ezt utólag már bárki mondhatja...ezeket a rossz híreket a befektetők, vagy spekulánsok nagy része nem tudhatta előre, mert phasztolcsy fejében volt....vagy ott sem...
ezt utólag már bárki mondhatja...ezeket a rossz híreket a befektetők, vagy spekulánsok nagy része nem tudhatta előre, mert phasztolcsy fejében volt....vagy ott sem...
Még burzsuj vagy, de nem sokáig, mert jön az internet és a telefonadó...
Nem gondolta remélem senki, hogy a kormánynak nincsenek megoldásai arra, hogy ha brüsszel megvétózza a telekomadót, akkor majd nem jön helyette más!? Ezt a naivitást, mintha nem is Mo-n élnétek! :-)
De jó, hogy tegnap kivágtam. Mesteri tömés volt 570-596 között.
Ez jo nagy cumi lehet, habar becslesekkel meg nem allt elo senki, milyen minuszt jelenthet ez arbevetelben / profitban.
Osztalekrali pedig ugy nez ki, elmarad.
Szerintem nem: Párommal nekünk is van két munkahelyi mobil, két előfizetéses mobil mobilinternettel, + 1 kártyás mobil, kábeles és modemes net + még vezetékes telefon is :D
Szerintem teljesen átlagos.
nekem privátban 2 szolgáltatótól van mobilinternet, 4 mobiltelefon a családban, 1 vezetékes, és 1 adsl....akkor én burzsuj vagyok???
nálunk csak 2500 a keret....már korábban levágták, flottán belül ingyenes szintén....
Én ilyenkor korábban már mindig eladtam.
Én az elmaradt jobb biznisz miatt bánkódom. Az oszti rallyban alig fogtam valamit, sokkal többre számítottam és 600 feletti árfolyamra.
Tegyük hozzá, hogy az állami megrendelések elvesztése a Telekomra "végzetes" csapást mérhet, aminek a hatását nehéz becsülni is. Mint mezei ügyintéző havi 6000-es keretem van + flottán belül díjmentes percdíjak. Na ilyen kondíciókkal rendelkező előfizetők 10000eitől fog elesni a Telekom az új mobilszolgáltató színre lépésekor.
én 3K darabbal vagyok benne....töredéke a tavalyi mennyiségnek....de ez 570 környékéről....ha ezzel az árral megyünk osztaléknak, akkor lehet idén kihagyom...
http://beta.bet.hu/newkibdata/110467453/osztalek2011utan_20April2012_hun.pdf
Május 3-ig lehet osztira venni.
Ekkora cumit, legalább ebből kimaradtam.
szépen tolják eladóit.
Megnéztem havi chartját, hát nem szép! ,-)
A Telekomnak is újra kell vizsgálnia valamit :)
Ni csak ki a rovat támogatója:
nálam ki van nézve addig egy szint vételre.
szerk: ránéztem markersben ott járt ma??
napi egyszer nézek nap végén a chartjára. ki a répa gondolta bezúg addig ma egy nap alatt??
agyrém.
újra kell vizsgálnom.
Ja, és rés betöltve. Pedig azt gondoltam vágás után sziget lesz belőle.
phasza osztalék rally...még 10 nap az oszatlékig és -40 huf a bekeremhez képest....
Ilyenkor lehet sejteni h max 8-10 mélységben állnak vevők alatta 1-2 ezer darabokkal üres lehet.
Bazz 531 volt....
nem kaptam
Fene tudja.
Nem lenne logikus a -50pont, de épp ezért megjátszhatják szopatásképpen, amennyire a jegyző a vevők ellen játszik.
Miután az árjegyző a vételem óta 6 ponttal lejjebbhozta a range-t a legjobb eladóhoz viszonyítva, + 5 pont spread, akkor is -11 ponttal szállhattam volna ki ha a telko árfolyam meg sem mozdul 570-ről márc legeleje óta. Már magában ez hatszámjegyű bukta lett volna arra a pakkra.