nem emlékszem a 2011-esre sem, nem hogy a 2009-esre :)
nem emlékszem a 2011-esre sem, nem hogy a 2009-esre :)
Jól hangzik ! :D
Tanulmányozom a kimutatási rendszered és auditálom a portfoliomat.
Emlékszel még a 2009-es tőzsde világbajnokság (vagy mi a szösz) eredményére ?
Én is úgy fogom megnyerni a versenyt mint ott a nyertes.
Természetesen nem kell előny, semmi esélyetek :D
nem szállsz be a táblázatos kecsegtetésbe? Nagyvonalú vagyok, és azt mondom, nem kell a valós -40% körüli állásról folytatnod, hanem indulhatsz tiszta, -30%-os lappal!
Ne beszélj mellé, nyers adatokat kérünk, különben a talin kell levezetned.. :-))
Ne is kérdezd fizikailag mit írtam el, mert azt le nem írom :D
Végre elővettem a pendriveomat, amin az adatok voltak. Apró figyelmetlenségből picit valóban meghamisítottam az adatokat. Itt a kp. állományra gondolok, ami a %-os összetételt picit elhúzta.
még mindig várom a válaszokat vazz :)
miért nem ismered be, h. nincsenek?
nem a folyamatos csökkenésről beszélek, hanem az árfolyammal korrigált, egy adott értékcsökkenésről, amit be is linkeltem. Természetesen figyelembe vettem az árfolyamot, be is idéztem, nem tart sokáig megnézned, 1 perc. Egyből tudod a választ, nem kell rá idő, hisz saját feljegyzéseid.
p.s. várok türelemmel már két hete, természetesen várok szívesen még néhány hetet, nekem semmi sem sürgős. Sőt, az is lehet, h. nem fogok rá idővel rákérdezni, de tudom, hogy magadtól is emlékeztetsz majd rá engem, h. ezzel még adós vagy. ;) Nem akarsz kétségek közt hagyni, tudom :)
E-starnál általánosságban elmondható, hogy a nagymértékű árfolyamcsökkenés miatt csökkent folyamatosan a részarány is. amint lesz 1 kis időm megnézem, várj türelemmel.
igen, arrafelé. Épp ezért bp-i és keleti mo-i talikra nehezn jutok el... :( most máshol lesz? :O
amúgy a moderáció sokat nem ér, mert a jobb felső sarokban lévő névre ha ráállsz, kiírja azt a szöveget amire válaszolnál... és ott látszódik a "kecsegtető verzió" :))
Házmester úr pikk-pakk ki tudja deríteni, hogy egy gépről hány nick is jelentkezik be egy nap... :)
kecsegtető feladat :))