Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kissherceg

Pszihológiai tréninget, ami továbbra is rád férne. Nekem egy nap alatt sikerült a 70%-t (kereskedési időn kívül..), de mégis ember maradtam és nem barmoltam szét egyetlen oldalt sem. Én leírtam mindig a gondolataimat a papírral kapcsolatban, egy éve, hogy messze túlárazott. A kötvény kibocsátások egyértelmű hype jeleit mutatták. Nem kötelező persze más gondolatot elfogadni, értelmezni.

Egyébként azaz ember, aki egy találkozón még bemutatkozni képes nem hiszem, hogy nagy fehér istenként tisztelendő... Szerénységet pedig arra mondom, hogy elmagyarázzátok nekem mennyire megdobta a holdudvar a látogatottságot. Én elmondom a száraz tény matekot, de azt se fogadjátok el. Személyi kultusz itt nem fér meg.

Továbbra sincs Lupin imádatom, kérdezd meg, hogy hányszor vesztem vele össze és küldtem el a retkesbe az elmúlt években. Egyszerűen viszont valaki annyira tahó nem lehet, hogy más anyjáról olyanokat írjon. Ez nem kocsma és akinek nem tetszik menjen vissza pf-re vagy tőzsdefórum baromira nem érdekel.

Egyébként pedig két kiskakas kalandjait olvashatják a látogatók, mindkettőnek akkora arca va, mint a Hoover gát. Nehéz lesz kiegyezni...