Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Privát forex kezelt számla – német precizitással

A tv ben láttam a napokb…

#505632 bunyó

A tv ben láttam a napokban ezt az oldalt, gondoltam körülnézek. Magam is rendelkezem tapasztalattal a forex témában a profitól messze vagyok, de a kellő és szükséges ismereteim meg vannak hozzá.

Olvasgatom itt a hozzászólásokat quantum meg a többi..... Látom van itt egy két próbálkozó cég is mint

pl. ez, meg valami HBM forex nevezetű stb. Hát fölköthetik a gatyályukat most ebben a quantumos helyzetben.

Viszont lehet benne ráció . Állítólag hatalmas több ezres ügyfélköre volt a quantumnak, ha ennek pár % át elhalásszák, már megérte nekik. Feltéve ha jó a rendszerük ami ritka mint a fehér holló :)

De irogat is ám össze vissza egy két okos

pl. itt van rbbj11 és fornit. Egyértelmű hogy a hbm forex érdekeltségéhez tartoznak a másik fórumban való hozzászólásaik alapján, ide meg irogatnak nagy okosságokat. tiszta röhej. szerintem mindenki foglalkozzon a maga üzletével, jó magyar szokás szerint ez nekünk nem nagyon megy.

a kíváncsiság kedvéért bekérek egy két tájékoztató anyagot ezektől a cégektől, hogy mik ezek a nagy okosságok

Re: Privát forex kezelt számla – német precizitással

#505604 hezol Előzmény: #504739

2011 március- 2012 március + 66% (5% rizikófaktorral)

#504739 _pda_ Előzmény: #504707

kb :))

ha nekem lenne egy aranytojást tojó tyúkom, sz@rnék a világra és a bahamákról küldenék képeslapot mindenkinek

tudod ki a retek gebődne ügyfelekkel

nagy akarsz lenni? v mi a motíváció ezekben a "történetekben" ?

a világ legelismertebb tradereinek nincs pofájuk leírni ilyen hozamokat, csak már olvasnék egy igazi sikertörténetet, h most veszem a miami villám garázsába a 20 luxusautómat, mert anyira fut a csikó

nagy kuss van mindíg, amikor az eredményeket kell transzparensen felmutatni

#504707 Ricsi Előzmény: #504664

Ha nekem lenne ilyen robotom, fizetnék, csak a közelébe se gyere... :D

#504678 BudFox Előzmény: #504580

Hello

Nem tudom te hány ilyen karrierépítő "tréningen" vettél részt ennél a cégnél..

De aki itt a fórumon van és már jópár éve a saját pénzét forgatja a BÉT -en azt ilyen szövegekkel nem lehet megetetni...

Mi valóságos pénzzel, saját befektetési stratégiával nyomjuk itt a tőzsdén, illetve gymást segítjük információkkal - több szem többet lát.

A valóság teljesen más mint amit a tréningeken beléd súlykoltak.

De ha van valami konkrét ajánlatod akkor azt írd le ide...had tanuljunk belőle mi is. .-)

#504664 matgab Előzmény: #504580

jaj, hol kell sorban állni, hogy jegyezhessek ebből a papírból?? Én annyira unom már, hogy mindent csak az interneten lehet intézni, hogy a gépek már bedarálnak minket! Én sorba akarok állni, fizikailag kikérni a befeketetési jegyeim és otthon a trezorban őrízni. A vételi és eladáis megbízásaimat csak személyesen akarom megadni, mert gyűlölöm a robotokat!

#504641 rbbj11 Előzmény: #504580

teljesen mindegy, hogy milyen elvet kínálva sikkasztják el a pénzt, ha elsikkasztják.

Van PSZÁF engedély? A cég múltja? Székhelye? A kezelők pü-i képesítései hol tekinthetők meg, netán elismert és ismert szaktekintélyek?

#504582 anti-qxxl Előzmény: #504580

mesélj már miről kell akkor beszélgetni?

A nemlétező garanciáról?

az ismeretlen cégről aki ezt kínálja?

világosítsd már meg elménket!

#504580 hezol Előzmény: #504564

Minden robot ideig óráig tud csak nyereségesen működni a beprogramozott algoritmusok korlátai miatt. A stratégiákat időről időre változtatni kell, melyre a robotrendszer nem képes! Tehát ha egy klasszikus robotra bízzuk a pénzünket előbb utóbb csúnya vége lesz.... A piac tele van rossz rendszerekkel sajnos......

Ha a fórum nyitó témáját elolvassuk, akkor itt nem erről a kérdésről kell beszélgetnünk.....

#504485 anti-qxxl Előzmény: #504365

de ezek becsszóra német precizitással kezelik a pénzedet, ezek nem naplopó görögök meg hongkongiak :)

#504410 GáborGábor Előzmény: #504404

Ő talán még nem ...

;)

Mi a bajod az itallal? Illetve, az általad, burkoltan felvetett elfogyasztott mennyiséggel?

:)

#504369 Fornit Előzmény: #504365

Ezt furcsállom én is, hogy ez kipattant rögtön jött a piramisjátékos pár napja, most meg ez. :) A potenciális ügyfelek pedig épp most bukták el a tőkéjük 70%-át, és az értelmesebbje a közelébe sem megy ilyesminek egy darabig.

A Fornit Global Invest Inc. is szeretettel várja a befektetőit, a tőke befizetése a befektetők érdekében, hogy megkíméljük őket az átutalási költségektől egy aktatáskában a vonatablakból kidobással történik Baracska és Pettend állomások között a munkatársunkkal előre egyeztetett időpontban :)

#504365 rbbj11 Előzmény: #504359

annak se jó, még le se csengett a quantumos történet