket lehet-e kellő megalapozottság nélkül nyilvánosan csalónak és ordenárénak kikiáltani.

Re: nincs cím

#504500 Arsene Lupin Előzmény: #504496

"Én sem tűrném el, pláne nem ismétlődő hsz-kben."

Egy szellemi toprongynak minősített mosónőnek nincs joga csalónak nevezni a csalót? Minek nevezné azt, aki több nick alatt vert át spekiket?

Re: nincs cím

#504497 Kissherceg Előzmény: #504492

Én féléve baromira unom, de mivel írtam, hogy mindkettőnek akkora az arca, mint a hoover gát, így egyik sem fog engedni az igazából. Egyikőjüknek jelenleg igaza van, másik pedig úgy véli. Nem vagyok egyiknek sem az anyja, azonban azt Én szabom meg milyen jelzőket lehet írni... Egyébként mindketten élvezik a maguk módján, ezt elhiheted...

Amikor felfelé ment ugyanez volt azokkal akik a le felét írták, lásd Hathor kiutálása. Vallás topik lett, nem kell szépíteni, csak a nagy isten zuhan Olymposról...

Tévedsz egyébként, mert nem a savazás a lételemük Ex, AL, hanem a megvezethető emberek figyelemfelhívása. Ha pozitívba fordul a sztori, szerintem előbb fognak longolni, mint akik beragadtak, majd későn szórták a részvényt..

Re: nincs cím

#504496 rbbj11 Előzmény: #504455

ezúttal bizonyos szinten formerrel kell egyetértsek. Eddig az sem volt szokás, hogy a másikat személyesen, rokonok említése nélkül jelzőztük volna ilyen módon. Én sem tűrném el, pláne nem ismétlődő hsz-kben. Mocskos dolog még elmegy, bőven elég egy jelző, moderálni kéne az érintett hsz-ket.

Re: nincs cím

#504494 Arsene Lupin Előzmény: #504488

"Továbbra sincs Lupin imádatom, kérdezd meg, hogy hányszor vesztem vele össze és küldtem el a retkesbe az elmúlt években."

Viták voltak, nem csak tőzsdéről, ingerküszöb alatti retkes elküldésekkel. Anyázás soha nem volt.

Re: nincs cím

#504493 hAliG Előzmény: #504492

Valamelyik nap leírtam, én most azzal a taktikával próbálkozom, hogy DT illetve swing.

Most esélyes a korrekció (bár nagyon nem úgy nézett ki), vettem is. A stoppom helye is megvan, meg a kiszállóé is. Stop esetén a következő beszállók szintje is. Időközben mégis kijönne valami ütős fundás hír, lehet pont fent leszek a vonaton :)

Re: nincs cím

#504492 hAliG Előzmény: #504488

Egy idő után viszont unalmassá kezd válni a mocskolódás...

A beírások alapján Former forrófejű, egyből ugrik. Lupin ezt kihasználja és szándékosan gerjeszti a hangulatot. Nem csak Former ellen, hanem mindenki ellen, aki felfelé várja az árfolyamot miközben lefelé megy.

Fórum nyomdafestékét még elbíró minősítő szavakat használ, amit viszont a felhasználók közül néhányan már nem bírnak el és sajnos láthatjuk, hogy az így okozott bosszúságnak kifejezetten örül, amely örömnek hangot is ad.

Sokszor nincs is kedvem olvasni a topikot, főleg mikor meglátom az "egysoros, egyszavas" fórumozók szokásos kötözködő írásait.

Amint pozitív irányba fordul majd az egész sztori, akkor eltűnnek innen, és feltűnnek majd egy másik papír lefelé tartó sztorijában, hasonló mentalitással.

Re: nincs cím

#504491 Arsene Lupin

"Akiknek írásban hitelesnek tűntem, vagy élőben, azoknak a becsületszavamat adom, hogy former és retek két külön személy a legjobb tudásom szerint"

Ha esetleg személyesen is találkozott mindkettővel, az nem zárja ki, hogy a csaló itt a korábbi Retek76 nick helyett itt a hasonló Retek_76 nick alatt hülyítsen. A stílusjegyek pedig árulkodók.Már az korábbi Arzénné utáni Arzénke entrée is gyanús volt, aztán gyűltek a nyomok. Számomra egyértelmű a több nick alatti hülyítés.

De mindenki eldönti, mit hisz el. Ön már novemberben sem hitt nekem. Higgyen továbbra is a csalónak.