Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504490 rbbj11 Előzmény: #504396

én is értem, mit akart írni pepe, csak nem igaz.

Egyébként elmondta majdnem minden árfolyamnál, hogy ő "hisz a cégben". Érdekes az affajta hit, mikor várod vhová az árfolyamot, és folyamatosan sokkal magasabb árak mellett hígitasz, mint ahova várod... Ricsinak van igaza, ez elég abszurd, hogy fogadsz vkivel, hogy nem lesz annyi az árfolyam, de ugyanakkor állítólag te oda vártad....hagyjuk már ezt...

Re: nincs cím

#504488 Kissherceg

Pszihológiai tréninget, ami továbbra is rád férne. Nekem egy nap alatt sikerült a 70%-t (kereskedési időn kívül..), de mégis ember maradtam és nem barmoltam szét egyetlen oldalt sem. Én leírtam mindig a gondolataimat a papírral kapcsolatban, egy éve, hogy messze túlárazott. A kötvény kibocsátások egyértelmű hype jeleit mutatták. Nem kötelező persze más gondolatot elfogadni, értelmezni.

Egyébként azaz ember, aki egy találkozón még bemutatkozni képes nem hiszem, hogy nagy fehér istenként tisztelendő... Szerénységet pedig arra mondom, hogy elmagyarázzátok nekem mennyire megdobta a holdudvar a látogatottságot. Én elmondom a száraz tény matekot, de azt se fogadjátok el. Személyi kultusz itt nem fér meg.

Továbbra sincs Lupin imádatom, kérdezd meg, hogy hányszor vesztem vele össze és küldtem el a retkesbe az elmúlt években. Egyszerűen viszont valaki annyira tahó nem lehet, hogy más anyjáról olyanokat írjon. Ez nem kocsma és akinek nem tetszik menjen vissza pf-re vagy tőzsdefórum baromira nem érdekel.

Egyébként pedig két kiskakas kalandjait olvashatják a látogatók, mindkettőnek akkora arca va, mint a Hoover gát. Nehéz lesz kiegyezni...

Re: nincs cím

#504486 exmnbs1

gondolom van benne ciklikusság és a hó kb azonos napjáét közlik

Re: nincs cím

#504484 Ronin_ Előzmény: #504476

Nekem egyre inkább az a megérzésem minden szakmaiságtól függetlenül, hogy előbb vagy utóbb vagy Csányi vagy Simicska lesz a cég tulajdonosa valamilyen - akár bújtatott - módon.

Re: nincs cím

#504482 Ronin_ Előzmény: #504472

Hát én messze vagyok attól, hogy berúgjak veletek (kb. 170km), de tegnap Pesten voltam. Sajnos más alkalomból.

Temetés:-(

Re: nincs cím

#504481 Bendeguz Előzmény: #504479

Former, próbáljunk meg túllépni a személyeskedésen. Okos enged :)

Tegnap ketten-hárman is feltettük a kérdést, hogy szerinted mit jelent ez a zrt alapítás? Jött pár válasz máshonnan, érdekelne a Te meglátásod. Köszi!

A fórumon próbáljunk megmaradni az Estar kivesézésénél, ne egymás idegeit borzoljuk.

Re: nincs cím

#504479 Formerplayer Előzmény: #504455

Értettem. Mától ez a standard:indok nélkül lehet bárkit mocskolni.

Ezt a "elfogulatlan" hozzászólásodat fájloltam......Ehhez tartom magam....

Re: nincs cím

#504478 Előzmény: #504475

Jó reggelt.

Nem tudni , kik a shortosok a fórumba írok közül. De azt tudni, hogy rajtuk kívül itt vesztesek és kibicek vannak. Aki a kibicek közül nem viseltet empátiával a vesztesek iránt, az feltehetően szintén vesztes, ami a magánéletét illeti, hiszen valami őt ért rosszat kompenzál a kárörvendéseivel. Vagyis, vesztesek keserítik tovább egymás életét. Persze az is speciális, agyrém, mikor a részvény zuhanása mellet emberek egy szót ismételgetnek hetekig, magukat jó pofának tartván.

Nem a frankót akartam megmondani, pláne nem okoskodva beleugatni,csak hátha kicsit jobbá lehet tenni ezt a dolgot.

Re: nincs cím

#504476 Spade Előzmény: #504355

Nem akarok beszállni az iszapbirkózásba, csak azt mondom ami ránézésre látszik. Válságban illetve hitel deleveraging + risk off esetén ilyen tőkeáttétellel működtetni céget az hirtelen halál, érdemes Trumpról olvani, nincs olyan bank amely hitelt adna erre a mérlegre, mert a főtulajdonosai meggyilkolják érte. Ugyanakkor ha önkormányzatokkal üzletel a cég akkor ott ellentétben a múlttal amikor biztos követelésnek minősült egy önkormányzati tartozás, most meg kell barátkozni ott is késlekedéssel a fizetésben és a tartozás egy részének az elengedésével mint általános gyakorlattal. Ami esetleg segíthet az a beigért állami bázisú hitelezés felfuttatása pl. az MFB-n keresztül, hogy erre mikor milyen terjedelemben kerül sor az kérdés és itt valszeg erős politikai kijáró képesség is szükséges, az is kérdés h ez megvan-e ? Enélkül kb. 1 év kemény leépítés kell a tevékenységben mire elkezdődhet a fellendülés, az ehhez kapcsolódó kérdés kibírja-e addig ? A tippem az h nem, de nem ismerem a lapokat meg a háttereket.

Re: nincs cím

#504475 hAliG

Tényleg kezdenek már unalmasak lenni ezek az egysoros, mást b.sztató beírások, amik mint a papagáj, ugyanazt ismétlik, csőd, kicsavarás.

Ez utóbbi kettő még rendben is van, lehet rá esély, de az, hogy az öröme abban van, hogy másokat felhúz, és erre még büszke, sőt le is írja, hogy boldog tőle, hát.. Nem mondok véleményt inkább az ilyen emberről.

Re: nincs cím

#504474 Arsene Lupin

Csalókkal nem tárgyalok. Az olvasó majd eldönti, hogy kinek hisz. Rivotril eldöntötte, szíve joga.

Re: nincs cím

#504472 Grizzly Géza Előzmény: #504467

Itt is egy lájk :)

Rivotrillal élmény lehet berúgni,kár hogy leálltam a piával,még talán vincenttel terveztük a 8k-s betépést,egyelőre ez tolódik...

Re: nincs cím

#504469 Arsene Lupin

Csalókkal nem tárgyalok. Leírta magát nálam. Aki a továbbiakban hisz egy csalónak, magára vessen.

Re: nincs cím

#504457 Kissherceg Előzmény: #504455

Egyébként az 1200-12000-es emelkedésben a vételi oldal se volt szerény és mindenki gyökér volt a világon aki mást mondott. Az ember a sikereit és veszteségeit is viselje méltósággal, még ha nehéz is... Ami itt fél éve zajlik szomorú és tanulságos...